Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια με αγορά gaming οθόνης


Antreas von

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γειά σας, είμαι στην αναζήτηση για οθόνη, ψάχνω κάτι σε 144 hz curved freesync και μέγεθος 27άρα με 1ms , και σκέφτομαι πολύ σοβαρά και τα 1440 μιας και 1080 έχω ήδη μια ips αλλα δεν έχει τα hz που λείπουν πάρα πολύ .. Έχω καταλήξει σε αυτά μιας και δεν θέλω να ξεπεράσω τα 500 ευρώ 

https://www.skroutz.gr/s/12178038/Samsung-27CHG70.html. Για αυτή λένε τα χειρότερα ότι έχει θέματα και το έχω ψάξει παντού και λένε ότι είναι τύχη να σου κάτσει καλό πάνελ και εάν σου κάτσει στα 2 χρόνια θα βγάλει πάλι θέμα.. Στο επίσημο σιτε της Samsung λένε τα ίδια με το skroutz.. 

https://www.skroutz.gr/s/18392821/MSI-Optix-MAG271CQR.html#specs

Αυτή εδώ έχει όλο το πακέτο απλά φοβάμαι λίγο τα χρώματα, δεν έχω ξανά πάει σε msi ούτε μπορώ να βρω πολλές πληροφορίες να μάθω.. 

Σε 1080 ξεχώρισα αυτή με πολύ καλά σχόλια και 3 χρόνια εγγύηση και μεγάλη αδυναμία σε aorus (έχω set aorus αλλα δεν είναι αυτός σημαντικός παράγοντας αγοράς της οθόνης) έχει ακριβώς ότι χρειάζομαι απλά δεν είναι 1440 και κάνει 400 ευρώ.. Υπερβολικά μεγάλο ποσό για 1080..

https://www.skroutz.gr/s/19517784/Gigabyte-Aorus-CV27F.html

Δεν είμαι σίγουρος εάν πρέπει να πάω σε 1440 η να μείνω σε 1080 που είναι φτηνές, δεν είμαι κανένας τρελός gamer απλά μου αρέσει η ποιότητα πολύ, έχω ήδη 1080 και δεν με ενοχλεί και με βολεύει απλά είπα μιας και θα δώσω τόσα λεφτά να είναι λίγο future proof, η κάρτα γραφικών είναι 2060 οπότε δεν θα υπάρχει θέμα.. Εάν έχετε να μου προτείνετε κάποιο μόνιτορ η ένα από τα 2 που σας είπα μέχρι 500 ευρώ καλό θα ήταν, με ενδιαφέρει να είναι αξιόπιστο γιατί όλα αυτά τα καινούργια βγάζουν πάρα πολλά προβλήματα παντού.. 

Η αγορά περιορίζεται κυρίως γτ θέλω curved και υπάρχουν λίγα σε σχέση με τα flat, με βολεύουν τα curved πολύ αλλά εάν δεν βρω κάτι τότε θα ξαναπάω σε flat με την βοήθειά σας

Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.overclockers.co.uk/lg-27gl850-b-27-2560x1440-nano-ips-144hz-1ms-freesync-g-sync-compatible-widescreen-led-gaming-monit-mo-155-lg.html αν έχεις όρεξη να περιμένεις να κυκλοφορίσει κανονικά-λογικά max ένα μήνα, νομίζω ότι είναι ότι καλύτερο, εφόσον είναι η πρώτη που συνδιάζει ποιότητα εικόνας IPS με χαμηλό response time, τύπου TN... Περιμένω να βγάλει κάτι αντίστοιχο στις 24'' να τσιμπίσω, θέλω 1080p. Curved οθόνη ισοδυναμεί με va panel, που με τη σειρά του πάει να πει ψιλοανεβασμένο response time σε σχέση με τα TN αλλά και με αυτή που σου στειλα. Πιστεύω ότι δεν αξίζει πλεον και θα πέσουν οι τιμές λόγω της LG σε λίγους μήνες.
Επίσης, κάποιος φίλος είχε ανοίξει παρόμοιο topic πριν μια-δυο βδομάδες και βρήκε μια που τον κάλυψε απόλυτα, τσεκάρε το.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Την έχω δει και εγώ αυτή απλά είναι καινούργια τεχνολογία οπότε δεν θα πάρω κάτι που δεν έχει δοκιμαστεί τουλάχιστον 6 μηνες.. Άσε που στην Ελλάδα αυτή θα έχει πάνω από 500 όταν βγει.. Παρόλα αυτά να περιμένω 1 μήνα είναι καλή λύση μιας και δεν βιάζομαι τόσο πολύ.. Δεν χάνω κάτι.. Εκτός και εάν εγκαταλείψω την ιδέα curved και να πάω σε flat που υπάρχουν πάρα πολλά και φτηνά.. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δεν μπορώ να επιλέξω.. Λίγο βοήθεια παιδιά! 

Θέλω va πάνελ.. Curved εάν γίνετε 27 ίντσες με καλά χρώματα και χωρίς προβλήματα.. Το msi είναι πολύ καινούργιο δεν ξέρω εάν αξίζει.. 

Screenshot_2019-09-07-01-31-15-887_com.android.chrome.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...