depoinaki Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Καλησπέρα! Εχω ένα θεμα σχετικα με την εργασια μου. Εργαζομουν σε δικηγορικο γραφειο υπάλληλος διαχειρισης ληξιπρόθεσμων οφειλων. Εκανα προσληψη την 1/8 και παραιτηθηκα 22/8 γιατι τελικα δεν μου ταιριαζε η συγκεκριμενη εργασια και δεν μπορουσα να συνεχισω με τιποτα. Ξερει κανεις αν διακαιουμαι τα χρηματα για τον καιρο που εργαστηκα? Γιατι δεν ειδα κατι τετοιο στα χαρτια που υπεγραψα για την παραιτηση μου.
conkal Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Αν δεν κανω λαθος δικαιουσαι τον μισθο σου για αυτες τις 22 μερες (22/30 του μισθου δηλαδη) . Μπορει να κανω λαθος αλλα για να παρεις ποσοστο απο το δωρο χριστουργεννουν πρεπει να κλεσεις μηνα. Για καθε μηνα απο 1η μαιου και υστερα παιρνεις το 1/7 περιπου ενος μισθου εξτρα. 3
γροσερισοπ Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 7 hours ago, depoinaki said: Καλησπέρα! Εχω ένα θεμα σχετικα με την εργασια μου. Εργαζομουν σε δικηγορικο γραφειο υπάλληλος διαχειρισης ληξιπρόθεσμων οφειλων. Εκανα προσληψη την 1/8 και παραιτηθηκα 22/8 γιατι τελικα δεν μου ταιριαζε η συγκεκριμενη εργασια και δεν μπορουσα να συνεχισω με τιποτα. Ξερει κανεις αν διακαιουμαι τα χρηματα για τον καιρο που εργαστηκα? Γιατι δεν ειδα κατι τετοιο στα χαρτια που υπεγραψα για την παραιτηση μου. τι υπέγραψες είδες; η ντουγρού; ΛΟΛΛΛΛΛΛΛ σε κόβω να υπέγραψες και σε κανένα δεν έχεις την παραμικρή απαίτηση από την εταιρεία (μέσα και οικονομικη.)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα