insomnia71 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Έχω έναν φίλο που τον πήρε κάποιος τηλέφωνο προσποιούμενος ότι μέσο ενός γνωστού γιατρού του νησιού ήθελε να κάνει μια κράτηση. Του ζήτησε το IBAN να κάνει κατάθεση και μετά από λίγο τον πήρε τηλέφωνο να του πει ότι έκανε λάθος +2500ευρώ στο ποσό και αν μπορεί να του τα στείλει πίσω. Λόγο φόρτου εργασιας ο φίλος του τα έστειλε χωρίς να ελέγξει αν όντως του τα είχε βάλει τα λεφτά. Ο φίλος έχει ένα IBAN ένα όνομα και ένα τηλέφωνο(εκτελωνιστής από Πάτρα) και μια διεύθυνση. Επικοινώνησε μαζί του να του επιστρέψει, ο Πατρινός έλεγε τα παλαβά του ότι έδωσε τον λογαριασμό σε κάποιον τρίτο να του βάλει λεφτά και δεν ξέρει τίποτα(με απειλές και φωνές). Εν τέλει…Έχοντας ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και διεύθυνσή και τη συναλλαγή ποίες είναι οι επιλογές μου. Και πάνω από όλα να μην την ξαναπατήσει κανένας απο τον απατεώνα.. Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2019 από insomnia71
zx1234r Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Offtopic: Darwin award Ontopic:στην αστυνομία απευθείας αλλά αν όλα έγιναν τηλεφωνικά δεν θα βγάλετε άκρη. Ο άλλος μπορεί εύκολα να ισχυριστεί ότι θέλει 3
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 9 λεπτά πριν, insomnia71 είπε Έχω έναν φίλο που τον πήρε κάποιος τηλέφωνο προσποιούμενος ότι μέσο ενός γνωστού γιατρού του νησιού ήθελε να κάνει μια κράτηση. Του ζήτησε το IBAN να κάνει κατάθεση και μετά από λίγο τον πήρε τηλέφωνο να του πει ότι έκανε λάθος +2500ευρώ στο ποσό και αν μπορεί να του τα στείλει πίσω. Λόγο φόρτου εργασιας ο φίλος του τα έστειλε χωρίς να ελέγξει αν όντως του τα είχε βάλει τα λεφτά. Ο φίλος έχει ένα IBAN ένα όνομα και ένα τηλέφωνο(εκτελωνιστής από Πάτρα) και μια διεύθυνση. Επικοινώνησε μαζί του να του επιστρέψει, ο Πατρινός έλεγε τα παλαβά του ότι έδωσε τον λογαριασμό σε κάποιον τρίτο να του βάλει λεφτά και δεν ξέρει τίποτα(με απειλές και φωνές). Εν τέλει…Έχοντας ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και διεύθυνσή και τη συναλλαγή ποίες είναι οι επιλογές μου. Και πάνω από όλα να μην την ξαναπατήσει κανένας απο τον απατεώνα.. Οχι φίλε να τα χάσει,αφου είναι τόσο ευκολόπιστος,για να μην πω κάτι άλλο,να βάλει μυαλό.Τι πάει να πει φόρτο εργασίας;2500€ έστειλε όχι 25€!!!!! Ελεος δηλαδη!!! 1
Zengar Zombolt Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 ο φίλος να φανταστώ είναι από το χωρίο ;
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Να πάει στην αστυνομία και να μην βάζει φίλους στα φόρα να βρουν λύσεις. 2
DimosMcLaren Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Μπράβο στο φίλο σου που βοήθησε έναν συνάνθρωπο μας ! Να τον έχει ο Θεός καλά !
dimitris_sal Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Πες στον φίλο σου αν θέλει να του δωσω αλλο ενα iban (σε τράπεζα δικιάς του προτίμησης). Και με 2000 ειμαι ευχαριστημένος εγω.
kostasbm Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 ποτε το πηρε χαμπαρι οτι τη πατησε??? σε 1 μερα 2 μερες 1 εβδομαδα???? στην αστυνομια πηγε ???? στη τραπεζα πηγε ??? πως εγινε η συναλλαγη ??/ ηλεκτρονικα(e banking) ...??? ειναι στην ιδια τραπεζα η συναλλαγη ?? ας παει στην αστυνομια να δηλωσει το συμβαν και μετα στη τραπεζα και να δηλωσει το συμβαν(οτι εβαλε κατα λαθος χρηματα σε λογαριασμο αλλου).....η τραπεζα θα καλεσει τον τυπο για να τον ενημερωσει και να τον καλεσει στο καταστημα για περισσοτερες διευκρινισεις.Αν αρνηθει θα τον ενημερωσουν οτι ο πελατης που τη πατησε θα παει στον εισαγγελεα και το ποιο πιθανο ειναι να επιστρεψει τα χρηματα αν τα εχει ..... ειδαλλως θα πρεπει να πεσει μυνηση .... μοιαζει λιγο οργανωμενο το κολπο για να ειναι ενα προσωπο στο κολπο....σημασια εχει τι εχει κανει μεχρι τωρα ο δικος σου............
Salvation81 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, dimitris_sal είπε Πες στον φίλο σου αν θέλει να του δωσω αλλο ενα iban (σε τράπεζα δικιάς του προτίμησης). Και με 2000 ειμαι ευχαριστημένος εγω. Κανω αντιπροταση, εγω με 1500ε ειμαι καλυμενος. Περα απο την πλακα δεν μπορει να κανει κατι εκτος αν εχει ηχογραφησει την συνομιλια. 3 ώρες πριν, kostasbm είπε ποτε το πηρε χαμπαρι οτι τη πατησε??? σε 1 μερα 2 μερες 1 εβδομαδα???? στην αστυνομια πηγε ???? στη τραπεζα πηγε ??? πως εγινε η συναλλαγη ??/ ηλεκτρονικα(e banking) ...??? ειναι στην ιδια τραπεζα η συναλλαγη ?? ας παει στην αστυνομια να δηλωσει το συμβαν και μετα στη τραπεζα και να δηλωσει το συμβαν(οτι εβαλε κατα λαθος χρηματα σε λογαριασμο αλλου).....η τραπεζα θα καλεσει τον τυπο για να τον ενημερωσει και να τον καλεσει στο καταστημα για περισσοτερες διευκρινισεις.Αν αρνηθει θα τον ενημερωσουν οτι ο πελατης που τη πατησε θα παει στον εισαγγελεα και το ποιο πιθανο ειναι να επιστρεψει τα χρηματα αν τα εχει ..... ειδαλλως θα πρεπει να πεσει μυνηση .... μοιαζει λιγο οργανωμενο το κολπο για να ειναι ενα προσωπο στο κολπο....σημασια εχει τι εχει κανει μεχρι τωρα ο δικος σου............ Τι ειναι η τραπεζα, η γκεσταπο; Τιποτα απο αυτα δεν θα κανει η τραπεζα, ελεος, τι λετε στον κοσμο; Η τραπεζα ειναι ο μεσολαβητης, σιγα μην εχουν και μπραβους για να φερνουν ατομα με το ζορι στα υποκαταστηματα επειδη καποιοι ειναι περιορισμενης ευθυνης. Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2019 από Salvation81
insomnia71 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Πέρα από την πλάκα που το έχουν ρίξει μερικοί. Σε παίρνει κάποιος τηλέφωνο εν ώρα φόρτου εργασίας.σου δίνει όνομα ενός γιατρού στο νησί(προφανώς έκαναν έρευνα τα παιδιά).σου λέει το ποίημα και το τρως πάνω στην κουρασή σου. Το παίρνεις χαμπάρι σε 5 λεπτά και παίρνεις τηλέφωνο την τράπεζα και σου ρίχνει άκυρο(σε άλλες χώρες ακυρώνεις τη συναλλαγή).! Τέσπα ο φίλος έκανε μήνυση. Μέσα στην ξενέρα που έχει φάει ο φίλος μπήκα εγώ στον κόπο να ρωτήσω μήπως κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω απο μήνυση. Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2019 από insomnia71
zx1234r Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, insomnia71 είπε Πέρα από την πλάκα που το έχουν ρίξει μερικοί. Σε παίρνει κάποιος τηλέφωνο εν ώρα φόρτου εργασίας.σου δίνει όνομα ενός γιατρού στο νησί(προφανώς έκαναν έρευνα τα παιδιά).σου λέει το ποίημα και το τρως πάνω στην κουρασή σου. Το παίρνεις χαμπάρι σε 5 λεπτά και παίρνεις τηλέφωνο την τράπεζα και σου ρίχνει άκυρο(σε άλλες χώρες ακυρώνεις τη συναλλαγή).! Τέσπα ο φίλος έκανε μήνυση. Μέσα στην ξενέρα που έχει φάει ο φίλος μπήκα εγώ στον κόπο να ρωτήσω μήπως κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω απο μήνυση. Έχουμε δει τα δικαστήρια πως δουλεύουν σε τέτοιες περίεργες υποθέσεις. Ακόμα και αν δεν βγάλετε άκρη, δείτε το σαν ένα παρα παρα πολύ ακριβό μάθημα.
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 4 ώρες πριν, insomnia71 είπε Πέρα από την πλάκα που το έχουν ρίξει μερικοί. Σε παίρνει κάποιος τηλέφωνο εν ώρα φόρτου εργασίας.σου δίνει όνομα ενός γιατρού στο νησί(προφανώς έκαναν έρευνα τα παιδιά).σου λέει το ποίημα και το τρως πάνω στην κουρασή σου. Το παίρνεις χαμπάρι σε 5 λεπτά και παίρνεις τηλέφωνο την τράπεζα και σου ρίχνει άκυρο(σε άλλες χώρες ακυρώνεις τη συναλλαγή).! Τέσπα ο φίλος έκανε μήνυση. Μέσα στην ξενέρα που έχει φάει ο φίλος μπήκα εγώ στον κόπο να ρωτήσω μήπως κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω απο μήνυση. Βρε φίλε για λεφτά μιλάμε,δεν στέλνεις σε όποιον να είναι 2500€ χωρίς να ελέγξεις.Αφού μπηκε στον λογαριασμό του για να στείλει τα € γιατί δεν κοίταγε αν έχει γίνει κατάθεση;Και στο κάτω κατω γιατί να το κάνει εκείνη την ώρα μέσα στην φουρια της δουλειάς;Ας το έκανε αργότερα.Ολα τα ,ανεπίτρεπτα,λάθη μαζεμένα τα έκανε. 1
emperor4her Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Αληθεα δεν ξερω.. να γελασω μαλλον θα ελεγα.., αληθεια τωρα υπαρχουν ακομη τετοιοι ανθρωποι που τους λεει ο αλλος βαλουμε αυτα και τα βαζουν? αμα ειναι να δωσω κανα IBAN.. ηχογραφηση απαγορευεται, εκτος αν ενημερωσει το συνομιλητη πρωτα..
Salvation81 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 55 λεπτά πριν, emperor4her είπε Αληθεα δεν ξερω.. να γελασω μαλλον θα ελεγα.., αληθεια τωρα υπαρχουν ακομη τετοιοι ανθρωποι που τους λεει ο αλλος βαλουμε αυτα και τα βαζουν? αμα ειναι να δωσω κανα IBAN.. ηχογραφηση απαγορευεται, εκτος αν ενημερωσει το συνομιλητη πρωτα.. Λες η αστυνομια η το δικαστηριο να εριχναν δικιο σε εκεινον που του εφαγε τα 2500ε;
slavador Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Κατα πασα πιθανοτητα ο λογαριασμος που εδωσαν στον φιλο σου ανηκει σε καποιον τριτο και οχι στον απατεωνα.Δες το βιντεακι για να καταλαβεις τι ενοω https://www.youtube.com/watch?v=Rh3UHAxOW_M&t=3s πηγαινε στο 17:50 αν βαριεσαι να το δεις ολο Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2019 από slavador
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα