Προς το περιεχόμενο

Παραγγελία από ebay

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω παραγγείλει ένα προϊόν από Γερμανία στις 15 Αυγούστου και στην παρακολούθηση προϊόντος μου ήρθε ένα μήνυμα στα γερμανικά, συγκεκριμένα αυτό Andere Gründe / Zustellung an andere anwesende Person το βάζω στο Google translate και δεν βγάζει ακριβης μετάφραση. Μπορεί κάποιος να μου πει τι μπορεί να σημαίνει; 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Marimar14 είπε

Έχω παραγγείλει ένα προϊόν από Γερμανία στις 15 Αυγούστου και στην παρακολούθηση προϊόντος μου ήρθε ένα μήνυμα στα γερμανικά, συγκεκριμένα αυτό Andere Gründe / Zustellung an andere anwesende Person το βάζω στο Google translate και δεν βγάζει ακριβης μετάφραση. Μπορεί κάποιος να μου πει τι μπορεί να σημαίνει; 

https://mymemory.translated.net/en/German/English/zustellung-an-andere-anwesende-person

Δημοσ.
21 ώρες πριν, Marimar14 είπε

Εαν καταλαβα καλα, λενε οτι ή το εχει παραλαβει καποιος αλλος (ισως γειτονας) ή εχει ενημερωθει καποιος αλλος για το δεμα. Αυτο το χαρτακι που καμια φορα αφηνουν οι κουριερ και τα ΕΛΤΑ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, Vercis είπε

Εαν καταλαβα καλα, λενε οτι ή το εχει παραλαβει καποιος αλλος (ισως γειτονας) ή εχει ενημερωθει καποιος αλλος για το δεμα. Αυτο το χαρτακι που καμια φορα αφηνουν οι κουριερ και τα ΕΛΤΑ.

Δηλαδή έχει φτάσει στην Ελλάδα και το έχει παραλάβει άλλος; 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Αυτό το μήνυμα έχει έρθει δύο φορές μια στις 26 Αυγούστου και μια στις 27,επίσης ενδιάμεσα είχε έρθει ένα άλλο μήνυμα που έλεγε Die Sendung wird zur Verzollung im Zielland vorbereitet

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Marimar14 είπε

Αυτό το μήνυμα έχει έρθει δύο φορές μια στις 26 Αυγούστου και μια στις 27,επίσης ενδιάμεσα είχε έρθει ένα άλλο μήνυμα που έλεγε Die Sendung wird zur Verzollung im Zielland vorbereitet

Αυτό είναι για το τελωνείο. Έρχεται εκτός Ευρώπης? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Vercis είπε

Από Γερμανία. 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
21 ώρες πριν, Vercis είπε

Επισης σημερα μου ξαναεστειλε το συγκεκριμενο μηνυμα

Δημοσ.
Στις 2/9/2019 στις 1:13 ΜΜ, Marimar14 είπε

22 ώρες πριν, Marimar14 είπε

Από Γερμανία. 

3 ώρες πριν, Marimar14 είπε

Επισης σημερα μου ξαναεστειλε το συγκεκριμενο μηνυμα

Το μήνυμα σημαινει οτι η αποστολή σου μπαινει στο τελωνειο

Απαντησε λίγο σε ολα τα παρακάτω

1. Αγόρασες από το γερμανικο ebay ;
  2. Το ειδος αποστέλεται απο τη Γερμανια; (ασε αν αγορασες απο το γερμανικο ebay)
  3. Το ειδος αποστέλεται απο χωρα εκτος ΕΕ;  (ασε αν αγορασες απο το γερμανικο ebay)
  4. Μήπως ειναι καπνικο προϊόν;
  5. Το συνολικο κοστος (ειδος και μεταφορικα) ειναι ΚΑΤΩ απο 22 ευρω;

Τέλος βαλε το track number στο παρακάτω και πες μας ποια ειναι η πιο προσφατη καταχώρηση

https://www.elta.gr/el-gr/εντοπισμόςαντικειμένου.aspx

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, isay είπε

Το μήνυμα σημαινει οτι η αποστολή σου μπαινει στο τελωνειο

Απαντησε λίγο σε ολα τα παρακάτω

1. Αγόρασες από το γερμανικο ebay ;
  2. Το ειδος αποστέλεται απο τη Γερμανια; (ασε αν αγορασες απο το γερμανικο ebay)
  3. Το ειδος αποστέλεται απο χωρα εκτος ΕΕ;  (ασε αν αγορασες απο το γερμανικο ebay)
  4. Μήπως ειναι καπνικο προϊόν;
  5. Το συνολικο κοστος (ειδος και μεταφορικα) ειναι ΚΑΤΩ απο 22 ευρω;

Τέλος βαλε το track number στο παρακάτω και πες μας ποια ειναι η πιο προσφατη καταχώρηση

https://www.elta.gr/el-gr/εντοπισμόςαντικειμένου.aspx

1)απο το ebay.com το αγορασα

2)ναι

3)οχι

4)οχι,συμπληρωμα ειναι

5)ειναι 40

το εβαλα και μου λεει οτι δεν βρέθηκαν αποτελέσματα για τον κωδικό αντικειμένου

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Marimar14 είπε

4)οχι,συμπληρωμα ειναι

Μηπως σταμάτησε τελωνειο επειδή θεωρηθηκε φαρμακευτικό και θελουν κάποιο χαρτί; Αν τις επομενες ημέρες δεν σου ερθει επιστολή, επικοινωνησε με το τελωνειο

Δημοσ.

Μπορεί να σταμάτησε τελωνείο επειδή είναι συμπλήρωμα και να σου ζητήσουν να συμπληρώσεις μια υπεύθυνη δήλωση.

Πριν κανα χρόνο που είχα πάρει κάνα δύο βιταμίνες απο το βότανο (για όσους το ξέρουν) απο Αμερική και σταμάτησε τελωνείο (αναμενόμενο αλλά και πάλι αξίζουν από Αμερική) μου ζήτησαν να τους στείλω υπογεγραμμένη μια υπεύθυνη δήλωση για να ελευθερωθεί από το τελωνείο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, mcstefan7 είπε

Μπορεί να σταμάτησε τελωνείο επειδή είναι συμπλήρωμα και να σου ζητήσουν να συμπληρώσεις μια υπεύθυνη δήλωση.

Πριν κανα χρόνο που είχα πάρει κάνα δύο βιταμίνες απο το βότανο (για όσους το ξέρουν) απο Αμερική και σταμάτησε τελωνείο (αναμενόμενο αλλά και πάλι αξίζουν από Αμερική) μου ζήτησαν να τους στείλω υπογεγραμμένη μια υπεύθυνη δήλωση για να ελευθερωθεί από το τελωνείο. 

Ναι αλλά η Γερμανία είναι χώρα της ΕΕ.Σε περίπτωση που σταματά στο τελωνείο που μπορώ να απευθυνθώ για να λυθεί το πρόβλημα;

Shipped Done Fri, Aug 16 Done
In transit  Done
Out for delivery 
Estimated delivery Wed, Sep 4

δεν εχει βγει μαλλον απο την χωρα ακομα,ενω θα επρεπε ειχε να παραδοθει σημερα.

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...