Προς το περιεχόμενο

H Apple κόβει την πρόσβαση στη λειτουργία "Υγείας μπαταρίας" του iPhone αν αυτή αντικατασταθεί από τρίτους


polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 294
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

22 ώρες πριν, djdidi είπε

To κακό με την apple είναι πως νομίζουν ότι τους ανήκει το προϊόν, ακόμα και αφού το αγοράσεις. 

Για την Ιστορία: Αυτή την πρακτική την ξεκίνησε η Microsoft πριν πολλά χρόνια. Σύμφωνα με τη λογική της το software δεν είναι ποτέ δικό σου και σου απαγορεύεται η επέμβαση σαυτό. Έχεις δηλαδή αγοράσει ένα αυτοκίνητο αλλά όχι όλο. Τα ηλεκτρονικά του ανήκουν στην εταιρεία και οι τροποποιήσεις είναι παράνομες. Ούτε δηλαδή άλλα τσιπάκια, ούτε αγώνες, ούτε τίποτα. Μπαταρία, λάστιχα, λάδια όλα μαμίσια αλλιώς στο κλειδώνω. Κάθε πέρσι και καλύτερα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ενταξει ρε παιδια, 50-60 ευρω για συσκευες 1000-1400 δεν ειναι κανενα τραγικο ποσο.

επιπλεον,

-ξερεις οτι εχει μπει αυθεντικο ανταλλακτικο (δε μπορει να κανει "μαιμουδια" το service)

--πολυ χρησιμο για οταν ειναι να το πουλησεις η να αγορασεις μεταχειρισμενο

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πρόβλημα είναι ότι πετάς έξω όλους αυτούς τους τεχνικούς που ενώ είναι επαγγελματίες και έχουν τις γνώσεις και τα εργαλεία...δεν μπορούν να βγάλουν λίγα χρήματα ούτε από μία απλή αλλαγή μπαταρίας (και μην κολλάτε στους Πακιστανούς της Ομόνοιας, δεν είναι μόνο αυτοί).  Επιπλέον "τιμωρείς" τον χρήστη εάν επιλέξει να κάνει το service του σε κάποιο άλλο μαγαζάκι και όχι σε αυτό που σου ανήκει. Αν θυμάμαι καλά υπήρχε ένα θέμα με το home button σε παλαιότερα μοντέλα που αν το άλλαζες σε κάποιο άλλο κατάστημα δεν δούλευε μετά το επόμενο update. Τώρα μας λένε ότι κόβουν το health status. Γιατί ρε φιλαράκι? Άστο να δουλεύει και απλά αν θες πέτα σε μία γωνίτσα ένα μήνυμα ότι η μπαταρία δεν είναι Aple certified. Έτσι ο πελάτης σου θα γνωρίζει ότι η μπαταρία του είναι 3rd party και εσύ σαν εταιρία μένεις ήσυχη ότι τον ενημέρωσες.

Φανταστείτε να  υιοθετήσουν την πολιτική της Apple και οι αυτοκινητοβιομηχανίες....όλοι οι μηχανικοί θα πρέπει να βάλουν λουκέτο. Μπαταρία θα αλλάζεις και αν δεν είναι της OPEL, BMW κτλ. το αυτοκίνητο δεν θα παίρνει μπρος. 

Το θέμα δεν είναι το οικονομικό...σίγουρα κάποιος που έδωσε 2 μισθούς για ένα κινητό δεν θα έχει έχει θέμα να δώσει 50-60 ευρώ για μία αυθεντική μπαταρία. Το θέμα είναι στην ιδεολογία πίσω από αυτήν την πολιτική. Ο καταναλωτής που θα έπρεπε να είναι ελεύθερος να επιλέξει που θα κάνει το service του, πλέον είναι φυλακισμένος της πολιτικής σου και αν δεν δώσει τα χρήματα του σε εσένα θα τιμωρείται σε επίπεδο λογισμικού!

Επεξ/σία από akiz90
  • Like 3
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

59 λεπτά πριν, insomiaistas είπε

Ένα προϊόν και η ιδεολογία της εταιρείας που το παράγει δεν πρέπει να βασίζεται στον "επόμενο " ιδιοκτήτη.

Αγοράζεις κατι για να το κρατήσεις , όχι να το έχεις σε άριστη κατάσταση για πούλημα ώστε να ικανοποιήσεις τις μαυραγοριτικες τάσεις σου .

Όλη η λογική σου είναι λάθος 

Η λογική μου δεν είναι καθόλου λάθος. 

Ας το κρατήσει τότε, να το παντρευτεί όπως λέμε και όταν δεν του κάνει πλέον ή το βαρεθεί ας το βάψει μπλε και ας το ρίξει στη θάλασσα. 

4 ώρες πριν, gramacar είπε

Μάλλον θα θεωρείς πιο όμορφο το αρχαίο iphone 7 από τα ολοκαίνουρια huawei P30 και xiaomi mi 9 που κοστίζουν σχεδόν τα ίδια. Καλά για προδιαγραφές δεν μιλάω γιατί εκεί η διαφορά είναι χαώδης, εκτός και αν η μεροληψία σου σε κάνει να διαφωνείς και σε αυτό. 

Ωραία λογική. Να συγκρίνουμε μήπως και την αρχαία Mercedes A class, με το ολοκαίνουριο Yaris? Τί ακριβώς μου συγκρίνεις? Το παλιό με το νέο? 

Τώρα αν εσύ συγκρίνεις το design του ολοκαίνουριου όπως λες P30 με το επίσης καινούριο iPhone XS εκεί να κάνουμε διάλογο.

Αλλά το design είναι κάτι υποκειμενικό, και το έχω πει 1000 φορές, δεν μπορείς να συγκρίνεις έναν καναπέ Bo Concept με έναν καναπέ ΙΚΕΑ. Καλώς ή κακώς, μπορεί εμφανισιακά ο IKEA να σου αρέσει περισσότερο (δικαίωμα), αλλά ΔΕΝ είναι BoConcept, πώς να το κάνουμε.... Τώρα αν στον BoConcept πας και ράψεις ύφασμα από τον καναπέ ΙΚΕΑ επειδή το έσκισε η γάτα, δεν μπορείς μετά να τον πουλάς σαν Bo Concept, και να περιμένεις να πιάσεις τα λεφτά που θες. Τη λογική μου μπορείς να τη σκεφτείς ή όχι?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βασικά ελάχιστοι εδώ μέσα έχουν δώσει 1000+ για να πάρουν την πρώτη μέρα που βγήκαν αντιθέτως παζαρτζιδες αγγελιών είναι και το παίζουν ιστορία ότι έχουν apple. Επίσης πόσοι τα έχουν αγορασμενα από σκουτζομαγαζα και εξωτερικό. Κατά τα άλλα το παίζουν λεφταδες εδώ μέσα και κυκλοφορουνε με 1000 κυβικά βενζίνη η 1.6 diesel η leasing αυτοκίνητα. Εκεί να δω τη μαγκιά σας και όχι αν έχετε κινητό αγορασμενο από Σκρουτζ , με την ευκαιρία το θέμα με το 112 που υπάρχει στο φόρουμ δείχνει την ποιότητα των χρηστών του φορουμ αυτού και βέβαια και των κατόχων apple

Επεξ/σία από dancer
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

17 ώρες πριν, jimex είπε

Εγώ από την άλλη, που δεν έχω διάθεση να δαπανήσω ούτε τα μισά για αλλαγή μπαταρίας, πράγματι, θα ψάξω να βρω την πιο φθηνή, η οποία απλά θα είναι αντίστοιχης ποιότητας και χωρητικότητας με την αρχική και ΦΡΕΣΚΙΑ (δηλαδή να έχει ημερομηνία παραγωγής μερικούς μήνες πριν)

Αν δεν έχεις τη διάθεση να δαπανήσεις ούτε τα μισά για μπαταρία, γιατί να μπεις στον κόπο να χαλάσεις τη ζαχαρένια σου αγοράζοντας ένα κινητό που καλώς ή κακώς έχει ακριβά ανταλλακτικά? Αυτό δεν καταλαβαίνω. Ξεκολλήστε. Πάρτε αυτό που γουστάρετε και που μπορείτε να υποστηρίξετε και τέλος. Κάθεστε και γράφετε ο καθένας ότι του έρθει για την "Χ" Apple, λες και σας υποχρέωσε κανείς να αγοράσετε από αυτούς. Ειλικρινά με ξεπερνάει.

1 λεπτό πριν, dancer είπε

Κατά τα άλλα το παίζουν λεφταδες εδώ μέσα και κυκλοφορουνε με 1000 κυβικά βενζίνη η 1.6 diesel η leasing αυτοκίνητα. Εκεί να δω τη μαγκιά σας και όχι αν έχετε κινητό αγορασμενο από Σκρουτζ 

a) Όποιος το παίζει "λεφτάς" εδώ μέσα ή οπουδήποτε είναι ξεφτυλισμένος απ'τη φύση του, αν και προσωπικά δεν βλέπω κάποιον να το παίζει ιστορία με λεφτά εδώ, τώρα αν είδες εσύ κάποιον οκ, κρίνεται από τα λεγόμενα του. Φυσικά το τί αυτοκίνητο έχει δεν ξέρω που κολλάει.. μάλλον κολλάει στο ότι η ατάκα "iphone αλλά κάνεις αναπάντητες" έχει πλέον ψοφήσει, οπότε ναι προφανώς πρέπει να βρείτε κάτι άλλο να κοροιδευετε. Άντε και σε 2-3 χρόνια θα αρχίσετε να ζητάτε και Ε9. 

b) Τη μία λέτε "κορόϊδο" όποιον παίρνει από Πλαίσιο (και το πληρώνει RETAIL τιμή) το οτιδήποτε, την άλλη λέτε "ψευτόμαγκα" όποιον παίρνει από Skroutz. 

Δεν έχει νόημα πλέον να κάνει διάλογο κανείς με ορισμένους.

Εν πάσει περιπτώσει, αν κάποιον τον χαλάει να πληρώνει υπεραξία για κάτι που κρίνει ότι δεν αξίζει, ας το πουλήσει να πάρει κάτι που να τον εκφράζει ιδεολογικά να τελειώνουμε. 

Τα android είναι ΚΑΙ καλύτερα, ΚΑΙ φθηνότερα, ΚΑΙ δεν μας πιάνουν κότσους, ΚΑΙ πιο ωραίο design και τέλος. Ικανοποιημένοι τώρα? 

  • Like 1
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, nextp είπε

Αναφορικα για το σχολιο σου στο δικο μου σχολιο.

Και οι δυο μας ξερουμε οτι στη ζωη τα παντα ειναι θεμα ερμηνειας πανω στο . τι ειπαν η τι εκαναν οι αλλοι.

Για να σου το ξεκαθαρισω λοιπον , μιας και  ερμηνευσες λαθος το συγκεκριμενο σημειο. Τα χρηματα δεν ειναι το θεμα , ειναι επιλογη (εαν ζεις εκτος Ελλαδας , που πραγματικα το ευχομαι  αντιλαμβανεσαι τι εννοω). Το οτι μια εταιρια εχει την ταση να εξαπατα (αποδεδειγμενα και μιλωντας παντα για την Apple) ειναι κατι που δεν αρεσει σε κανενα μας , ανεξαρτητα του ποσα χρηματα εχει δωσει για μια συσκευη της εν λογω εταιριας. 

Αρα λοιπον εαν το εκανε για καποιους με παλαιοτερες συσκευες γιατι να μην το κανει και για τους κατοχους Iphone X . Εκει ειναι ο ενδοιασμος και η απογοητευση. 

Επισης εαν το ξαναδεις αναφερω οτι προτιμω την επισκευη σε εξουσιοδοτημενο service Apple απλα ειμαι απογοητευμενος διοτι ειναι ισως ειναι η μονη εταιρια που λεει ψεμματα καταμουτρα δικαιλογοντας τα με παπαρολογιες που υποτιμουν την νοημοσυνη και την τσεπη των καταναλωτων τους. 

Ελπιζω τωρα να ειναι πιο ξεκαθαρα για σενα το που στοχευε το σχολιο μου.

Φιλικα 

Στελιος 

Να σε ενημερώσω, αν δεν το ξέρεις ήδη, πως και στο iPhone X υπάρχει το περίφημο "battery management" και θα υπάρχει σε όλα τα iPhones που έχουν ηλικία ενός έτους και πάνω. Έτσι έχουν αποφασίσει πως θα αντιμετωπίζεται το aging των μπαταριών, και όσο η τεχνολογία των μπαταριών που χρησιμοποιείται είναι η ίδια βασικά, θα γίνεται αυτό.

Προσωπικά, δεν βλέπω την Apple σαν φίλο μου/κολλητό μου για να απογοητεύομαι, μια εταιρία είναι, το συμφέρον της κοιτάει, λάθη κάνει και αυτό που έχει σημασία είναι πως αντιμετωπίζονται αυτά τα λάθη - εν προκειμένω με περισσότερη διαφάνεια. Δεν είναι λάθος το battery management, λάθος ήταν που δεν ενημέρωνε ξεκάθαρα τους χρήστες.

Όπως και να έχει, ξέρεις κι εσύ πως η καλύτερη κίνηση είναι η αντικατάσταση σε official service provider, οπότε ενδοιασμοί λόγω "απογοήτευσης" θεωρώ δεν θα ωφελήσουν σε τίποτα. Θα μείνεις με ένα ακριβό τηλέφωνο με μάπα μπαταρία ή θα την αντικαταστήσεις και θα το έχεις σαν καινούριο;

Φιλικά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

20 ώρες πριν, G3orge_ είπε

Δλδ λεει η αππλε: οταν μπει χερι στο κινητο μη εξουσιοδοτημενο θα φανει στο λογισμικο. Αν μπει μπαταρια μη γνησια θα φανει επισης. Αρα ουτε η αντιπροσωπια θα σε κοροιδεψει με μουφα μπαταρια.  Αρα ο καταναλωτης που θα παρει δευτερο χερι θα ξερει οτι ειναι μανισιο η πειραγμενο. Επομενως προστατευεται. 

Κατι παρομοιο πανε κ κανουν στα αυτοκίνητα. Το κακο ποιο είναι; πας οπου θες το κινητο σου κ το φτιαχνεις οπως θες. Οταν ομως το πουλησεις θα φαινεται τι εγινε. Κ γιατι μας πειραζει; δεν απαγορευει κανεναν να παει οπου θελει το κιν του για επισκευη. Προστατεύει τον επομενο που θα το παρει μεταχειρισμενο κ το ονομα της σε περιπτωση που αυτο σκασει πχ.

Να το κάνουν ολες οι εταιρειες να ξερουμε τι σαπιλες αγοραζουμε απο δευτερο χερι. 

Ποιους ενοχλει; οσους το σπανε το πινουν το τηλεφωνο, πανε στο μαστορα της γειτονιας κ με ελαχιστσ χρηματα βαζουν αμφιβολου ποιοτητας ανταλλακτικα επανω για το πασσαρουν μεταχειρισμενο πολυ πιο ακριβο. 

Χρηστης s10+ παρεμπιπτόντως 

Επιτέλους και κάποιος που λέει τα αυτονόητα.. 

20 ώρες πριν, chris_g92 είπε

Τόσες σελίδες και ακόμα να καταλάβουν κάποιοι ότι και αυθεντική να βάλεις , αν δεν την βάλεις στην apple δεν θα λειτουργεί το battery health. Για τις μαϊμού δεν δούλευε έτσι και αλλιώς τι δεν καταλαβαίνετε?

Αυτό που δεν καταλαβαίνουν είναι ότι η κάθε εταιρία έχει δικαίωμα να προστατεύει το προϊόν της με όποιον τρόπο κρίνει. Οπότε ναι, προσωπικά ΔΕΝ θέλω να μου κάνει κανένας άλλος επισκευή στο κινητό ακόμα και αν είναι για να μου αλλάξει μια μπαταρία, ακόμα και αν είναι αυθεντική. 

Επίσης οποιοδηποτε ΣΟΒΑΡΟ σέρβις (πχ του Public) σου λέει ξεκάθαρα ότι αν το ανοίξουν αυτοί χάνεται η αδιαβροχοποίηση. Τί καθόμαστε και συζητάμε μετά από αυτό? Τί διάλογο να κάνω με κάποιον που δεν κρίνει ότι είναι ΥΨΙΣΤΟ λάθος να χάσει την αδιαβροχοποίηση, για να γλιτώσει 30€ από μια μπαταρία?????

  • Like 1
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

13 ώρες πριν, korakios είπε

Και όταν το official σε ρίξει άκυρο ;

Εννοείς όταν σταματήσει πλήρως το support της συσκευής;
Αν θέλω ακόμα να χρησιμοποιώ αυτή την συσκευή και θέλω και νέα μπαταρία, θα βάλω third party, θα παίξει μια χαρά και το health status θα είναι το λιγότερο που θα με απασχολεί!

Άσχετο/σχετικό: η Apple έβγαλε software update για το iPhone 4S και το iPad 2 (συσκευές του 2011) πριν λίγες εβδομάδες έτσι ώστε να συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

19 λεπτά πριν, dancer είπε

Βασικά ελάχιστοι εδώ μέσα έχουν δώσει 1000+ για να πάρουν την πρώτη μέρα που βγήκαν αντιθέτως παζαρτζιδες αγγελιών είναι και το παίζουν ιστορία ότι έχουν apple. Επίσης πόσοι τα έχουν αγορασμενα από σκουτζομαγαζα και εξωτερικό. Κατά τα άλλα το παίζουν λεφταδες εδώ μέσα και κυκλοφορουνε με 1000 κυβικά βενζίνη η 1.6 diesel η leasing αυτοκίνητα. Εκεί να δω τη μαγκιά σας και όχι αν έχετε κινητό αγορασμενο από Σκρουτζ , με την ευκαιρία το θέμα με το 112 που υπάρχει στο φόρουμ δείχνει την ποιότητα των χρηστών του φορουμ αυτού και βέβαια και των κατόχων apple

Tώρα σοβαρά...μετά από αυτό που έγραψες, μιλάς για ποιότητα?

Αδερφέ, η "ιστορία που το παίζουν" υπάρχει μόνο μέσα στο μυαλό σου.... και μερικών ακόμη που νομίζουν ότι όλοι φλασάρουν τα iphones για να τους περάσουν για λεφτάδες...α... και να μη ξεχάσουμε επίσης και το κλισέ που διαβάζουμε σε κάθε θέμα της apple, "παίρνουν iphone και δεν έχουν να βάλουν 5 ευρώ κάρτα"

Να το κοιτάξετε τώρα που είναι νωρίς, η επιστήμη έχει κάνει προόδους σε περιπτώσεις σαν τις δικές σας...

 

  • Like 2
  • Thanks 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 ώρες πριν, Chris_BMW είπε

Ρε φίλε ειλικρινά τώρα έχω δώσει ένα σκασμό λεφτά να πάρω το Xs Max και όταν θα έρθει η ώρα να αλλάξω μπαταρία θα το πάω πιστεύεις στον οποιονδήποτε να του αλλάξω μπαταρία με μια αμφιβόλου ποιότητας απλά για να γλυτωσω 20-30€ !;;; Ειλικρινά θέλετε και τα γράφετε αυτά ;;

Ρε φίλε τραβά όπου θες δικαίωμα σου. Την πολιτική της Apple σχολιάζουμε που στα παίρνει από παντού και δεν σ αφήνει να έχεις τον κύριο έλεγχο της συσκευής σου

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

15 λεπτά πριν, SeaLion είπε

Να σε ενημερώσω, αν δεν το ξέρεις ήδη, πως και στο iPhone X υπάρχει το περίφημο "battery management" και θα υπάρχει σε όλα τα iPhones που έχουν ηλικία ενός έτους και πάνω. Έτσι έχουν αποφασίσει πως θα αντιμετωπίζεται το aging των μπαταριών, και όσο η τεχνολογία των μπαταριών που χρησιμοποιείται είναι η ίδια βασικά, θα γίνεται αυτό.

Προσωπικά, δεν βλέπω την Apple σαν φίλο μου/κολλητό μου για να απογοητεύομαι, μια εταιρία είναι, το συμφέρον της κοιτάει, λάθη κάνει και αυτό που έχει σημασία είναι πως αντιμετωπίζονται αυτά τα λάθη - εν προκειμένω με περισσότερη διαφάνεια. Δεν είναι λάθος το battery management, λάθος ήταν που δεν ενημέρωνε ξεκάθαρα τους χρήστες.

Όπως και να έχει, ξέρεις κι εσύ πως η καλύτερη κίνηση είναι η αντικατάσταση σε official service provider, οπότε ενδοιασμοί λόγω "απογοήτευσης" θεωρώ δεν θα ωφελήσουν σε τίποτα. Θα μείνεις με ένα ακριβό τηλέφωνο με μάπα μπαταρία ή θα την αντικαταστήσεις και θα το έχεις σαν καινούριο;

Φιλικά.

Δεν διαφωνω . Αυτες ειναι και οι δικες μου σκεψεις οπως το περιγραφεις.

Αυτο που προσθετω  ειναι οτι οι πρακτικες της εχουν αποδειξει (για μενα και παντα μιλωντας για την Apple) οτι  δεν ειναι πλεον αξια της εμπιστοσυνης μου. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, polaki είπε

Αν δεν έχεις τη διάθεση να δαπανήσεις ούτε τα μισά για μπαταρία, γιατί να μπεις στον κόπο να χαλάσεις τη ζαχαρένια σου αγοράζοντας ένα κινητό που καλώς ή κακώς έχει ακριβά ανταλλακτικά? Αυτό δεν καταλαβαίνω. Ξεκολλήστε. Πάρτε αυτό που γουστάρετε και που μπορείτε να υποστηρίξετε και τέλος. Κάθεστε και γράφετε ο καθένας ότι του έρθει για την "Χ" Apple, λες και σας υποχρέωσε κανείς να αγοράσετε από αυτούς. Ειλικρινά με ξεπερνάει.

a) Όποιος το παίζει "λεφτάς" εδώ μέσα ή οπουδήποτε είναι ξεφτυλισμένος απ'τη φύση του, αν και προσωπικά δεν βλέπω κάποιον να το παίζει ιστορία με λεφτά εδώ, τώρα αν είδες εσύ κάποιον οκ, κρίνεται από τα λεγόμενα του. Φυσικά το τί αυτοκίνητο έχει δεν ξέρω που κολλάει.. μάλλον κολλάει στο ότι η ατάκα "iphone αλλά κάνεις αναπάντητες" έχει πλέον ψοφήσει, οπότε ναι προφανώς πρέπει να βρείτε κάτι άλλο να κοροιδευετε. Άντε και σε 2-3 χρόνια θα αρχίσετε να ζητάτε και Ε9. 

b) Τη μία λέτε "κορόϊδο" όποιον παίρνει από Πλαίσιο (και το πληρώνει RETAIL τιμή) το οτιδήποτε, την άλλη λέτε "ψευτόμαγκα" όποιον παίρνει από Skroutz. 

Δεν έχει νόημα πλέον να κάνει διάλογο κανείς με ορισμένους.

Εν πάσει περιπτώσει, αν κάποιον τον χαλάει να πληρώνει υπεραξία για κάτι που κρίνει ότι δεν αξίζει, ας το πουλήσει να πάρει κάτι που να τον εκφράζει ιδεολογικά να τελειώνουμε. 

Τα android είναι ΚΑΙ καλύτερα, ΚΑΙ φθηνότερα, ΚΑΙ δεν μας πιάνουν κότσους, ΚΑΙ πιο ωραίο design και τέλος. Ικανοποιημένοι τώρα? 

Κολλάει στο μυαλό του με το γεγονός ότι σαν κλασικός Ελληνάρας κρίνει το στατους του καθενός έξω ανάλογα με το τι αυτοκινητο οδηγεί...

Και δυστυχώς υπάρχουν πολλοί που σκέφτονται με αυτόν τον τρόπο....όπως επίσης και με το ότι όταν έχεις iphone σου συμβαίνουν όλα τα παρακάτω, μαζί όμως!!

 

A)δεν έχεις να φάς

Β) το παίζεις λεφτάς

Γ) είσαι κορόιδο

Δ) δεν ξέρεις ότι υπάρχει η Xiaomi!

E) δεν έχεις 5 ευρώ να βάλεις κάρτα

Εδώ ο πονηρός σχολίασε μέχρι και το γεγονός πως πολλοί ψωνίζουν από Σκρουτζομάγαζα!!! λες και τα δίνουν τσάμπα εκεί! 

 

Επεξ/σία από crossmo
  • Like 2
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

52 λεπτά πριν, akiz90 είπε

Το θέμα είναι στην ιδεολογία πίσω από αυτήν την πολιτική. Ο καταναλωτής που θα έπρεπε να είναι ελεύθερος να επιλέξει που θα κάνει το service του, πλέον είναι φυλακισμένος της πολιτικής σου και αν δεν δώσει τα χρήματα του σε εσένα θα τιμωρείται σε επίπεδο λογισμικού!

Newsflash: Είσαι ελεύθερος να επιλέξεις που θα κάνεις το service σου, να βάλεις μούφα parts, να κάνεις decompile το λογισμικό αν μπορείς, να ενώσεις 2 iPhone και να φτιάξεις ένα superPhone...
Μην περιμένεις και βοήθεια από την Apple όμως.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...