Προς το περιεχόμενο

Αγορά από το IKEA (E-Shop)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ikorolis είπε

δυο τεμαχια

και πως βγαίνουν τα ποσά που έγραψες στην αρχή?

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ikorolis είπε

πίστεψε δεν είναι καθόλου εύκολο για συμβατικό κατσαβίδι...

την έχω πατήσει σε αγορές επίπλων αποθήκευσης από το LIDL

Δεν έχει τρύπες;

Παω πάσο τότε και ζητω συγνώμη.

Παντως όλο και κάποιος φίλος θα έχει ενα δραπανοκατσάβιδο για να το δανείσει.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Xacti είπε

και πως βγαίνουν τα ποσά που έγραψες στην αρχή?

τώρα που τα έγραψα αναλυτικά ελπίζω να έγινα κατανοητός

7 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Δεν έχει τρύπες;

Παω πάσο τότε και ζητω συγνώμη.

Παντως όλο και κάποιος φίλος θα έχει ενα δραπανοκατσάβιδο για να το δανείσει.

κανείς σε όλη την πολυκατοικία που μένω δεν έχει...όταν μου έβαλαν FTTH μέσω της δράσης sfbb.gr ζήτησα από τον τεχνικό της COSMOTE και έκανα τις τρύπες για το καλώδιο δικτύου που θα περνούσα.

πρέπει να το πάρω απόφαση και να πάρω και ηλεκτρικό κατσαβίδι και τρυπάνι

όπως και φυσητήρα

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, ikorolis είπε

τώρα μόλις μου αποκάλυψε η μητέρα μου (ηλικιωμένη) ότι δεν τις έδωσε απόδειξη (την παρακάλεσε να μην το αναφέρουμε στο ΙΚΕΑ γιατί μπορεί να χάσει την δουλειά του και έχει μόλις παντρευτεί και έχει μωρό παιδί...κλάμα...

όποτε άκυρο αγαπητοί μου συνομιλητές

Να το αναφέρεις γιατί θα την πατήσουν κι άλλοι. 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mouxaxa είπε

Να το αναφέρεις γιατί θα την πατήσουν κι άλλοι. 

δεν έχω απόδειξη για τα 10 ευρώ

είναι ο λόγος μου και ο λόγος του

εγώ ανάφερα στην εξυπηρέτηση πελατών του ΙΚΕΑ το γεγονός ότι είπε ο τεχνικός που ήρθε για την συναρμολόγηση (25 ευρώ) ότι περιλαμβάνει (1) ένα τεμάχιο και ζητάει έξτρα χρήματα

η εξυπηρέτηση πελατών συμφώνησε μαζί μου ότι δεν ισχύει αλλά θα το προωθήσει στο αρμόδιο τμήμα καθώς η αγορά έγινε από το ONLINE SHOP (ESHOP) και θα με καλέσουν...

αυτό έγινε το πρωί στις 09:00 τώρα είναι 14:16

τα συμπεράσματα / σχόλια / απόψεις δικές σας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

14:19 τώρα,  ακόμα δε σε πήραν?

Πήγε 14:20, σε πήραν? είχαμε κανά νέο?

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Xacti είπε

14:19 τώρα,  ακόμα δε σε πήραν?

Πήγε 14:20, σε πήραν? είχαμε κανά νέο?

δεν νομίζω να πάρουν

αλλά και να πάρουν έτσι όπως τα έκανε η μητέρα μου στην οποία "έκλαψε" ο τεχνικός

τα 10 ευρώ πάνε να τα απολαύσει για ένα καφέ/μπύρα και να λέει εις υγεία του κορόιδου.

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, dimitris_sal είπε

Πάντως αν θυμάμαι καλά,συνήθως το ικεα τα περισσότερα εργαλεία που χρειάζεσαι(αλεν,καβίλιες κλπ) τα δίνει μαζι με το έπιπλο

Σωστά! Εμπεριέχονται στις συσκευασίες μέσα!

Δημοσ.

Επειδη εχω συναρμολογησει αρκετα επιπλα απο ικεα, πραγματι σε μερικα επιπλα τρως τα χερια σου στο βιδωμα με τα εργαλεια που δινει μαζι με το επιπλο + οτι κανεις τον 2πλασιο χρονο να το συναρμολογησεις.Με ηλεκτρικο κατσαβιδι γινεται πολυ ευκολοτερο.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, ikorolis είπε

δεν νομίζω να πάρουν

αλλά και να πάρουν έτσι όπως τα έκανε η μητέρα μου στην οποία "έκλαψε" ο τεχνικός

τα 10 ευρώ πάνε να τα απολαύσει για ένα καφέ/μπύρα και να λέει εις υγεία του κορόιδου.

Επέμεινε, και ζήτα να σου δώσουν και όνομα άμα θες να το τραβήξεις παραπάνω.

Ακόμα και αν δε δικαιωθείς άμεσα, επειδή δεν έχεις απόδειξη, αν σκάσουν παραπάνω από 1-2 παράπονα για τον ίδιο τύπο νομίζω κάτι θα κάνουν.

Δημοσ.

Φίλε καταρχάς καλά έκανες και το ανέφερες και εδώ και στο ΙΚΕΑ. Ο τεχνικός δεν είναι για λύπηση, έκλεψε 10 ευρώ από την μητέρα σου, τελεία.

Τώρα να ρωτήσω εγώ γιατί πρέπει να "απολογηθεί" όποιος δεν θέλει να αφιερώσει ούτε 10 λεπτά για κάτι που δεν τον ενδιαφέρει;  Η υπηρεσία είναι εκεί και όποιος δεν έχει χρόνο για χάσιμο ούτε όρεξη να ασχοληθεί με κάτι, πληρώνει και το κάνει άλλος. Αν πιάσουμε τώρα την "λογική" του καθενός, κλάφτα Χαράλαμπε. Ο καθένας ζυγίζει χρόνο/χρήμα/διάθεση για κάτι και πράττει αναλόγως. Κι εγώ έχω όρεξη να κάτσω να φάω μια μέρα ολόκληρη να καθαρίσω/στήσω/παίξω με το κουτί μου, δεν σημαίνει ότι αρέσει σε όλους. Γι'αυτό και τα μαγαζιά προσφέρουν συναρμολόγηση, ο άλλος θέλει απλά να το δει έτοιμο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, iddqdiddqd είπε

Επέμεινε, και ζήτα να σου δώσουν και όνομα άμα θες να το τραβήξεις παραπάνω.

Ακόμα και αν δε δικαιωθείς άμεσα, επειδή δεν έχεις απόδειξη, αν σκάσουν παραπάνω από 1-2 παράπονα για τον ίδιο τύπο νομίζω κάτι θα κάνουν.

εσένα θα σου πήγαινε η καρδιά να χάσει κάποιος την δουλειά του?

ειδικά αν ισχύουν αυτά που είπε ότι παντρεύτηκε πρόσφατα και έχει μωρό παιδί

εντάξει μπορεί να τα λέει ψέμματα μπορεί να λέει όμως και την αλήθεια και να έχει ανάγκη την δουλειά

εμένα πάντως δεν μου πάει η καρδιά

δεν πειράζει κόστισε 70 ευρώ απλά δεν θα ξανά ψωνίσω από το ΙΚΕΑ

θα πάω να αγοράσω τα απαραίτητα εργαλεία ώστε ότι θέλω να τα φτιάχνω μόνος μου.

Επεξ/σία από ikorolis
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

Επειδη εχω συναρμολογησει αρκετα επιπλα απο ικεα, πραγματι σε μερικα επιπλα τρως τα χερια σου στο βιδωμα με τα εργαλεια που δινει μαζι με το επιπλο + οτι κανεις τον 2πλασιο χρονο να το συναρμολογησεις.Με ηλεκτρικο κατσαβιδι γινεται πολυ ευκολοτερο.

Προφανώς είναι καλύτερο το ηλεκτρικό, αλλά για 1-2 τεμάχια από φτηνοέπιπλα δεν υπάρχει ζόρι. Θα κάνεις 20 λεπτά αντί 10. Από το να τα πληρώσεις διπλά και να περιμένεις τον συναρμολογητή με ραντεβού (που και αυτό ώρα θα σου φάει), κάντο μόνος σου.

Τώρα, άμα μπλέξεις με δουλειές που θέλουν γκαραντί εργαλείο που δεν έχεις, ή είναι στο πατρικό που περνάς μια φορά το μήνα, εκεί δεν έχει άλλη λύση νομίζω: τα σκας. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ikorolis είπε

εσένα θα σου πήγαινε η καρδιά να χάσει κάποιος την δουλειά του?

ειδικά αν ισχύουν αυτά που είπε ότι παντρεύτηκε πρόσφατα και έχει μωρό παιδί

εντάξει μπορεί να τα λέει ψέμματα

εμένα πάντως δεν μου πάει η καρδιά

δεν πειράζει κόστισε 70 ευρώ απλά δεν θα ξανά ψωνίσω

θα πάω να αγοράσω τα απαραίτητα εργαλεία και θα παίρνω τα ξύλα και θα φτιάχνω ότι θέλω μόνος μου.

1. Αν κρίνεις από το πόσο μούσι πούλησε σε μία επίσκεψη (προπληρωμή συναρμολόγησης, κόστος συναρμολόγησης, απόδειξη), όχι δεν τον πιστεύω.

2. Σκέψου θετικά: άμα διώξουν αυτόν που κλέβει μπορεί να προσλάβουν κάποιον τίμιο.

3. Άμα ο ντελιβεράς ξερωγώ σου ζήταγε €10 φιλοδώρημα επειδή παντρεύτηκε θα τα έδινες; Αν όχι, θα τα δώσεις τώρα στον τύπο που όχι απλά τα ζήτησε, τα πήρε με το έτσι θέλω;

4. Να το σκεφτόταν πριν αρχίσει να κλέβει ηλικιωμένους.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...