hellojim Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Καλησπέρα σε όλους, Πριν από κάποιες μέρες κέρδισα μια τηλεόραση (LG) σε μια κλήρωση και αναρωτιέμαι τι ισχύει για την εγγύηση δεδομένουν οτι δεν έχω απόδειξη αγοράς! Γνωρίζει κάποιος τι παίζει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Moderators Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, hellojim είπε Καλησπέρα σε όλους, Πριν από κάποιες μέρες κέρδισα μια τηλεόραση (LG) σε μια κλήρωση και αναρωτιέμαι τι ισχύει για την εγγύηση δεδομένουν οτι δεν έχω απόδειξη αγοράς! Γνωρίζει κάποιος τι παίζει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Μιλάς με την σελίδα που την κέρδισες (γενικά με όποιον έκανε την κλήρωση) και θα σου εξηγήσει πως προχώρας; Ν έχεις θέμα (συνήθως σου λέει πάνε στο τάδε κατάστημα και βρίσκουν ότι είναι από αυτούς με το s/n
seventh_son Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Σε αντίστοιχη περίπτωση που είχα κερδίσει ένα λάπτοπ μέσω της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, αγορασμένο από Πλαίσιο. Πάνω στο κουτί είχε αριθμό παραστατικού στο σύστημα τους, πήγα σε κατάστημα και μου εκτύπωσαν το αντίστοιχο παραστατικό που ίσχυσε σαν εγγύση για 2 χρόνια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα