Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, kleo1 είπε

εμένα μου φαίνεται αδιανόητο να δουλέψω σπαστό. θα προτιμούσα να με ταΐζουν γονείς-παππούδες παρά να δουλεύω σπαστό.

Το ενδεχόμενο να μην μπορούν να σε ταΐζουν γονείς-παππούδες δεν υπάρχει;

• Like 7
  • Thanks 1
  • Απαντ. 175
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, james9tito είπε

Βέβαια αν δεν έχεις δουλειά ίσως δεν έχεις κ λεφτά να πας για καφέ. Ίσως, δεν ξέρω λέω τώρα. 

μη το πάμε με τη λογική... υπάρχουν και χειρότερα οπότε κάτσε στο παλούκι και πες ευχαριστώ

γιατί κι εγώ μπορώ να σου πω πάρε 100€ για 12ωρό διότι από το τίποτα είναι καλύτερα και άλλοι δεν έχουν ούτε αυτά

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

Εργαζόμουν παλιοτερα σπαστο, εμενα Γαλατσι και η δουλεια ηταν Μαρούσι, οποτε πηγαινοερχομουν με ΗΣΑΠ. Ενταξει ηταν λιγο αβολο αλλα παλευοταν.  

Τις δουλειες τις εκανα στο ρεπο ή στο κενο. 

Απο ενα σημειο βεβαια βαριομουν να επιστρέφω σπιτι και ειτε έκλεινα το μαγαζι αργοτερα και το ανοιγα νωριτερα για να μη βαριεμαι, ειτε εμενα μεσα και χαζευα, αραζα, ειτε κανονιζα κανενα φαγητο καφε.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, georgeadams είπε

Το ενδεχόμενο να μην μπορούν να σε ταΐζουν γονείς-παππούδες δεν υπάρχει;

ναι οκ, τότε θα πας. Εξάλλου οι μισοί εργαζόμενοι σε αυτή τη χώρα δε γουστάρουν αυτό που κάνουν και το κάνουν αναγκαστικά.

Εντάξει μπορείς να κανονίσεις τις υποχρεώσεις σου στο ενδιάμεσο. αν γίνεις πατίνι και τρέχεις σαν τον π@@, μπορείς

Θεωρείτε υπερβολικά αυτά που λέω;

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kleo1 είπε

ναι οκ, τότε θα πας. Εξάλλου οι μισοί εργαζόμενοι σε αυτή τη χώρα δε γουστάρουν αυτό που κάνουν και το κάνουν αναγκαστικά.

Εντάξει μπορείς να κανονίσεις τις υποχρεώσεις σου στο ενδιάμεσο. αν γίνεις πατίνι και τρέχεις σαν τον π@@, μπορείς

Θεωρείτε υπερβολικά αυτά που λέω;

Ναι πολυ υπερβολικα , μετα θα εισαι εσυ που θα βγαινεις και θα κλαιγεσαι γιατι ζητανε προυπηρεσια στης αγγελιες και δεν με περνουν εμενα κτλ

οπως ανεφερα παραπανω οι αποψεις σου μου κανουν ηλικια 18-25 (πολυ βαρια ) φοιτητη η καποιου που μολις βγηκε απο την σχολη , το να πας με την λογικη ε θα βοηθανε/ταιζουν οι γονεις ειναι τεραστιο λαθος για εμενα , καλως οι κακως ανθρωποι ειμαστε και οι γονεις μεγαλωνουν , δεν ξες μεχρι ποτε θα ειναι στην ζωη , η μεχρι ποτε θα εχουν την ορεξη να σε ταιζουν

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, stormrain είπε

Εργαζόμουν παλιοτερα σπαστο, εμενα Γαλατσι και η δουλεια ηταν Μαρούσι, οποτε πηγαινοερχομουν με ΗΣΑΠ. Ενταξει ηταν λιγο αβολο αλλα παλευοταν.  

Τις δουλειες τις εκανα στο ρεπο ή στο κενο. 

Απο ενα σημειο βεβαια βαριομουν να επιστρέφω σπιτι και ειτε έκλεινα το μαγαζι αργοτερα και το ανοιγα νωριτερα για να μη βαριεμαι, ειτε εμενα μεσα και χαζευα, αραζα, ειτε κανονιζα κανενα φαγητο καφε.

οπότε δηλαδή έτρωγες όλη σου τη μέρα στη δουλειά 12+ ώρες; όλη η μέρα ήταν δουλεια

11 λεπτά πριν, Inuyasha είπε

Ναι πολυ υπερβολικα , μετα θα εισαι εσυ που θα βγαινεις και θα κλαιγεσαι γιατι ζητανε προυπηρεσια στης αγγελιες και δεν με περνουν εμενα κτλ

οπως ανεφερα παραπανω οι αποψεις σου μου κανουν ηλικια 18-25 (πολυ βαρια ) φοιτητη η καποιου που μολις βγηκε απο την σχολη , το να πας με την λογικη ε θα βοηθανε/ταιζουν οι γονεις ειναι τεραστιο λαθος για εμενα , καλως οι κακως ανθρωποι ειμαστε και οι γονεις μεγαλωνουν , δεν ξες μεχρι ποτε θα ειναι στην ζωη , η μεχρι ποτε θα εχουν την ορεξη να σε ταιζουν

βασικά άλλο λέω και άλλο λέτε.

λεω την άποψη μου, ότι το θεωρώ χάλι μαύρο και το μόνο που λέτε είναι αν έχεις ανάγκη θα πας.

Αν έχω ανάγκη μπορεί να κάνω και πεζοδρόμιο. Άρα; μια χαρά είναι το πεζοδρόμιο; που καταλήγουμε;

το θέμα είναι αν συμφωνείτε με τον τίτλο "σπαστό ωράριο/ωράριο καταστημάτων =Αντίο ζωή"

και πως την παλεύετε

Φαντάζομαι δεν υπάρχει νοήμων άνθρωπος που να θεωρεί ότι είναι το ίδιο άνετο με το συνεχόμενο. το θέμα είναι πόσο πιο τραγικό είναι

μπορεί να το έχω πάρει και πολύ στραβά το θέμα, δε ξέρω

Επεξ/σία από kleo1
  • Like 6
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, kleo1 είπε

το θέμα είναι αν συμφωνείτε με τον τίτλο "σπαστό ωράριο/ωράριο καταστημάτων =Αντίο ζωή"

και πως την παλεύετε

Ναι, οι περισσότεροι φαντάζομαι πως συμφωνούμε πως δεν είναι καλύτερο το σπαστό. Από εκεί και πέρα, ανάλογα με τις ανάγκες και τις συνθήκες της ζωής του ο καθένας την παλεύει περισσότερο ή λιγότερο.

Δημοσ.

Ξέρω πολλά αλλά δεν θα μιλήσω γιατί φοβάμαι πάλι λογοκρισία από το ινσομνια.Οτι και να γράψω είναι δεδομένο ότι θα με βάλουν λουκέτο και αναστολή λογαριασμού...με έχουν βάλει στο μάτι χωρίς λόγο!Κι έτσι φοβάμαι τώρα να πω την άποψη μου....

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Guitar6 είπε

Ξέρω πολλά αλλά δεν θα μιλήσω γιατί φοβάμαι πάλι λογοκρισία από το ινσομνια.Οτι και να γράψω είναι δεδομένο ότι θα με βάλουν λουκέτο και αναστολή λογαριασμού...με έχουν βάλει στο μάτι χωρίς λόγο!Κι έτσι φοβάμαι τώρα να πω την άποψη μου....

για ποιο θέμα φίλε μου;

απόρρητα έγγραφα της ΝΑΣΑ;

• Like 3
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Guitar6 είπε

Μιλά ελεύθερα, πες την αλήθεια! Κρεμομαστε από τα χείλη σου!

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα σου πω ότι η δουλειά μου είναι 10ωρο σπαστό και ενδιάμεσα πάω σε άλλη δουλειά...

Και η αλήθεια είναι πως ενώ είμαι δίπλα στην πρώτη (μισή ώρα με τα πόδια), αυτό το πήγαινε έλα είναι βάσανο αφού τρώω 2 ώρες έτσι κάθε μέρα. Και είμαι και άτομο που περπατάει παρα πολύ.

Γενικά ναι, τα σπαστά είναι ότι χειρότερο αλλά για να πω την αλήθεια επειδή τώρα είμαι περίπου 2 χρόνια έτσι, Κυριακή που είναι η μόνη μέρα που κάνω συνεχόμενο, μου φαίνεται απίστευτο το πόσο βαρετό είναι το 10ωρο. Για ελεύθερο χρόνο ούτε λόγος.

Επεξ/σία από xaerialtwistx
  • Like 1
Δημοσ.
26 minutes ago, Guitar6 said:

ΔΓΙΑΔΩΣΕ ΤΑ ΤΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ !!!!!1111!!ΕΝΑ ΕΝΑ ΕΝΑ !!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kleo1 είπε

Δευτέρα - Παρασκευή πχ 09:00 -14:00 & 18:00-21:00.

Και φαντασου οτι πολλοί άνθρωποι το κανουν αυτό 40 χρόνια συνεχώς, χωρίς άδειες, Πάσχα, Χριστούγεννα κλπ

• Like 1
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, kleo1 είπε

μπορεί να το έχω πάρει και πολύ στραβά το θέμα, δε ξέρω

Δουλέυεις για να ζείς δεν ζείς για να δουλέυεις,εννοείται οτι χρειάζεσαι μια δουλειά για να έχεις ενα καλό βιοτικό επίπεδο αλλά δεν σημαίνει οτι θα θυσιάσεις και τα πάντα,οπότε μην παίρνεις βαριά την γνώμη του κόσμου γιατί τα κριτήρια του καθενός πάνε ανάλογα και τις συνθήκες γύρω του.

Στην μέχρι τώρα ζωή μου γνώρισα πολλούς τύπους ατόμων και θα σου αναφέρω μερικά παραδείγματα,ήξερα φίλο του πατέρα μου που δούλευε 12ωρα γιατί δεν έκανε καλό γάμο και ήθελε να λείπει όσο το περισσότερο δυνατό απο το σπίτι,ενας άλλος πάλι δούλευε δυο δουλειές για να καλύψει τις ανάγκες του στις οποίες "ανάγκες" συμπεριλαμβάνονταν iphone,ps4,smartwatch Garmin,αρώματα και ρούχα ακριβά,ενας αλλος είχε σπουδάσει οικονομικά κι επειδή δεν κατάφερε να βρεί δουλειά στο αντικείμενο του στην δουλειά που έπιασε αν και κανονική εκείνος την είδε καριέρα.....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...