Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Σημερα προσπαθησα να μπω στο προφιλ μου στο φβ και δεν με αφηνε να μπω..Μου ζητησε μια φωτο μου για ελεγχο πρωτα. Γνωριζει κανεις ποσες μερες θελει αυτό για να ξαναμπει? Και αν διαγραφεται η φωτο αυτή που θα βαλεις στον ελεγχο μετα και στο προφιλ? Δλδ αν υπαρχει μετα στο προφιλ..

Δημοσ.

Οχι η φωτο δεν υπαρχει στο προφιλ μετα, ωστοσο δυσκολο απλα να σου ζητησε φωτο, θεωρητικα σου ζητησε και ταυτοτητα η καποιο χαρτι που να δειχνει το ονομα που εχεις στον λογαριασμο σου.

Αν δεν κανεις αυτο που σου ζητανε δεν θα μπορεσεις να ξαναμπεις στον λογαριασμο σου.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, depoinaki είπε

Καλησπέρα! Σημερα προσπαθησα να μπω στο προφιλ μου στο φβ και δεν με αφηνε να μπω..Μου ζητησε μια φωτο μου για ελεγχο πρωτα. Γνωριζει κανεις ποσες μερες θελει αυτό για να ξαναμπει? Και αν διαγραφεται η φωτο αυτή που θα βαλεις στον ελεγχο μετα και στο προφιλ? Δλδ αν υπαρχει μετα στο προφιλ..

Έφτιαξα πριν 2 μήνες ένα λογαριασμό σε γνωστό και ζήτησε το ίδιο. Χρειάστηκε αν θυμάμαι καλά ~48 ώρες.

2 ώρες πριν, Salvation81 είπε

Οχι η φωτο δεν υπαρχει στο προφιλ μετα, ωστοσο δυσκολο απλα να σου ζητησε φωτο, θεωρητικα σου ζητησε και ταυτοτητα η καποιο χαρτι που να δειχνει το ονομα που εχεις στον λογαριασμο σου.

Αν δεν κανεις αυτο που σου ζητανε δεν θα μπορεσεις να ξαναμπεις στον λογαριασμο σου.

Και όμως ισχύει αυτό που αναφέρει ο TS

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, kormos είπε

Έφτιαξα πριν 2 μήνες ένα λογαριασμό σε γνωστό και ζήτησε το ίδιο. Χρειάστηκε αν θυμάμαι καλά ~48 ώρες.

Και όμως ισχύει αυτό που αναφέρει ο TS

Μονο φωτογραφια για λογαριασμο που υπαρχει ηδη αλλα που κλειδωθηκε; Εμενα μου ειχε ζητησει και αποδεικτικο του ποιος ειμαι παντως.

Επεξ/σία από Salvation81
Δημοσ.

- Τα προβλήματα αυτού του τύπου στο FB, υπάρχουν γιατί σχεδόν όλα τα μέλη του κοιμούνται τον ύπνο του αφελούς. Γιατί είναι φανερό εδώ και πολύ καιρό ότι οι έλεγχοι αυτού του τύπου που κάνει το Φάτσες_book δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την ασφάλεια του ιδίου (του FB) ούτε με την προφύλαξη των άλλων μελών από κακόβουλες ενέργειες. Σας αναφέρω ένα απλό αλλά χαρακτηριστικό παράδειγμα:

- Έφτιαξα ένα λογαριασμό, σε άτομο 80+ ετών, για να μπαίνει και να βλέπει της φωτογραφίες που αναρτούσαν τα παιδιά του αδελφού του που μένουν στην Αυστραλία. Μόνο για αυτό το λόγο ανοίχτηκε ο λογαριασμός και μόνο την σελίδα των παιδιών αναζητούσε το 80+ ετών άτομο δυό-τρεις φορές το χρόνο.

- Μυστηριωδώς, και ενώ υπάρχει τεράστιος αριθμός λογαριασμών με ψεύτικα ή παραποιημένα στοιχεία, που όχι μόνο επισκέπτονται καθημερινά το Φάτσες_book αλλά το χρησιμοποιούν και για να μπαίνουν σε άλλες ιστοσελίδες και δεν τους μπλοκάρει κανείς ποτέ, μπλοκάρισαν το λογαριασμό του 80+ ατόμου και ζήτησαν ταυτότητα ή κάποιο παρόμοιο έγγραφο!

Άλλο η ασφάλεια και η προστασία των μελών, και άλλο η επιλεκτική και ύποπτη συλλογή προσωπικών στοιχείων...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 19/8/2019 στις 8:30 ΜΜ, Salvation81 είπε

Όχι μονο φωτο μου ζητησε και καπου καπου ζηταει και αριθμο κινητου. Εννοεις η φωτο δεν υπαρχει πουθενα μετα  γενικα στον λογαριασμο..?

Επεξ/σία από depoinaki
Δημοσ.
1 ώρα πριν, depoinaki είπε

Όχι μονο φωτο μου ζητησε και καπου καπου ζηταει και αριθμο κινητου. Εννοεις η φωτο δεν υπαρχει πουθενα μετα  γενικα στον λογαριασμο..?

Αναλογα το κειμενο που σου εγραψαν, αν δεν σου εγραψαν να την βαλεις φωτο προφιλ πχ τοτε οχι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...