TheDevilMayCare Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Αυτες ειναι 🙂 Θα δεις και τα αποτελεσματα του dual channel για συγκριση μετα. Βλεπεις ομως αυτο που εγραψα: δεν εισαι τοσο πισω λογω single channel, αλλα πιθανοτατα λογω και του 15 Watt περιορισμου του...! 😣
siomio Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, TheDevilMayCare είπε Αυτες ειναι 🙂 Θα δεις και τα αποτελεσματα του dual channel για συγκριση μετα. Βλεπεις ομως αυτο που εγραψα: δεν εισαι τοσο πισω λογω single channel, αλλα πιθανοτατα λογω και του 15 Watt περιορισμου του...! 😣 Οπότε λές δε θα υπάρξει μεγάλη βελτίωση, βασικά ξέρεις τι? αφου έκανα αυτο με το throttlestop είδα για κάποιο λόγο περισσότερα fps στο λολ πιχι 10 πάνω μεσο όρο αυτο γιατι εγινε?
TheDevilMayCare Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, siomio είπε Οπότε λές δε θα υπάρξει μεγάλη βελτίωση, βασικά ξέρεις τι? αφου έκανα αυτο με το throttlestop είδα για κάποιο λόγο περισσότερα fps στο λολ πιχι 10 πάνω μεσο όρο αυτο γιατι εγινε? Μα δεν στο εχω ηδη απαντησει με / στα προηγουμενα? Οταν υπαρχει ο "περιορισμος" σε 15 Watt τοτε αυτο θα ειναι "πνιξιμο" κανονικο, δυστυχως για την Intel 620..! [μα και καθε ενσωματωμενη]. 😣 Οταν αυτα πρεπει να μοιραστουν: σε Intel Cpu + Intel GPU ταυτοχρονως, κατι θα πρεπει να χαμηλωσει..! Με το undervolting δινεις τη δυνατοτητα = λογω της μειωσης καταναλωσης, να μην χαμηλωσουν πολυ. 👾
TheDevilMayCare Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Οταν πας σε dual channel γραψε αποτελεσματα εδω = να μπορει να βοηθηθει οποιοσδηποτε τσεκαρει στα θεματα για <<DUAL CHANNEL ΣΕ LAPTOP>> κλπ! 😁 Ειναι αμαρτια(..) που κατι τοσο σχετικα απλο: δευτερη μνημη και undervolting, μπορει να αποδωσει > +50% στην ενσωματωμενη Intel, και να μην ειναι αυτο ευρεως γνωστο! 💥 Κανονικα θα επρεπε, οχι απλως να το συνανταμε σε reviews, αλλα και να εχει υπαρξει μια μικρη ας πουμε...λιστα αποφυγης: των λαπτοπ που εχουν τον 15 Watt περιορισμο! Γιατι προφανως, αν οχι πρωτη επιλογη αλλα παντως πανω-πανω, θα ειναι εκεινα: που αφηνουν/επιτρεπουν να τα ξεπερνα το πακετο Intel CPU + GPU, δηλαδη μεχρι 25 Watt! 😉
daredevil1 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Εγώ έχω 2 στο λαπτοπ διαφορετικό κατασκευαστή ίδια συχνότητα ddr3 1600, ίδια χωρητικότητα 4gb και το cpu-z λέει ότι έχω κανονικά Dual channel.
siomio Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 2/9/2019 στις 7:57 ΜΜ, TheDevilMayCare είπε Οταν πας σε dual channel γραψε αποτελεσματα εδω = να μπορει να βοηθηθει οποιοσδηποτε τσεκαρει στα θεματα για <<DUAL CHANNEL ΣΕ LAPTOP>> κλπ! 😁 Ειναι αμαρτια(..) που κατι τοσο σχετικα απλο: δευτερη μνημη και undervolting, μπορει να αποδωσει > +50% στην ενσωματωμενη Intel, και να μην ειναι αυτο ευρεως γνωστο! 💥 Κανονικα θα επρεπε, οχι απλως να το συνανταμε σε reviews, αλλα και να εχει υπαρξει μια μικρη ας πουμε...λιστα αποφυγης: των λαπτοπ που εχουν τον 15 Watt περιορισμο! Γιατι προφανως, αν οχι πρωτη επιλογη αλλα παντως πανω-πανω, θα ειναι εκεινα: που αφηνουν/επιτρεπουν να τα ξεπερνα το πακετο Intel CPU + GPU, δηλαδη μεχρι 25 Watt! 😉 Στις 6/9/2019 στις 9:25 ΠΜ, daredevil1 είπε Εγώ έχω 2 στο λαπτοπ διαφορετικό κατασκευαστή ίδια συχνότητα ddr3 1600, ίδια χωρητικότητα 4gb και το cpu-z λέει ότι έχω κανονικά Dual channel. Καλησπέρα μετα απο καιρό! Σήμερα παρέλαβα και τοποθέτησα τη ram , δουλέυει κανονικά σε Dual-Channel και η αύξηση είναι τεράστια σε σχέση με το 4gb single channel ! Φυσικά αυξήθηκε αρκετά και η κατανάλωση σε 15.3 watt ! 1
TheDevilMayCare Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δηλαδη, οπως σου τα ειχα εγω πει, χιχι!😋 😉 Φυσικα, και αλλου τα 'χω γραψει, αλλα πλεον μπορω να τους δειχνω κι εδω -μη φανταζονται, οτι μαγειρευω(!) τα αποτελεσματα..! Βασικα, δεν υπαρχει -αν δεν εχεις αλλη επιλογη vga- χειροτερη επιλογη απο το να αφησεις την Intel πεινασμενη, σε single channel (και διχως το undervolting: ωστε να χωρεσει + παραπανω GPU) = ΕΓΚΛΗΜΑAΑ ΜΕΓΑΛΟΟ..!!💥 🤕 Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2019 από TheDevilMayCare ΕΓΚΛΗΜΑAΑ ΜΕΓΑΛΟΟ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα