Προς το περιεχόμενο

COUGAR ARMOR GAMING CHAIR-ESHOP-159.90€


avacan23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.e-shop.gr/offer.phtml?id=1908026o414p7w7ba34zy49f1a

πολυ καλή καρέκλα σε αυτά τα λεφτά.

ατσαλινος σκελετός-μηχανισμος υψους κατ. 4-μπρατσα ρυθμιζονται σε 4 κατευθύνσεις

ανακλιση 180ο και δυο μαξιλαρακια πλατης και αυχένα.

Σε αυτά τα λεφτά δεν νομιζω να αγοράζετε σωστή καρέκλα ουτε απο IKEA

https://www.techpowerup.com/review/cougar-armor-gaming-chair/

https://www.dragonblogger.com/cougar-armor-gaming-chair-review/

https://youtu.be/jD1wdIOUenI

spacer.png

spacer.png

spacer.png

βιντεο μετα απο 1 χρονο χρήσης

https://www.youtube.com/watch?v=RgNGH_zOVNY

Επεξ/σία από avacan23
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αγορασα πριν κανα 3μηνο την Armor One απ το e-shop παλι στα 149.90. Η διαφορα αυτης εδω με την δικη μου ειναι ελαφρως στην εμφανιση (εχει διαμαντενιες ραφες στην πλατη το δερμα αντι να ειναι ενιαιο και οτι τα armrest της δικης μου δεν πανε μπρος πισω οπως της σκετης Armor που εχει ανεβασει ο TS). Ειναι η 1η φορα που πηρα gaming chair οποτε θα πω εντυπωσεις που φανταζομαι ειναι πολυ κοντα σ αυτην την καρεκλα της προσφορας ως παρομοια μοντελα.

Βρηκα την στηριξη πολυ καλη και κουμπωνει σε οποια γωνια θελεις εως και τελειως flat 180 μοιρες. Εγω ειμαι 80 κιλα και ακομα και σε τελειως οριζοντια θεση αισθανομαι πολυ στιβαρη την καρεκλα. Επισης τα μαξιλαρια της ειναι πολυ ωραια και αυτο της πλατης ευκολα σηκωνεται για να το ανεβασεις ψηλοτερα στη μεση σου αναλογα πως σε βολευει. Εμενα επισης επειδη μ αρεσει πολλες φορες να ανεβαζω ποδι ή να καθομαι και ημι-οκλαδον βρηκα το μαξιλαρι θεσης πολυ ευρυχωρο. Για καποιον μικροκαμομενο ομως που θελει την πλευρικη στηριξη, μπορει να βρει την μεγαλη θεση ανεπαρκης.

Στα αρνητικα που δεν μ' αρεσαν. 1. η καρεκλα αρκετες φορες τριζει οταν μετακινουμε με μενα πανω (χωρις εμενα δεν κανει καθολου θορυβο) ενω και ο μηχανισμος αν δεν ανασηκωθεις ελαφρως ή σηκωνεις τον μοχλο μεχρι πανω, κανει θορυβο (δουλευει βεβαια αριστα και σε σταματαει την θεση σε οποια γωνια θες). 2. τωρα το καλοκαιρι ειναι υπερβολικα ζεστη (βεβαια ειναι και θεμα δερματος οποτε δεν ειναι αποκλειστικα αρνητικο της συγκεκριμενς καρεκλας), 3. αρνητικο της μεγαλουτσικης θεσης (μεγαλυτερης απο πολλες ανταγωνιστικες καρεκλες) ειναι οτι και τα armrest αντιστοιχα ειναι πιο μακρια σε αποσταση μεταξυ τους και οντας λιγο μικρα εχεις πιο ανοικτα τα χερια και αναλογα την σταση που καθομαι με αναγκαζει καμια φορα να γυρισω τα armrest προς τα εξω ωστε να ακουμπαω τα χερια στο πισω μερος που εχει γυρει προς τα μεσα και ειναι πιο κοντα σε αποσταση στα χερια μου. Πιστεω ομως οτι η καρεκλα του θεματος επειδη πανε και μπρος πισω θα ειναι σαφως καλυτερα τα πραγματα.

Συνοψιζοντας, εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος με την Armor One ασχετως των αρνητικων που βρηκα γιατι πολυ απλα την δουλεια μου την κανει αψογα. Υπολογιστη με τις ωρες, gaming με πιο ρηγμενη πλατη στην TV, χαλαρωση οταν θελω κτλ. Επαναλαμβανω δεν ειναι ακριβως το ιδιο μοντελο με το θρεντ αλλα ειναι ιδια σειρα και πρακτικα ιδια με τις διαφορες που ανεφερα. Απλα ηθελα να δωσω ενα μικρο insight σε καρεκλες της Cougar για οποιον ενδιαφερεται.

  • Like 1
  • Thanks 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...