Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου φερανε ενα συστημα, στο οποιο αποτι ειπανε δεν κανει καθολου post. Γυρνανε ολα τα fans σε full ταχυτητα και αυτο ειναι ολο.

Δοκιμασα ΤΑ ΠΑΝΤΑ, εκτος απο αυτο. Σπασμενο πλαστικο. Λετε να ειναι ο ενοχος? Δυστυχως δεν μπορω να βρω καποιο αλλο προχειρο

spacer.png

Επεξ/σία από Alex-V
Δημοσ.

Δεν εχει λογικη να φταιει, απο τη στιγμη που: η ψυκτρα
ακουμπαει κανονικα & διχως να βραχυκυκλωνει τιποτα..!

Σου δειχνει ομως πως καποιος εχει κανει...Ταλιμπανιες μεγαλες!
και μαλιστα με/σε κατι σχετικα ευκολο! Συνεπαγεται οτι, εφοσον
περασε απο ασχετο -και (ετσι) επικινδυνο!- ε, μετα, ολα παιζουν!...!
😝

• Like 1
Δημοσ.

Κανε και εναν ελεγχο  στα πινακια του επεξεργαστη.Αν βλεπω καλα πρεπει να ειναι amd το συστημα που τα πινακια ειναι στον επεξεργαστη.

• Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, Alex-V είπε

δεν μπορω να βρω καποιο αλλο προχειρο

βλέπω οτι υπάρχει τριπινο θυλικο βύσμα σε τετραπινο αρσενικό Μήπως?

• Like 1
Δημοσ.

Καλημερα σας. Μαλλον ηταν βιαστικος αυτος που το ειχε. Τα πινακια τα ελεγξα ολα ενα ενα και ειναι αριστα. Αποτι ειπανε το πισι την παρασκευη λειτουργουσε ενταξει και ξαφνικα χθες δεν ανοιγε.

Δε νομιζω οτι φταιει το τριπινο. Το τεταρτο πιν αποτι θυμαμαι ειναι για ελεγχο rpm. Αφου πριν λειτουργουσε ετσι.

Παει το μυαλο μου σε μητρικη. Τα βγαλε τα ψωμακια

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Alex-V είπε

Καλημερα σας. Μαλλον ηταν βιαστικος αυτος που το ειχε. Τα πινακια τα ελεγξα ολα ενα ενα και ειναι αριστα. Αποτι ειπανε το πισι την παρασκευη λειτουργουσε ενταξει και ξαφνικα χθες δεν ανοιγε.

Δε νομιζω οτι φταιει το τριπινο. Το τεταρτο πιν αποτι θυμαμαι ειναι για ελεγχο rpm. Αφου πριν λειτουργουσε ετσι.

Παει το μυαλο μου σε μητρικη. Τα βγαλε τα ψωμακια

Εγώ θα σ έλεγα να βρεις από κάποιον άλλο μια ψήκτρα να βάλεις και φρέσκια πάστα στον επεξεργαστή και να δεις αν γίνεται τπτ !!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, life is music είπε

Εγώ θα σ έλεγα να βρεις από κάποιον άλλο μια ψήκτρα να βάλεις και φρέσκια πάστα στον επεξεργαστή και να δεις αν γίνεται τπτ !!

Το δοκιμασα. Δεν...

36 λεπτά πριν, TheDevilMayCare είπε
5 ώρες πριν, Alex-V είπε

Παει το μυαλο μου σε μητρικη. Τα βγαλε τα ψωμακια -> Την Κανιβαλισανε! 😝

"Ααα το πλαστικο απο το socket. Κατσε να το σπασουμε να δουμε αν θα παιζει μετα μπουχαχα" 😛

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Alex-V είπε

"Ααα το πλαστικο απο το socket. Κατσε να το σπασουμε να δουμε αν θα παιζει μετα μπουχαχα" 😛

Επαναλαμβανω -> οποιος καταφερε να το σπασει, εκτος απο ασχετος
ειναι και επικινδυνος! Ποιος ξερει τι αλλο /επισης θα της εχει κανει...
😣

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, TheDevilMayCare είπε

Επαναλαμβανω -> οποιος καταφερε να το σπασει, εκτος απο ασχετος
ειναι και επικινδυνος! Ποιος ξερει τι αλλο /επισης θα της εχει κανει...
😣

Ειλικρινα, δεν θα κατσω να ρωτησω ποιος μαμακας το εκανε. Της ειπα ειναι μητρικη και τελος και για καλη της τυχη ειχε καβατζα ενα ιδιο πισι με ιδια σχεδον χαρακτηριστικα, της κουμπωσα επανω τον σκληρο που ειχε σαν δευτερο και τρεχει τα προγραμματα της μεσα απο εκεινον. Κατι λογιστικα και λειτουργει ρολοι μου ειπε.

Game over 😛

Επεξ/σία από Alex-V
Δημοσ.

Κατι τετοια ειχα φτιαξει με δεματικα. Για δες αν μπορεις να περασεις απο κατω κανενα μηπως ακουμπησει καλα και σφηξει.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, M@dB0x είπε

Κατι τετοια ειχα φτιαξει με δεματικα. Για δες αν μπορεις να περασεις απο κατω κανενα μηπως ακουμπησει καλα και σφηξει.

Δεν εχει να κανει με αυτο: μπορει να κραταει την ψυκτρα εστω / και με το χερι ακομη: για παραδειγμα οταν
δοκιμαζει επεξεργαστη στη μητρικη. Αλλα εδω, ο προηγουμενος Αττιλας (!) μαλλον εστειλε off τη μητρικη...!
😣

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...