w95chris Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 10 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Γιατί λες ότι πέσει;Αφού επιτρέπονται https://gr.skyscanner.com/news/ti-epitrepetai-kai-ti-apagoreuetai-na-balete-sten-kheiraposkeue-kai-ten-aposkeue-sas https://el.aegeanair.com/taksidepste/plirofories-aposkevon/apagoreymena-ylika-kai-antikeimena/ Το αναφέρει. Βέβαια εγώ μπορεί να μη κατάλαβα καλά γιατί καλοκαίρι είναι το μυαλό δε λειτουργεί καλά. 9 λεπτά πριν, Whargoul είπε Στη βαλίτσα που θα δώσεις τους ενδιαφέρουν να μην υπάρχουν πράγματα παράνομα (ναρκωτικά, λεφτά) ή πράγματα που μπορεί να ρίξουν το αεροπλάνο (τυχαία και μη) πχ, εκρηκτικά, εύφλεκτα (γκαζάκια) μπαταρίες λιθίου. Το αν κουβαλάς σπαθιά, μαχαίρια δεν ενδιαφέρει τον έλεγχο του αεροδρομίου καθώς ούτε επικίνδυνα είναι να ρίξουν το αεροπλάνο, ούτε και έχεις πρόσβαση να τα πάρεις την ώρα της πτήσης. Θα ενδιαφέρει την αστυνομία απ έξω αν μπεις στο αεροδρόμιο με την μαχαίρα στο βρακοζώνι, ή σαν τον βασιλία Αθρούρο με το εξκάλιμπερ στο χέρι. Ή εάν σε σταματήσουν σε κανά τυχαίο έλεγχο στο δρόμο Μάλιστα...Εγώ είχα την εντύπωση ότι στη βαλίτσα δεν επιτρέπονται τέτοια πράγματα προφανώς και έκανα λάθος Anyway ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου και βοήθησες αρκετά
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 12 λεπτά πριν, w95chris είπε https://el.aegeanair.com/taksidepste/plirofories-aposkevon/apagoreymena-ylika-kai-antikeimena/ Το αναφέρει. Βέβαια εγώ μπορεί να μη κατάλαβα καλά γιατί καλοκαίρι είναι το μυαλό δε λειτουργεί καλά. Τα ακόλουθα αντικείμενα δε θα πρέπει να μεταφέρονται στο χώρο ελέγχου ή στην καμπίνα του αεροσκάφους: Ανοικτά ξυράφια κουρέα και ξυριστικές λεπίδες (εξαιρούνται τα ξυραφάκια ασφαλείας ή μιας χρήσης, με λεπίδες σε θήκη Εξαιρούνται της απαγόρευσης λέει,οπότε επιτρέπονται.
w95chris Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Τα ακόλουθα αντικείμενα δε θα πρέπει να μεταφέρονται στο χώρο ελέγχου ή στην καμπίνα του αεροσκάφους: Ανοικτά ξυράφια κουρέα και ξυριστικές λεπίδες (εξαιρούνται τα ξυραφάκια ασφαλείας ή μιας χρήσης, με λεπίδες σε θήκη Εξαιρούνται της απαγόρευσης λέει,οπότε επιτρέπονται. Υπέθεσα ότι με το ξυριστικές λεπίδες εννοεί τις ανταλλακτικές κεφαλές του ξυραφιού. Αλλά από ότι φαίνεται υπέθεσα λάθος
georgeadams Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, DrLo είπε Μιλάς για καμπίνα, ετσι; btw τις προάλλες πέταξα από Ελ. Βενιζέλος και είχα ξεχάσει στη τσάντα που πήρα στη καμπίνα κατσαβίδι που άνετα σκότωνε άνθρωπο (>10cm) και δε το "πιάσανε" στο μηχάνημα. Το περασμένο Πάσχα ταξιδέψαμε στη Ρώμη. Επειδή είχαμε μόνο 2 βαλίτσες καμπίνας, δανειστήκαμε και μια από ένα φίλο μας. Στην επιστορφή, στον έλεγχο στο Λεονάρντο Νταβίνσι στη Ρώμη, μας σταμάτησαν γιατί κάτι "χτύπησε" στο μηχάνημα με τις ακτίνες. Έψαχναν γύρω στα 5 λεπτά και μέχρι που έβαλαν τη βαλίτσα ξανά στο μηχάνημα με τις ακτίνες, υπό άλλη γωνία, για να δουν καλύτερα. Τελικά βρήκαν ένα μικρό κατσαβιδάκι, καμιά 10cm, σφηνωμένο κάπου μέσα στη βαλίτσα. Ήταν του φίλου μας και του είχε παραπέσει (είχε τη βαλίτσα στην αποθήκη, δίπλα στο ράφι με τα εργαλεία του). Το πέταξαν στα σκουπίδια κι εμείς συνεχίσαμε το ταξίδι μας. Το περίεργο είναι πως λίγες μέρες πριν, πηγαίνοντας προς Ρώμη, στον έλεγχο στο Ελ. Βενιζέλος περάσαμε κανονικά χωρίς να το δουν.
JimasGR Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Ρε παιδια δεν ξερω τι παιζει με τους ελεγχους σιγουρα, αλλα νομιζω ειναι και λιγο θεμα τυχης... Φιλος εχει περασει καταλαθως τειζερ σε χειραποσκευη και δεν πηραν χαμπαρι τιποτα... 2
AristidisZ Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, JimasGR είπε Ρε παιδια δεν ξερω τι παιζει με τους ελεγχους σιγουρα, αλλα νομιζω ειναι και λιγο θεμα τυχης... Φιλος εχει περασει καταλαθως τειζερ σε χειραποσκευη και δεν πηραν χαμπαρι τιποτα... Συμφωνώ ότι είναι random, επειδή χρησιμοποιώ Nivea σπρέι αποσμητικό (200 ml) παίρνω πάντα μαζί μου σε χειραποσκευή Μου έχει τύχει να μου το πάρουν στην Αθήνα, μου έχει τύχει να μου το πάρουν σε ξένο αεροδρόμιο (γυρνώντας προς τα πίσω), ενώ αρκετές φορές το φερνω πίσω μετά από ταξίδι... Τωρα δε λέμε να πάρεις κανα οπλοπολυβόλο μαζί, για τέτοια αντικείμενα λέμε... 1
DrLo Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, georgeadams είπε Το περασμένο Πάσχα ταξιδέψαμε στη Ρώμη. Επειδή είχαμε μόνο 2 βαλίτσες καμπίνας, δανειστήκαμε και μια από ένα φίλο μας. Στην επιστορφή, στον έλεγχο στο Λεονάρντο Νταβίνσι στη Ρώμη, μας σταμάτησαν γιατί κάτι "χτύπησε" στο μηχάνημα με τις ακτίνες. Έψαχναν γύρω στα 5 λεπτά και μέχρι που έβαλαν τη βαλίτσα ξανά στο μηχάνημα με τις ακτίνες, υπό άλλη γωνία, για να δουν καλύτερα. Τελικά βρήκαν ένα μικρό κατσαβιδάκι, καμιά 10cm, σφηνωμένο κάπου μέσα στη βαλίτσα. Ήταν του φίλου μας και του είχε παραπέσει (είχε τη βαλίτσα στην αποθήκη, δίπλα στο ράφι με τα εργαλεία του). Το πέταξαν στα σκουπίδια κι εμείς συνεχίσαμε το ταξίδι μας. Το περίεργο είναι πως λίγες μέρες πριν, πηγαίνοντας προς Ρώμη, στον έλεγχο στο Ελ. Βενιζέλος περάσαμε κανονικά χωρίς να το δουν. 10 cm εννοούσα χωρίς την λαβή, το "καθαρό" καταβίδι. Λεπτό και μακρύ (στυλ ηλεκτρολόγου/ηλεκτρονικού) ανετώτατα έσφαζες άνθρωπο. Παλιότερα μου είχαν κρατήσει δοκιμαστικό κατσαβίδι. Ε, αυτό φαντάσου 2 φορές μακρύτερο συνολικά ΥΓ. Μου έχει ξανατύχει πολύ παλαιότερα (γενικά συχνά έχω στη τσάντα μου κατσαβίδι) με το τυπικό δοκιμαστικό, αλλά αυτή τη φορά μου έκανε τρομερή εντύπωση. Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2019 από DrLo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα