Προς το περιεχόμενο

Cosmote mobile internet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά έχω αγοράσει από τη cosmote μια σιμ με mobile internet και το έχω βάλει σε ένα κινητό με android 9,το πρόβλημα μου είναι ότι δε μπορώ να μοιράσω το ίντερνετ .Υπάρχει λύση; Αν είναι σε λάθος ενότητα η ανάρτηση ας την διορθώσουν οι mods , ευχαριστώ

Επεξ/σία από IKARIWTHS
Δημοσ.
1 ώρα πριν, IKARIWTHS είπε

το πρόβλημα μου είναι ότι δε μπορώ να μοιράσω το ίντερνετ

Δηλαδή, ποιο ειναι το πρόβλημα για κανε καμιά περιγραφουλα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, IKARIWTHS είπε

Καλησπέρα παιδιά έχω αγοράσει από τη cosmote μια σιμ με mobile internet και το έχω βάλει σε ένα κινητό με android 9,το πρόβλημα μου είναι ότι δε μπορώ να μοιράσω το ίντερνετ .Υπάρχει λύση; Αν είναι σε λάθος ενότητα η ανάρτηση ας την διορθώσουν οι mods , ευχαριστώ

Δηλαδή θες να κάνεις ενεργοποίηση σημείου πρόσβασης; Ώστε να συνδεθεί άλλη συσκευή με wifi

Δημοσ.

Όπως είπα έχω τη κάρτα σε κινητό android και όταν πάω να μοιράσω το ίντερνετ μέσω tethering οι υπόλοιπες συσκευές δε μπαίνουν ίντερνετ 

1 λεπτό πριν, meletis_m είπε

Δηλαδή θες να κάνεις ενεργοποίηση σημείου πρόσβασης; Ώστε να συνδεθεί άλλη συσκευή με wifi

Ακριβως

Δημοσ.

Παιδιά έχει κάποιος cosmote mobile internet και να έχει δοκιμάσει να μοιράσει ίντερνετ μέσω wifi να μου απαντήσει ;έχω την εντύπωση πως το έχει κλειδωμένο η ΟΤΕ .Δοκίμασα και έβαλα και στατική ip έδωσα και το dns της google στην άλλη συσκευή αλλά παρόλο που συνδέεται δε μοιράζει ίντερνετ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

χμ... εδώ και λίγες ημέρες μου συμβαίνει το ίδιο σε ένα xperia xz1 με android 9 και ρομ branded της cosmote και whatsup sim. Κάτι έχουν κάνει τότε... Απλά δεν ξέρω αν είναι βλάβη ή κάποιο νέο κλείδωμα που εφήρμοσαν.. Πάντως η ίδια sim σε άλλο κινητό (redmi 5 plus) με android 8 δίνει κανονικά..

Επεξ/σία από bbbb
Δημοσ.
8 ώρες πριν, IKARIWTHS είπε

Το έχω βάλει σε ένα xiaomi mi a2 lite ,έχει λογισμικό καθαρό android

Έχω ίδιο ακριβώς τηλέφωνο.

Σε vodafone cu δεν έχω θέμα στη συγκεκριμένη λειτουργία και που έχω κάνει ενημέρωση.

Δημοσ.

Οπότε μένει να μάθουμε από κάποιον που έχει ήδη το σιμακι αυτό της κόσμοτε  αν μπορεί να δώσει ίντερνετ σε άλλους 

Δημοσ.

Εγώ όπως είπα ήδη έχω whatsup και εδώ και λίγες ημέρες αντιμετωπίζω το ίδιο θέμα. Εβαλα  vodafone cu και παίζει οκ άρα δε φταίει το κινητό. Ρώτησα στο myphone και μου απάντησαν ότι με android 9 κάνουν tethering.. Κάτι περίεργο συμβαίνει αλλά δε μπορώ να καταλάβω γιατί το έχουμε μόνο (ή το έχουμε παρατηρήσει μόνο) εμείς και με διαφορετικές συσκευές android.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...