vasilissouvlaki Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Παιδιά ψάχνω σκηνή για κάμπινγκ έως 120 ευρώ. https://www.skroutz.gr/s/11984487/Escape-Keumer.html Αυτή μου αρέσει και φαίνεται πολύ καλό αλλά δεν είναι διαθέσιμο. Έχετε κάτι άλλο να προτείνετε?
djcat Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, vasilissouvlaki είπε Παιδιά ψάχνω σκηνή για κάμπινγκ έως 120 ευρώ. https://www.skroutz.gr/s/11984487/Escape-Keumer.html Αυτή μου αρέσει και φαίνεται πολύ καλό αλλά δεν είναι διαθέσιμο. Έχετε κάτι άλλο να προτείνετε? για το καλοκαίρι τη θες; Παραλία; Αν ναι, δε χρειάζεται να ξοδευτείς. Να προσέξεις να έχει ανοίγματα με σίτες και στις δυο πλευρές για να μπαινει αέρας. κάτι τέτοιο ας πούμε σε ποιο οικονομικό αν βρεις: https://www.woodland.gr/product/camping-plus-by-terra-panorama-3/ Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2019 από djcat
MadPax Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Εχω την Oztrail Genesis 3V, περσινή αγορά, πάρα πολύ ευχαριστημένος γύρω στο 70άρι την είχα πάρει. Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και μεγάλο της πλεονέκτημα η κάλυψη μπροστά στην πόρτα που σε αφήνει να αποθηκεύσεις πράγματα, και το εξωτερικό πανί που βγαίνει και την κάνει σαν σίτα για τις μεγάλες ζέστες. https://www.skroutz.gr/s/11984312/OZtrail-Genesis-3V.html Εχει ανοίξει και Decathlon πλέον στην Ελλάδα ρίξε μια ματιά στο site τους έχει πολύ καλές προτάσεις.
vasilissouvlaki Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Κάτι που να είναι στη Πάτρα αν γίνεται? Σκέφτομαι να πάρω σκηνή και να στήνω σκηνή γιατί θα περάσω από πολλά μέρη και σε ξενοδοχεία θα φύγουν πολλά.
helicoid Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) lol @MadPax με πρόλαβες. Έτοιμος ήμουν να του προτείνω κάποια OZtrail Tasman ανάλογα με το μέγεθος που χρειάζεται. Έχεις εμπειρία σε σύγκριση ανάμεσα σε Tasman και Genesis μήπως; Υποτίθεται οτι η Genesis είναι το νέο μοντέλο, αλλά για κάποιον λόγο πιστεύω οτι η Tasman είναι πιο ανθεκτική. Στο 4V μοντέλο φαίνονται ίδιες, στο 3V υπερτερεί θεωρητικά η Tasman. Οι OZtrails είναι οτι πρέπει για καλοκαίρι αφού είναι γεμάτες ανοίγματα. Επίσης προσωπικά δεν θα έπαιρνα αυτόματη σκηνή, όπως δεν θα έπαιρνα και αυτόματη ομπρέλα. Όσο πιο περίπλοκο είναι κάτι τόσο πιο πολλές πιθανότητες να σου χαλάσει κάτι. @vasilissouvlaki πες μας λίγο και πόσα άτομα, μέγεθος, πως θα την κουβαλάς κτλ. Πχ άλλο να θες να είσαι με την κοπέλα σου που έχει κουβαλήσει 2 βαλίτσες πράγματα ΑΝΕΤΑ (4 ατόμων), κι άλλο μόνος σου με ένα backpack (2 ατόμων βαριά). Επίσης πολύ βασικό, θα την φορτώσεις στην πλάτη ή θα γυρνάς με αμάξι/μηχανή; Όλα αυτά παίζουν ρόλο στην επιλογή σκηνής πέρα από το να βρεις μια καλή μάρκα που να αντέχει το ελληνικό καλοκαίρι. Αν δεν είναι να την κουβαλάς στην πλάτη σου και θες να είσαι άρχοντας από χώρο/άνεση θα σου πρότεινα την Genesis/Τasman 4V. Έχουν εσωτερικό ύψος 180cm, δεν θα στραβομεσιάσεις να σέρνεσαι. Αλλά ζυγίζουν 5,6 κιλά. Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2019 από helicoid 1
MadPax Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Να σου πω την αλήθεια @helicoid τις είχα δει μαζί δίπλα δίπλα στο Terramare στον Πειραιά που την αγόρασα, δεν θυμάμαι κάποια διαφορά στην ποιότητα, μου φαίνονται κάπως πιο μεγάλα τα παράθυρα στην Tasman, κάτσε να σου βάλω καμιά φωτογραφία στημένη πριν λίγες μέρες στη Νάξο. Την έχω ευχαριστηθεί πολύ πάντως, έχω την εντύπωση πως είναι VFM για τα λεφτά της, και θα κρατήσει χρόνια με σχετική περιποίηση. Να τονίσω την πολύ ποιοτική τσάντα μεταφοράς που έχει, σου δίνει την εντύπωση πως δεν θα διαλυθεί. 1
helicoid Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Ωραίος, σε ευχαριστώ πολύ για τις pics. Και έξτρα πάτωμα βλέπω για να μην χαλάει η αδιαβροχοποίηση του πατώματος της σκηνής, από οργάνωση θεούλης. Και κουμπώνει και ακριβώς στο μήκος της σκηνής μάζι με τον προθάλαμο ε; Καλή φάση. Σίγουρα είναι από τις πιο VFM αν όχι οι πιο VFM για ελληνικό καλοκαίρι. Κι εγω σκέφτομαι για 3V ή 4V για του χρόνου, απλά δεν έχω καταλήξει ανάμεσα σε Tasman/Genesis. Η Genesis έχει πολύ πιο μοντέρνο look και όμορφα χρώματα, η Tasman παίζει να είναι μισό κλικ ανώτερη ποιοτικά (υφάσματα/ραφές/αδιαβροχοποίηση κτλ). 1
vasilissouvlaki Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Υπάρχουν αυτές οι σκηνές στη Πάτρα σε κάποιο μαγαζί?
Phoenix7 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Λοιπόν επειδή το θέμα το εχω ψάξει παρα πολύ. Οι καλύτερες σκηνές ειναι αυτές που προορίζονται για CARP Fishing(ψάρεμα στην λίμνη)! Οι εταιρίες έχουν βγαλει σκηνές που όχι απλα δεν παίρνουν νερο αλλα κρατάνε μια ζωή αν τις προσέχεις. Με αδιαβροχοποιηση που δεν καταλαβαίνεις βροχή οσο και να ρίξει σαφώς και πας σε αλλα budget. Έχω την ίδια με αυτή που θα σου γράψω παρακάτω αλλα την μεγαλύτερη που χωράει 2 κρεβάτια μέσα! Αυτή χωράει 1 κρεβάτι ή 3-4 άτομα με sleeping bag. Μην σε ξεγελάσει το μέγεθος ...στήνεται πανεύκολα και μαζεύει πανεύκολα.. Η θηκη της ειναι με λαβές και χωράει άνετα σε πορτ παγκαζ https://www.hobbystore.gr/index.php?route=product/product&path=20_322&product_id=3851 Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2019 από Phoenix7
helicoid Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Phoenix7 είπε Λοιπόν επειδή το θέμα το εχω ψάξει παρα πολύ. Οι καλύτερες σκηνές ειναι αυτές που προορίζονται για CARP Fishing(ψάρεμα στην λίμνη)! Οι εταιρίες έχουν βγαλει σκηνές που όχι απλα δεν παίρνουν νερο αλλα κρατάνε μια ζωή αν τις προσέχεις. Όπως είπα και πριν δεν υπάρχει καλύτερη και χειρότερη σκηνή. Όλα έχουν να κάνουν με τις απαιτήσεις, τον καιρό/κλίμα, το πως την κουβαλάς, to budget. Οπότε λίγη αυτοσυγκράτηση όταν πετάμε ατάκες "το καλύτερο", "εγω ξέρω", "το έχω ψάξει" και λοιπά φαιδρά. Το προιόν που δίνεις δεν είναι σκηνή camping. Για την ακρίβεια δεν είναι καν σκηνή, είναι τέντα. Πάμε να δούμε το γιατί: 1) Το πάτωμα δεν είναι ενωμένο με την τέντα. Είναι ξεχωριστά κομμάτια. Άρα δεν κλείνει ερμητικά ώστε να μην μπαίνουν από αθώες πευκοβελόνες μέχρι αθώοι ποντικοί/σκορπιοί/σαρανταποδαρούσες/οχιές. Κοινώς δεν μιλάμε για σκηνή αλλά για τέντα με μουσαμά για πάτωμα. Η σκηνή έχει υπερυψωμένο πάτωμα με σίτα περιμετρικά που κλείνει ερμητικά. 2) Ακριβώς για τον παραπάνω λόγο έχουν ράντζα σε όλες τις φωτογραφίες της τέντας, επειδή σε νερό το πάτωμα πλημμυρίζει άνετα, απλά δεν μπάζει από πάνω επειδή η τέντα είναι αδιάβροχη. Αν όμως έχεις πάει για camping με sleeping bag και οχι εκστρατεία ψαρέματος με κρεβάτια/καρέκλες/τραπεζάκια για τον εξοπλισμό σου, τον ήπιες πατόκορφα (pun intented). 3) Αναφέρει υδροστατικό ύφασμα 8000mm όμως δεν λέει και τίποτα για UV επικαλύψεις. Το καλοκαίρι σε νοιάζει περισσότερο αν θα καείς εσύ ή η σκηνή από τον ήλιο (και θα ξεραθεί και θα σκιστεί του χρόνου) παρά αν θα αντέξει τον κατακλυσμό του Νώε. Κι αυτόν μόνο από πάνω ε, από κάτω είπαμε μπαίνουν όλα. 4) Έχει ένα μόνο άνοιγμα, την μπροστινή πόρτα, που έχει και την μοναδική σίτα. Άρα ρεύμα αέρα δεν παίζει ούτε για πλάκα. Βράζεις σαν τον κάβουρα. Εκτός πια και αν την έχεις εντελώς ανοιχτή να γεμίζεις μύγες, κουνούπια και βλέμματα λύπησης από τους διπλανούς να σε βλέπουν να παλεύεις με όλα τα ιπτάμενα και έρποντα πλάσματα του θεού. 5) Πέρα από τα 7 κιλά που ζυγίζει η τέντα (συν τον μουσαμά/πάτωμα), σίγουρα θα πιάνει και πολύ όγκο επειδή μόνο ο σκελετός είναι από πάνχοντρους σωλήνες pvc. Βάλε και τα κρεβάτια, τα κομοδίνα, τα τραπεζοκαθίσματα και τον μπουφέ της γιαγιάς που θες μαζί σου, πλέον χρειάζεσαι μεταφορική. Έτσι από περιέργεια, μπήκες στον κόπο να διαβάσεις τι ψάχνει ο OP; Έστω να διαβάσεις τον τίτλο του post, το λέει ξεκάθαρα "σκηνή camping". Μετά λέει οτι θα κάνει καλοκαιρινό tour από πολλά σημεία για μικρά χρονικά διαστήματα. Δεν θα πάει να πολιορκήσει την York. Για όνομα δηλαδή. Αν κάποιος πιστεύει οτι υπερβάλλω ή ψεύδομαι ας δει απλά το video που την διαφημίζει. Για ψάρεμα στην λίμνη με κρεβάτια και εξοπλισμό και κρύο πιθανόν να είναι οκ. Έχει και θέσεις για να σου κρατάει τα καλάμια (wtf). Για camping ελληνικού καλοκαιριού ούτε στον χειρότερο εχθρό σου, καλύτερα να κοιμηθεί πάνω σε ένα δέντρο. Παραθέτω και το video από κάτω. Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2019 από helicoid
vasilissouvlaki Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 7 ώρες πριν, helicoid είπε Όπως είπα και πριν δεν υπάρχει καλύτερη και χειρότερη σκηνή. Όλα έχουν να κάνουν με τις απαιτήσεις, τον καιρό/κλίμα, το πως την κουβαλάς, to budget. Οπότε λίγη αυτοσυγκράτηση όταν πετάμε ατάκες "το καλύτερο", "εγω ξέρω", "το έχω ψάξει" και λοιπά φαιδρά. Το προιόν που δίνεις δεν είναι σκηνή camping. Για την ακρίβεια δεν είναι καν σκηνή, είναι τέντα. Πάμε να δούμε το γιατί: 1) Το πάτωμα δεν είναι ενωμένο με την τέντα. Είναι ξεχωριστά κομμάτια. Άρα δεν κλείνει ερμητικά ώστε να μην μπαίνουν από αθώες πευκοβελόνες μέχρι αθώοι ποντικοί/σκορπιοί/σαρανταποδαρούσες/οχιές. Κοινώς δεν μιλάμε για σκηνή αλλά για τέντα με μουσαμά για πάτωμα. Η σκηνή έχει υπερυψωμένο πάτωμα με σίτα περιμετρικά που κλείνει ερμητικά. 2) Ακριβώς για τον παραπάνω λόγο έχουν ράντζα σε όλες τις φωτογραφίες της τέντας, επειδή σε νερό το πάτωμα πλημμυρίζει άνετα, απλά δεν μπάζει από πάνω επειδή η τέντα είναι αδιάβροχη. Αν όμως έχεις πάει για camping με sleeping bag και οχι εκστρατεία ψαρέματος με κρεβάτια/καρέκλες/τραπεζάκια για τον εξοπλισμό σου, τον ήπιες πατόκορφα (pun intented). 3) Αναφέρει υδροστατικό ύφασμα 8000mm όμως δεν λέει και τίποτα για UV επικαλύψεις. Το καλοκαίρι σε νοιάζει περισσότερο αν θα καείς εσύ ή η σκηνή από τον ήλιο (και θα ξεραθεί και θα σκιστεί του χρόνου) παρά αν θα αντέξει τον κατακλυσμό του Νώε. Κι αυτόν μόνο από πάνω ε, από κάτω είπαμε μπαίνουν όλα. 4) Έχει ένα μόνο άνοιγμα, την μπροστινή πόρτα, που έχει και την μοναδική σίτα. Άρα ρεύμα αέρα δεν παίζει ούτε για πλάκα. Βράζεις σαν τον κάβουρα. Εκτός πια και αν την έχεις εντελώς ανοιχτή να γεμίζεις μύγες, κουνούπια και βλέμματα λύπησης από τους διπλανούς να σε βλέπουν να παλεύεις με όλα τα ιπτάμενα και έρποντα πλάσματα του θεού. 5) Πέρα από τα 7 κιλά που ζυγίζει η τέντα (συν τον μουσαμά/πάτωμα), σίγουρα θα πιάνει και πολύ όγκο επειδή μόνο ο σκελετός είναι από πάνχοντρους σωλήνες pvc. Βάλε και τα κρεβάτια, τα κομοδίνα, τα τραπεζοκαθίσματα και τον μπουφέ της γιαγιάς που θες μαζί σου, πλέον χρειάζεσαι μεταφορική. Έτσι από περιέργεια, μπήκες στον κόπο να διαβάσεις τι ψάχνει ο OP; Έστω να διαβάσεις τον τίτλο του post, το λέει ξεκάθαρα "σκηνή camping". Μετά λέει οτι θα κάνει καλοκαιρινό tour από πολλά σημεία για μικρά χρονικά διαστήματα. Δεν θα πάει να πολιορκήσει την York. Για όνομα δηλαδή. Αν κάποιος πιστεύει οτι υπερβάλλω ή ψεύδομαι ας δει απλά το video που την διαφημίζει. Για ψάρεμα στην λίμνη με κρεβάτια και εξοπλισμό και κρύο πιθανόν να είναι οκ. Έχει και θέσεις για να σου κρατάει τα καλάμια (wtf). Για camping ελληνικού καλοκαιριού ούτε στον χειρότερο εχθρό σου, καλύτερα να κοιμηθεί πάνω σε ένα δέντρο. Παραθέτω και το video από κάτω. Απόκρυψη περιεχομένων Για ενα άτομο είναι αυτή?
vasilissouvlaki Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 11 ώρες πριν, helicoid είπε lol @MadPax με πρόλαβες. Έτοιμος ήμουν να του προτείνω κάποια OZtrail Tasman ανάλογα με το μέγεθος που χρειάζεται. Έχεις εμπειρία σε σύγκριση ανάμεσα σε Tasman και Genesis μήπως; Υποτίθεται οτι η Genesis είναι το νέο μοντέλο, αλλά για κάποιον λόγο πιστεύω οτι η Tasman είναι πιο ανθεκτική. Στο 4V μοντέλο φαίνονται ίδιες, στο 3V υπερτερεί θεωρητικά η Tasman. Οι OZtrails είναι οτι πρέπει για καλοκαίρι αφού είναι γεμάτες ανοίγματα. Επίσης προσωπικά δεν θα έπαιρνα αυτόματη σκηνή, όπως δεν θα έπαιρνα και αυτόματη ομπρέλα. Όσο πιο περίπλοκο είναι κάτι τόσο πιο πολλές πιθανότητες να σου χαλάσει κάτι. @vasilissouvlaki πες μας λίγο και πόσα άτομα, μέγεθος, πως θα την κουβαλάς κτλ. Πχ άλλο να θες να είσαι με την κοπέλα σου που έχει κουβαλήσει 2 βαλίτσες πράγματα ΑΝΕΤΑ (4 ατόμων), κι άλλο μόνος σου με ένα backpack (2 ατόμων βαριά). Επίσης πολύ βασικό, θα την φορτώσεις στην πλάτη ή θα γυρνάς με αμάξι/μηχανή; Όλα αυτά παίζουν ρόλο στην επιλογή σκηνής πέρα από το να βρεις μια καλή μάρκα που να αντέχει το ελληνικό καλοκαίρι. Αν δεν είναι να την κουβαλάς στην πλάτη σου και θες να είσαι άρχοντας από χώρο/άνεση θα σου πρότεινα την Genesis/Τasman 4V. Έχουν εσωτερικό ύψος 180cm, δεν θα στραβομεσιάσεις να σέρνεσαι. Αλλά ζυγίζουν 5,6 κιλά. Κοίτα με το αμάξι θα πηγαίνω αλλά στο μέλλον θα ήθελα να τη πάρω και με τη μηχανή.
Alxnks Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Έχω αυτήν: https://www.skroutz.gr/s/3373664/Panda-Open-Air.html?keyphrase=panda+open+air Αγορά πέρσι από TheMart στα 40€. Για 2 άτομα, με διπλο στρώμα φουσκωτο και αφήνει πάρα πολύ χώρο για πράγματα, είναι πολύ άνετη μέσα (είναι 2.40 x 2.40). Στα συν, που δεν είδα να αναφέρεται στις κριτικες και το εσωτερικό ύψος 1.75, οπότε ντύνεσαι άνετα όρθιος. Χρησιμοποιήθηκε πέρσι σε κάμπινγκ και θα χρησιμοποιηθεί πάλι φέτος εντός των επόμενων ημερών. Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2019 από Alxnks
vasilissouvlaki Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Οι genesis μου άρεσαν πολύ. Έχετε να προτείνετε μαγαζιά στη Πάτρα; Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σε κάμπινγκ που υπάρχουν στο ίντερνετ οργανωμένα έχουν άτομα για να να επιβλέπουν ή μπαίνουν και υπάρχει περίπτωση κλοπής και έτσι? Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2019 από vasilissouvlaki
Ablaoublas_542 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 @helicoid μιας που το πιασαμε το θεμα και σε βλεπω γνωστη, τι γνωμη εχεις για τις camping by terra σκηνες? Παιζει μια περιεργη κατασταση οπου ναι μεν φερουν το ονομα της terra, απο την αλλη δεν ειναι επισημα προιοντα της εταιριας και καπου πηρε το αυτι μου οτι ειναι εισαγωμενες κινεζιες σταμπαρισμενες με ενα λογκο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα