Προς το περιεχόμενο

Αγορά από το IKEA (E-Shop)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα την δική σας γνώμη/σχόλιο

το Σαββατοκύριακο που πέρασε μου ζήτησε η μητέρα μου μια "ραφιέρα" για την κουζίνα

έτσι μπήκα στο ikea.gr έβαλα τα δικά της στοιχεία

βρήκαμε την ραφιέρα (€ 29,98) που ήθελε , την επέλεξα , έβαλα δύο τεμάχια (€ 58,93) . επέλεξα αποστολή/παράδοση στον χώρο μας (€ 3,95) , συναρμολόγηση στον χώρο μας(€ 25,00) = συνολικό κόστος (€58,93)

έγινε η αποστολή/παράδοση προχτές και σήμερα ήρθαν για την συναρμολόγηση

ο άνθρωπος είπε ότι έχουμε πληρώσει για μια ραφιέρα συναρμολόγηση (25 ευρώ θυμίζω) έτσι ζήτησε και του έδωσε η μητέρα μου άλλα 10 ευρώ για να συναρμολογήσει και την δεύτερη

εγώ το ανάφερα στην εξυπηρέτηση πελατών του ΙΚΕΑ και σκέφτομαι να κάνω και καταγγελία στον ΣτΚ

εσείς τι λέτε?

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, ikorolis είπε

Θα ήθελα την δική σας γνώμη/σχόλιο

το Σαββατοκύριακο που πέρασε μου ζήτησε η μητέρα μου μια "ραφιέρα" για την κουζίνα

έτσι μπήκα στο ikea.gr έβαλα τα δικά της στοιχεία

βρήκαμε την ραφιέρα (€ 29,98) που ήθελε , την επέλεξα , έβαλα δύο τεμάχια (€ 58,93) . επέλεξα αποστολή/παράδοση στον χώρο μας (€ 3,95) , συναρμολόγηση στον χώρο μας(€ 25,00) = συνολικό κόστος (€58,93)

έγινε η αποστολή/παράδοση προχτές και σήμερα ήρθαν για την συναρμολόγηση

ο άνθρωπος είπε ότι έχουμε πληρώσει για μια ραφιέρα συναρμολόγηση (25 ευρώ θυμίζω) έτσι ζήτησε και του έδωσε η μητέρα μου άλλα 10 ευρώ για να συναρμολογήσει και την δεύτερη

εγώ το ανάφερα στην εξυπηρέτηση πελατών του ΙΚΕΑ και σκέφτομαι να κάνω και καταγγελία στον ΣτΚ

εσείς τι λέτε?

Απόδειξη για τα 10 ευρώ σου έκοψε;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

25 ευρω για συναρμολόγηση μιας ραφιέρας;!

Εγω εχω στήσει ολόκληρο σπίτι (απο καθιστικό και τραπεζαρία μέχρι κρεβατοκάμαρες και μπάνιο) μονος μου!

Απο την εξυπηρέτηση πελατών τι σου είπανε;

Επεξ/σία από dimitris_sal
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, dexterios είπε

Απόδειξη για τα 10 ευρώ σου έκοψε;

ναι έκοψε απόδειξη λέει η μητέρα μου θα ξέρω το μεσημέρι που θα επιστρέψω στο σπίτι και θα την δω

το ανάφερα και στην εξυπηρέτηση πελατών του ΙΚΕΑ που είδαν την παραγγελία μου ότι ο τεχνικός ζητάει τα χρήματα γιατί λέει ότι έχουμε για 1 τεμάχιο για συναρμολόγηση και όχι 2 τεμάχια.

Μόλις τώρα, dimitris_sal είπε

25 ευρω για συναρμολόγηση μιας ραφιέρας;!

Εγω εχω στήσει ολόκληρο σπίτι (απο καθιστικό και τραπεζαρία μέχρι κρεβατοκάμαρες και μπάνιο) μονος μου!

Απο την εξυπηρέτηση πελατών τι σου είπανε;

είπαν ότι θα καλέσουν στο τηλέφωνο από το σχετικό τμήμα...

αν δεν λάβω απάντηση σκέφτομαι καταγγελία στον ΣτΚ.

η μητέρα μου διαφωνεί λέει γιατί να την πληρώσει ο άνθρωπος...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω να σου απαντήσω αν όντως η συναρμολόγηση πάει με το τεμάχιο (νομίζω πάει με ποσοστό επί της αξίας των προϊόντων προς συναρμολόγηση) αλλά ακριβώς το ίδιο είχαν κάνει σε φίλο σε τοποθέτηση κουζίνας. Ο "μάστορας" που ήρθε του έλεγε πχ ότι ο απορροφητήρας δεν ειναι στην τιμή και θέλω άλλα xx€ (δεν θυμάμαι πόσα). Την ψιλιάστικε ο φίλος και πήρε το ΙΚΕΑ και τον εργολάβο που αναλαμβάνει τις τοποθετήσεις και τους έχεσε όλους και δεν δέχτηκε καμία πρόσθετη χρέωση. Το ΙΚΕΑ σου δίνει τελική τιμή πάντως. 

EDIT: Λοιπόν εδώ λέει: Ισχύει πολιτική ελάχιστης χρέωσης επίσκεψης στα 25€. (Οπότε και για ένα σκαμπό να τους έφερνες 25€ θα έδινες). Εδώ οι χρεώσεις

Επεξ/σία από mouxaxa
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mouxaxa είπε

Δεν ξέρω να σου απαντήσω αν όντως η συναρμολόγηση πάει με το τεμάχιο (νομίζω πάει με ποσοστό επί της αξίας των προϊόντων προς συναρμολόγηση) αλλά ακριβώς το ίδιο είχαν κάνει σε φίλο σε τοποθέτηση κουζίνας. Ο "μάστορας" που ήρθε του έλεγε πχ ότι ο απορροφητήρας δεν ειναι στην τιμή και θέλω άλλα xx€ (δεν θυμάμαι πόσα). Την ψιλιάστικε ο φίλος και πήρε το ΙΚΕΑ και τον εργολάβο που αναλαμβάνει τις τοποθετήσεις και τους έχεσε όλους και δεν δέχτηκε καμία πρόσθετη χρέωση. Το ΙΚΕΑ σου δίνει τελική τιμή πάντως

η εξυπηρέτηση πελατών του ΙΚΕΑ ρίχνει δίκιο σε εμένα λέγοντας

βλέπω δύο τεμάχια

αποστολή/παράδοση

συναρμολόγηση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, mouxaxa είπε

Δεν ξέρω να σου απαντήσω αν όντως η συναρμολόγηση πάει με το τεμάχιο (νομίζω πάει με ποσοστό επί της αξίας των προϊόντων προς συναρμολόγηση) αλλά ακριβώς το ίδιο είχαν κάνει σε φίλο σε τοποθέτηση κουζίνας. Ο "μάστορας" που ήρθε του έλεγε πχ ότι ο απορροφητήρας δεν ειναι στην τιμή και θέλω άλλα xx€ (δεν θυμάμαι πόσα). Την ψιλιάστικε ο φίλος και πήρε το ΙΚΕΑ και τον εργολάβο που αναλαμβάνει τις τοποθετήσεις και τους έχεσε όλους και δεν δέχτηκε καμία πρόσθετη χρέωση. Το ΙΚΕΑ σου δίνει τελική τιμή πάντως

Στον ts χρεώσανε 25 ευρω για συναρμολόγηση ραφιέρας της οποίας το κόστος είναι 30 ευρώ

Δηλαδή στην μια ραφιέρα πληρώνει αλλη μια για συναρμολόγηση,σχεδόν 100%!

Απαράδεκτο κόστος κατ'εμέ!

Επεξ/σία από dimitris_sal
Δημοσ.

10 ώρες πριν, dimitris_sal είπε

Στον ts χρεώσανε 25 ευρω για συναρμολόγηση ραφιέρας της οποίας το κόστος είναι 30 ευρώ

Δηλαδή στην μια ραφιέρα πληρώνει αλλη μια για συναρμολόγηση!

Απαράδεκτο κόστος κατ'εμέ!

έχεις δίκιο

απλά εκμεταλλεύονται κάποιες καταστάσεις (καλά κάνουν βέβαια επιχείρηση είναι δεν σε αναγκάζουν...)

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ikorolis είπε

η εξυπηρέτηση πελατών του ΙΚΕΑ ρίχνει δίκιο σε εμένα λέγοντας

βλέπω δύο τεμάχια

αποστολή/παράδοση

συναρμολόγηση

Εφόσον η εξυπηρέτηση πελατών λεει οτι εχεις δίκιο ειναι υποχρεωμένοι να μιλήσουν με το συνεργείο ή να βρουν εκείνοι τον τρόπο ωστε να σου επιστραφούν τα επιπλέον χρήματα που πλήρωσες.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dimitris_sal είπε

Πάντως αν θυμάμαι καλά,συνήθως το ικεα οτι εργαλεία χρειάζεσαι(αλεν,καβίλιες κλπ) τα δίνει μαζι με το έπιπλο

δεν είμαι στο σπίτι για να δω τι περιέχει το σφραγισμένο δέμα που έφερε ο διανομέας του ΙΚΕΑ το άνοιξε ο τεχνικός που κάνει την συναρμολόγηση και πήρε τα 10 ευρώ (με απόδειξη) από την μητέρα μου (φαντάζομαι θα της αφήσει και την απόδειξη που λέει για το ένα τεμάχιο

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε

Γιατί να είναι ηλεκτρικό το κατσαβίδι,βιδώνει και με το χέρι.

πίστεψε δεν είναι καθόλου εύκολο για συμβατικό κατσαβίδι...

την έχω πατήσει σε αγορές επίπλων αποθήκευσης από το LIDL

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, ikorolis είπε

βρήκαμε την ραφιέρα (€ 29,98) που ήθελε , την επέλεξα , έβαλα δύο τεμάχια (€ 58,93)

6 λεπτά πριν, ikorolis είπε

14,99 έχει. Επί 2 πάει 29,98. Εσύ πήρες 2 ή 4? με έχεις μπερδέψει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Xacti είπε

14,99 έχει. Επί 2 πάει 29,98. Εσύ πήρες 2 ή 4? με έχεις μπερδέψει

η ραφιέρα κοστίζει € 14,99

τα δυο τεμαχια € 29,98

αποστολή/παράδοση € 3,95

συναρμολόγηση € 25,00

σύνολο € 58,93

+ 10 ευρώ μάυρα

68,93 ευρώ κόστισαν οι δύο ραφιέρες για την κουζίνα.

τώρα μόλις μου αποκάλυψε η μητέρα μου (ηλικιωμένη) ότι δεν τις έδωσε απόδειξη (την παρακάλεσε να μην το αναφέρουμε στο ΙΚΕΑ γιατί μπορεί να χάσει την δουλειά του και έχει μόλις παντρευτεί και έχει μωρό παιδί...κλάμα...

όποτε άκυρο αγαπητοί μου συνομιλητές

σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις/σχόλια σας

μπορούν οι υπεύθυνοι να το κλειδώσουν.

Επεξ/σία από ikorolis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...