dereles Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΠΕΡΑ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΜΕΡΑ. ΕΧΩ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΤΗΛ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΕΒΑΛΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΡΟΜ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΛΟΚΑΡΕ ΑΠΛΑ. ΤΟ ΠΗΓΑ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕ ''ΚΑΘΟΛΟΥ''. ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΧΘΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΑΞΩ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΦΟΡΤΙΣΤΟ ΓΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟ ΤΗΛ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ. ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ TUTORIAL ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΤΙ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΜΗ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΗΛ ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ, ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΝΔΗΣ Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2019 από dereles
saruman123 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 3 ώρες πριν, dereles είπε ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΠΕΡΑ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΜΕΡΑ. ΕΧΩ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΤΗΛ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΕΒΑΛΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΡΟΜ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΛΟΚΑΡΕ ΑΠΛΑ. ΤΟ ΠΗΓΑ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕ ''ΚΑΘΟΛΟΥ''. ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΧΘΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΑΞΩ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΦΟΡΤΙΣΤΟ ΓΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟ ΤΗΛ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ. ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ TUTORIAL ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΤΙ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΜΗ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΗΛ ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ, ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΝΔΗΣ https://www.androidbrick.com/leeco-le-2-x620-x620-pro-x625-x626-pro-unbrick-guide/
dereles Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 4 ώρες πριν, tz_aristotelis είπε xda developers... σας ευχαριστω πολυ 38 λεπτά πριν, saruman123 είπε https://www.androidbrick.com/leeco-le-2-x620-x620-pro-x625-x626-pro-unbrick-guide/ σας ευχαριστω πολυ. θα το δοκιμασω και θα σας ενημερωσω αν πιασει....
dereles Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, saruman123 είπε https://www.androidbrick.com/leeco-le-2-x620-x620-pro-x625-x626-pro-unbrick-guide/ ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΟ ΤΗΛ. ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ. ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΓΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ ? ΜΗΠΩΣ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ, ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΝΔΗΣ Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2019 από dereles
saruman123 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Μήπως ο υπολογιστής δεν έχει τους drivers για να αναγνωρίσει το κινητό? Εδώ μπορείς να βρεις τις οδηγίες στα ελληνικά με συνδιασμό με το link πιο πάνω
dereles Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δεν φτιάχνεται με τίποτα. Το κινητό δεν ανταποκρίνεται σε κανένα τεστ... tutorial...κτλ.... Είναι εντελώς νεκρό... Brick Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια
f0ukas Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αδερφε καλησπερα.. Δες απο το screenshot το τηλ ενος παιδιου που 99,9% θα σου κανει δουλειά.. (δεν τον ρωτησα αλλα εφοσον πρόκειται για δουλειά ελπιζω να μην εχει θεμα δημοσίευσης του τηλ) Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2019 από f0ukas
Moderators stormrain Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, f0ukas είπε Αδερφε καλησπερα.. Δες απο το screenshot το τηλ ενος παιδιου που 99,9% θα σου κανει δουλειά.. (δεν τον ρωτησα αλλα εφοσον πρόκειται για δουλειά ελπιζω να μην εχει θεμα δημοσίευσης του τηλ) Kανε καλυτερα ενα edit στο ποστ, ας μη δημοσιεύουμε τηλέφωνα ετσι. Επισης Οχι κεφαλαία παρακαλώ. Ευχαριστώ
f0ukas Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Που ακριβως ειδες κεφαλαια?? Για το τηλ δικιο εχεις απλα δεν ηξερα πως να το κάνω.. Υ. Γ.. Τωρα είδα το αρχικο.. Νομιζα κατι εκανα και εβγαιναν κεφαλαια.. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2019 από f0ukas 1
Moderators stormrain Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 19 λεπτά πριν, f0ukas είπε Που ακριβως ειδες κεφαλαια?? Για το τηλ δικιο εχεις απλα δεν ηξερα πως να το κάνω.. Υ. Γ.. Τωρα είδα το αρχικο.. Νομιζα κατι εκανα και εβγαιναν κεφαλαια.. Oχι, στον topic starter πηγαινε η παρατηρηση για τα κεφαλαια, no worries
ELTASSOS Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Εσυ εκανες τα δικαωσου κατι εμαθες κλπ. Χαρισε το σε καποιον εδω μεσα που θελει να ασχοληθει και αυτος με τη σειρα του σε καποιον αλλο αν αποτυχει...και παει αλυσιδα. Προσφερομαι να ειμαι ο πρωτος δωροδεκτης.
dereles Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Η συσκευή είναι του αδερφού μου και το έδωσε σε μένα μήπως καταφέρω και το φτιάξω. Θα τον ρωτήσω αν θέλει να το ''χαρίσουμε'' σε κάποιον που να θέλει να ασχοληθεί αρκετά ελπίζοντας ότι θα το φτιάξει. Καλήμερα σε όλους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα