Προς το περιεχόμενο

Αγορά από το IKEA (E-Shop)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως να κοστίζει δωρεάν; Αυτοί που τα παίρνουν κομμάτια χαζοί είναι; Ο βασικός λόγος που είναι φτηνά τα έπιπλα του ΙΚΕΑ είναι ότι είναι λυμένα και την εργασία τη βάζεις εσύ. Είναι σαν αν αγοράζεις γλυκό Γιώτης σε κουτί και να θες να έρθουν να στο φτιάξουν στο σπίτι. Αν το θες έτοιμο -> ζαχαροπλαστείο. Αν το θες diy -> σουπερμάρκετ. 

Αν δεις τον κατάλογο χρεώνει 10% με ελάχιστο το €25 (που είναι εν μέρει λογικό γιατί τον εργάτη τον απασχολείς από όταν ξεκινήσει για να έρθει σε σένα μέχρι να γυρίσει, όχι απλά το χρόνο που είναι μέσα στο σπίτι), μετά από ένα ποσό πάει στο 5%. Σε κάθε περίπτωση νομίζω κρατάει ένα κέρδος το ΙΚΕΑ και την δουλειά την κάνει ανεξάρτητος τεχνίτης.

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, iddqdiddqd είπε

1. Αν κρίνεις από το πόσο μούσι πούλησε σε μία επίσκεψη (προπληρωμή συναρμολόγησης, κόστος συναρμολόγησης, απόδειξη), όχι δεν τον πιστεύω.

2. Σκέψου θετικά: άμα διώξουν αυτόν που κλέβει μπορεί να προσλάβουν κάποιον τίμιο.

3. Άμα ο ντελιβεράς ξερωγώ σου ζήταγε €10 φιλοδώρημα επειδή παντρεύτηκε θα τα έδινες; Αν όχι, θα τα δώσεις τώρα στον τύπο που όχι απλά τα ζήτησε, τα πήρε με το έτσι θέλω;

4. Να το σκεφτόταν πριν αρχίσει να κλέβει ηλικιωμένους.

παιδιά δεν χρειάζεται να μαλώνετε χωρίς λόγο και αιτία

πήρε "μαύρα" 10 ευρώ τώρα αν είναι αλήθεια ή ψέμματα αυτά που είπε στην ηλικιωμένη μητέρα μου

εγώ ως όφειλα το είπα στην εταιρεία ΙΚΕΑ (σαν περιστατικό) υπάρχει η σχετική καταγραφή με χρονική σήμανση στο τηλεφωνικό κέντρο

από εκεί και πέρα ας κάνουν ότι θέλουν

για μένα ήταν η τελευταία φορά που ψώνισα από το IKEA.gr

εγώ πάντως μια φορά τα εργαλεία που χρειάζομαι θα τα αγοράσω (πιθανόν) από το PRAKTIKER και από εδώ και στο εξής ότι θέλω θα το φτιάχνω μόνος μου τα Σαββατοκύριακα που έχω άπλετο ελεύθερο χρόνο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, guzel είπε

Μήπως τα έδωσε έτσι η μητέρα σου για να πιει καμιά μπύρα το παλικάρι και απλά σε φοβάται να σου πει την αλήθεια;

Η μητέρα μου λέει ότι του έδωσε τα 10 ευρώ να πιει καμία μπύρα το παλικάρι (δεν τις ζήτησε χρήματα απλά να μην προχωρήσει το θέμα με την καταγγελία στο ΙΚΕΑ καθώς φοβάται ότι θα χάσει την δουλειά του και την έχει ανάγκη) άλλωστε δέχτηκε και τις συναρμολόγησε και τις δύο ραφιέρες και το λάθος λέει το έκαναν στο ΙΚΕΑ όπου στην "υπηρεσία συναρμολόγησης αναγράφουν τεμάχιο ένα και όχι δύο.

...

μέχρι τώρα το ΙΚΕΑ δεν έχει επικοινωνήσει φυσικά από τις 09:00 το πρωί που έχει καταγραφεί η κλήση στο τηλεφωνικό κέντρο (τμήμα εξυπηρέτησης πελατών)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...