Προς το περιεχόμενο

LeEco S3 64Gb (Brick - Bootloop)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΠΕΡΑ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΜΕΡΑ.

ΕΧΩ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΤΗΛ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΕΒΑΛΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΡΟΜ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΛΟΚΑΡΕ ΑΠΛΑ. ΤΟ ΠΗΓΑ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕ ''ΚΑΘΟΛΟΥ''. ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΧΘΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΑΞΩ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΦΟΡΤΙΣΤΟ ΓΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟ ΤΗΛ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ. 

ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ TUTORIAL ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΤΙ.

ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΜΗ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΗΛ ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΝΔΗΣ

5.jpg

4.jpg

3.jpg

2.jpg

1.jpg

Επεξ/σία από dereles
Δημοσ.
3 ώρες πριν, dereles είπε

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΠΕΡΑ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΜΕΡΑ.

ΕΧΩ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΤΗΛ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΕΒΑΛΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΡΟΜ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΛΟΚΑΡΕ ΑΠΛΑ. ΤΟ ΠΗΓΑ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕ ''ΚΑΘΟΛΟΥ''. ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΧΘΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΑΞΩ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΦΟΡΤΙΣΤΟ ΓΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟ ΤΗΛ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ. 

ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ TUTORIAL ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΤΙ.

ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΜΗ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΗΛ ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΝΔΗΣ

5.jpg

4.jpg

3.jpg

2.jpg

1.jpg

https://www.androidbrick.com/leeco-le-2-x620-x620-pro-x625-x626-pro-unbrick-guide/

Δημοσ.
4 ώρες πριν, tz_aristotelis είπε

xda developers...

σας ευχαριστω πολυ

38 λεπτά πριν, saruman123 είπε

σας ευχαριστω πολυ. θα το δοκιμασω και θα σας ενημερωσω αν πιασει....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, saruman123 είπε

ΚΑΛΗΜΕΡΑ. 

ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΟ ΤΗΛ. ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ.

ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΓΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ ?

ΜΗΠΩΣ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ?

ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ? 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΝΔΗΣ

leeco.jpg

Επεξ/σία από dereles
Δημοσ.

Μήπως ο υπολογιστής δεν έχει τους drivers για να αναγνωρίσει το κινητό?

Εδώ μπορείς να βρεις τις οδηγίες στα ελληνικά με συνδιασμό με το link πιο πάνω 

Δημοσ.

Δεν φτιάχνεται με τίποτα. Το κινητό δεν ανταποκρίνεται σε κανένα τεστ... tutorial...κτλ....

Είναι εντελώς νεκρό... 

Brick

Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αδερφε καλησπερα.. Δες απο το screenshot το τηλ ενος παιδιου που 99,9% θα σου κανει δουλειά.. (δεν τον ρωτησα αλλα εφοσον πρόκειται για δουλειά ελπιζω να μην εχει θεμα δημοσίευσης του τηλ) 

Επεξ/σία από f0ukas
  • Moderators
Δημοσ.
5 ώρες πριν, f0ukas είπε

Αδερφε καλησπερα.. Δες απο το screenshot το τηλ ενος παιδιου που 99,9% θα σου κανει δουλειά.. (δεν τον ρωτησα αλλα εφοσον πρόκειται για δουλειά ελπιζω να μην εχει θεμα δημοσίευσης του τηλ) 

Kανε καλυτερα ενα edit στο ποστ,  ας μη δημοσιεύουμε τηλέφωνα ετσι.

Επισης Οχι κεφαλαία παρακαλώ. 

Ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Που ακριβως ειδες κεφαλαια?? Για το τηλ δικιο εχεις απλα δεν ηξερα πως να το κάνω.. 

Υ. Γ.. Τωρα είδα το αρχικο.. Νομιζα κατι εκανα και εβγαιναν κεφαλαια..

Επεξ/σία από f0ukas
  • Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, f0ukas είπε

Που ακριβως ειδες κεφαλαια?? Για το τηλ δικιο εχεις απλα δεν ηξερα πως να το κάνω.. 

Υ. Γ.. Τωρα είδα το αρχικο.. Νομιζα κατι εκανα και εβγαιναν κεφαλαια..

Oχι, στον topic starter πηγαινε η παρατηρηση για τα κεφαλαια, no worries :)

Δημοσ.

Εσυ εκανες τα δικαωσου κατι εμαθες κλπ. Χαρισε το σε καποιον εδω μεσα που θελει να ασχοληθει και αυτος με τη σειρα του σε καποιον αλλο αν αποτυχει...και παει αλυσιδα. Προσφερομαι να ειμαι ο πρωτος δωροδεκτης.

Δημοσ.

Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Η συσκευή είναι του αδερφού μου και το έδωσε σε μένα μήπως καταφέρω και το φτιάξω. Θα τον ρωτήσω αν θέλει να το ''χαρίσουμε'' σε κάποιον που να θέλει να ασχοληθεί αρκετά ελπίζοντας ότι θα το φτιάξει. Καλήμερα σε όλους

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...