Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας παιδια! Ειμαι στην έρευνα για την αγορά μητρικής για τον 3700x και κατέληξα σε τρεις απο την ίδια την εταιρεία. Αυτές είναι οι Asus Rog strix e gaming, Prime x570 pro, tuf gaming plus. Όλες είναι x570. Ποια πιστεύετε είναι καλύτερη. Στα περισσότερα review η PRIME με την STRIX δείχνουν αρκετά κοντά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, Evolution9 είπε

Καλησπέρα σας παιδια! Ειμαι στην έρευνα για την αγορά μητρικής για τον 3700x και κατέληξα σε τρεις απο την ίδια την εταιρεία. Αυτές είναι οι Asus Rog strix e gaming, Prime x570 pro, tuf gaming plus. Όλες είναι x570. Ποια πιστεύετε είναι καλύτερη. Στα περισσότερα review η PRIME με την STRIX δείχνουν αρκετά κοντά

Οποια και να παρεις την δουλεια σου θα την κανεις ,το θεμα ειναι τι ζητας εσυ απο μια μητρικη ,αν απλα θα κουμπωσεις τον επεξεργαστη και τελος γνωμη μου παρε την φθηνοτερη

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ.
Στις 25/8/2019 στις 7:31 ΜΜ, akoinonitos είπε

Να σου πω εσύ φοράς την x570 meg Ace; τι Lan φοράει η μητρική σου και τι παίζει σε σχέση με μια π.χ Intel i219;; 

• Confused 1
Δημοσ.
Στις 25/8/2019 στις 6:41 ΜΜ, Evolution9 είπε

Η καλυτερη ειναι η ακριβοτερη Strix e προφανως.

Σαν μητρικες εισαι μεταξυ της Tuf Gaming και της Strix E. Σαν vfm προφανως και αξιζει η Tuf gaming. Σαν μητρικη που δινει το κατι παραπανω η Strix E.

Ολες τους ειναι παραπανω απο αρκετες για τον 3700x.

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Ρώτησα τι διαφορές θα μπορούσε να έχει ο killer ethernet controller της x570 meg Ace σε σχέση με έναν Intel i219 controller 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, johnmt2 είπε

Ρώτησα τι διαφορές θα μπορούσε να έχει ο killer ethernet controller της x570 meg Ace σε σχέση με έναν Intel i219 controller 

Ναι δεν διαφωνω αλλα το ρωτας σε λαθος θεμα.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Ναι δεν διαφωνω αλλα το ρωτας σε λαθος θεμα.

Το ρώτησα μιας και είχε θέμα ήδη τις μητρικες τεσπα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, johnmt2 είπε

δεν εχω ιδεα το μονο που ξερω ειναι οτι για lan εχει realteck και για wifi intel

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει ένα μπέρδεμα με την Ace.Η Ace me Z390 έχει όντως Killer NIC και έχει κάποια θέματα συγκεκριμένα με τους drivers (ίσως έχουν επιλυθεί βέβαια τώρα),αλλά η X570 Ace έχει intel/Realtec NICs.

Επεξ/σία από Deka013
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...