Ertypo Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Ίσως από τις ποιο χαζές ερώτησης αλλά θέλω να με καταλάβετε ότι ποτέ δεν εχω πάει να βγάλω χρήματα από ΑΤΜ.Μου έδωσε μια γιαγιακα την κάρτα της για να πάω να βγάλω.Ενταξει ντρεπομουν να της πω ότι δεν ξέρω και δεν ήθελα κυρίως να τις χαλάσω χατηρι γιατί με βοηθάει γενικά.Οποτε αυτό είναι λίγο χαζό αλλά ουσιαστικά ζητάω τον τρόπο.Ξερω το pin(εντάξει αυτό έλειπε 😁). Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2019 από Ertypo
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 3 λεπτά πριν, Ertypo είπε Ίσως από τις ποιο χαζές ερώτησης αλλά θέλω να με καταλάβετε ότι ποτέ δεν εχω πάει να βγάλω χρήματα από ΑΤΜ.Μου έδωσε μια γιαγιακα την κάρτα της για να πάω να βγάλω.Ενταξει ντρεπομουν να της πω ότι δεν ξέρω και δεν ήθελα κυρίως να τις χαλάσω χατηρι γιατί με βοηθάει γενικά.Οποτε αυτό είναι λίγο χαζό αλλά ουσιαστικά ζητάω τον τρόπο.Ξερω το pin(εντάξει αυτό έλειπε 😁). πας, βάζεις τη κάρτα στο atm και ακολουθείς τις οδηγίες επί της οθόνης.
JimasGR Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Βαζεις καρτα, διαλεγεις "αναληψη" απο τις επιλογες, διαλεγεις ποσο (αν θες καποιο που δεν αποικονιζεται επιλεγεις αλλο ποσο και πληκτρολογεις αυτο που θες), πληκτρολογεις το πιν, διαλεγεις αν θες αποδειξη η οχι, διαλεγεις αν θες αναληψη απο τον λογαριασμο ταμιευτηριου ή τρεχουμενο (αν εχει μονο εναν δεν θα εμφανιστει αυτη η επιλογη). Παιρνεις την καρτα, τα λεφτα και τελος την αποδειξη (αν επελεξες να σου δωσει). Αυτα αν θυμαμαι καλα, κατα σειρα απο αναληψη πειραιως (δεν διαφερει και πολυ ανα τραπεζα).
Joshua21 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Απλά βάζεις την κάρτα στην υποδοχή, και μετά ακολουθείς τις οδηγίες/επιλογές που σου δίνει στην οθόνη.
Ertypo Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Σας ευχαριστω.Ηξερα ότι έχει οδηγίες απλά ρώτησα μήπως υπάρχουν ξέρω εγώ διαφορετικοί τρόποι για μερικούς λογαριασμούς και ίσως κάποιες έξτρα επιλογές που δεν θα ήξερα τι κάνουν.Παντως ευχαριστώ και συγνώμη για αυτήν την άθλια ερώτηση.Να στε καλα!
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Γραψε σε YouTube "Αναληψη από ΑΤΜ" και εχει παραδείγματα για κάθε τραπεζα. Είναι πολύ ευκολη διαδικασια . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα