lalexoulhs Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 18 ώρες πριν, Chris_BMW είπε Αναρωτιέμαι τι είναι αυτό που σε κάνει να είσαι φανατικός αντί .. Apple.. και είναι το ίδιο ανεξάρτητα από μάρκα, ιδέα, κλπ... binary. https://www.psychologytoday.com/us/blog/ambigamy/201411/fanaticism-is-disease-alcoholism
cool_ted Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 8 ώρες πριν, paredwse είπε Μάλλον δυσκολεύεσαι να κατανοήσεις ότι και εγώ γενικά αναφέρθηκα (εξ αφορμής της προσωπικής μου εμπειρίας). Και το ότι γράφοντας χαρακτηρισμούς γενικεύοντας, είναι πολύ πιο προβληματικό από ο,τι αντιλαμβάνεσαι. Τέσπα, άλλη φορά... Πρώτη φορά πάντως ακούω γενίκευση σε α’ ενικό προσώπο.
Fulgore Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, gthe είπε Και δλδ σκέφτηκε κάποιος όλα αυτά, ήθελε να πάει στην τεχνολογική κορυφή, να αγγίξει την κόψη του ξυραφιού και πήγε και αγόρασε ακουστικά ... air pods!. Και όλοι χάρηκαν .... και τα "άλλα" ακουστικά (ας πω 2-3 εταιρείες, κακό δεν κάνει ... sony, bose, sennheiser κτλ) γέλασαν χαριτωμένα. Γιατί τα άλλα ακουστικά ξέρουν . Γιατι τα αλλα bluetooth ακουστικα των αλλων εταιρειων οπως τα galaxy buds θεωρουνται η αιχμη της τεχνολογιας?Προφανως και οχι. Ασε που τα πολυ καλα sennheiser πανε στα κοντα 270-350ευρω αντιστοιχα,πολυ ακριβοτερα απο οσο πωλουνται τα Airpods. Sennheiser Momentum 265-285ευρω B&O E8 350 ευρω Sony WF-1000XM3 250ευρω Τα beats pro πχ που πωλουνται στις τιμες των Sony που αναφερεις,ειναι πολυ καλυτερα στο κομματι του ηχου. Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2019 από Fulgore
teovag Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 6 ώρες πριν, nikangel είπε Φίλε κάπου τα έχεις μπλέξει. Πρώτα οι υπόλοιπες εταιρείες με πρωτοπόρο την Samsung έβγαλαν κινητά με μεγάλες οθόνες και η Apple πουλούσε παραμύθια στον κόσμο της, λέγοντας πως φτιάχνει οθόνες μέχρι εκεί που φτάνει ο ανθρώπινος αντίχειρας. Είχε και σχετική διαφήμιση που ακόμα γελάω όταν την θυμάμαι. Μόλις είδε οτι πέφτουν οι πωλήσεις άρχισε τις μεγάλες οθόνες... Ακριβώς αυτό είπα... Δεν τα έχω μπλέξει... Τα διάβασες γρήγορα
humanoid Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Στις 15/8/2019 στις 10:17 ΜΜ, fytotech είπε Είμαι φανατικός αντί Apple. Αλλά στα Smartwatch, δεν έχει αντίπαλο ούτε καν κοντά της. Όχι να της δημιουργήσει πρόβλημα. Όσο κι αν φαίνεται περίεργο, παρόλο που δεν έχω φορέσει σαράντα χρόνια ρολόι, τώρα δεν μπορώ χωρίς Smartwatch. Έστω τα Wear OS, εφόσον δεν έχω τη δυνατότητα για Apple. Όταν δοκίμασα σε ένα κατάστημα το Apple Watch 4, έπαθα πλάκα. Καμία σχέση η εμπειρία με αυτά της Samsung κι εννοείται καμία σχέση με τα Wear OS κλπ. Πραγματικά είναι για μένα λόγος να πάει κάποιος στο οικοσύστημα της Apple. Απλά δεν μπορώ να δικαιολογήσω το κόστος για να μεταφέρω τα πάντα εκεί, καθώς, δεν είναι κάτι που θα το χρησιμοποιήσω επαγγελματικά. Αν πάρεις προηγούμενης γενιάς τηλέφωνο, tablet και ρολόι, θες δύο και χιλιάρικα. Ε είναι εκτός προϋπολογισμού μου για κάτι που δε θα μου αποφέρει κέρδη. Συμφωνώ απόλυτα. Κανένα μήλο δε με κράτησε κοντά του, παρά τις όσες δοκιμές, αλλά το Apple watch 4 πάντα το ζήλευα και το ζηλεύω, σε σημείο να σκέφτομαι να πάω πάλι σε οικοσυστημα Apple μόνο για αυτή τη ρολογαρα (που προσφέρει την απόλυτη εμπειρία χρήσης)...
SilverMachine Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Στις 16/8/2019 στις 9:31 ΠΜ, teovag είπε Περίπου έτσι είναι αλλά χωρίς τη δόση "ρομαντισμού old tech school" που έβαλες.................................................. (Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις: χρήστης ipad, iphone, android ONE και windows 10 σε laptop/desktop). Μπορεις καλιστα να πεις το ποσταρισμα μου "κεφαλαιο 1" κ το δικο σου "κεφαλαιο 2". Σε σωστα συμπερασματα εχεις καταλυξει. Στις 16/8/2019 στις 9:38 ΠΜ, stafaf είπε Ζητώ άδεια να αποθηκεύσω το post σου φίλε. Κανενα προβλημα φιλε, αν κ δεν κανω κατι σπουδαιο. Οτι γραφω ειναι αποψεις καποιων παλιων τεχνικων Mac, σε καποια εργαστηρια υπολογιστων, καποτε, καπου στο Missouri, + παλιες συνεντευξεις Τζομπς κ αλλων μεγαλων της Apple. Μου φανηκαν οτι ηταν καλα ως "παραπανω γνωσεις" κ τα αναφερα. Στις 16/8/2019 στις 2:06 ΜΜ, eyw είπε Σκέψου την apple να επεκταθεί στην μόδα κια να βγάλει πχ εσώρουχα, κάτι Victoria's Secret, La Senza, Wicked Weasel κλπ θα κλείσουν σε 1 μήνα. Το εχει καταφερει πολυ καλυτερα--> καμια ξανθια δεν παει για αλλη μαρκα ηλεκτρονικων, ενω εσωρουχα παιρνουν οτι μαρκα τους γυαλισει καθε φορα που πανε για ψωνια !!! Συν του οτι, καμια ξανθια δεν κυκλοφορει χωρις κινητο, ενω χωρις βρακι κυκλοφορουν πολλες !!! Βαλε τωρα οτι στο ντυσιμο οι μελαχροινες δεν αντιγραφουν τις ξανθιες, ενω στα κινητα τις αντιγραψαν 100%..... Βαλε κ το οτι στα ρουχα υπαρχουν μεγεθη κ απο ενα μεγεθος κ πανω/κατω πρεπει να πανε σε διαφορετικο μαγαζι, ενω στα κινητα πανε ΟΛΕΣ απο ενα μερος!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα