Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ilos είπε

Το oc και τα ρολόγια είναι κομμάτι του marketing και αφορά άμεσα το high refresh gaming που ουσιαστικά είναι η μεγάλη διαφορά από τις κονσόλες. Αν έχεις 60ρι monitor τους γράφεις όλους εκεί που δε πιάνει μελάνι, και τη βγάζεις χαλαρά και με έναν 1600 στα 80 ευρώ μτχ που λέει ο λόγος.

Προφανώς και τους γράφω μιας και στα 60Hz ο δικός μου ακόμα φυσάει. Αλλά το μάρκετιγκ έχει περάσει και στους "συμβουλάτορες" δεν είναι μόνο στα reviews ή τις εταιρείες. Και έχω περάσει από εποχές που o AMD 1700+ έπαιρνε +350 MHz και έβλεπες διαφορά.... 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε

Αύριο με την stealth και την spire ήταν το απαλευτο της υπόθεσης... Τι κέρδισαν μωρέ;; Μου φαίνεται θα βγω παγανια να πουλήσω αυτή του 1600 μου που δεν την χρησιμοποιώ... Όλο και σε κάποιον με 3600 θα χρειαστεί... :-)...ο 3700x που αχνοφαινεται στον ορίζοντα έχει φυσιολογική ψυκτρα.

Εντωμεταξύ έχουν κάνει downgrade και τις νέες spire.😂 Οι νέες είναι full aluminum (δεν έχουν χάλκινο plate) με πιο πολύστροφο fan και είναι 2-3 βαθμούς χειρότερες και πολύ πιο φασαριόζικες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σε λίγο δεν θα δίνει ούτε η amd ψύκτρα παίδες......άντε να βγάλουν μεγαλύτερο κέρδος και η amd....αλλά να πουλήσουν και οι aftermarket cooling λύσεις.....

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ilos είπε

Εντωμεταξύ έχουν κάνει downgrade και τις νέες spire.😂 Οι νέες είναι full aluminum (δεν έχουν χάλκινο plate) με πιο πολύστροφο fan και είναι 2-3 βαθμούς χειρότερες και πολύ πιο φασαριόζικες.

Άρα να την κρατήσω τελικά για τον 3700x μου ρε λες;;; Άντε μωρέ ας βάλω την nh-d9l καλύτερα εκεί... Τον παππού πάντως δεν τον πουλάω 80 με τίποτα... Προτιμώ να τον κάνω σουβέρ! :-)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο 3700x έρχεται με την prism ρε συ. Αυτή ευτυχώς δεν έφαγε downgrade.😂 Τώρα σε σχέση με την nh-d9l, δε ξέρω πως τα πάει. Σίγουρα θα κάνει περισσότερο θόρυβο πάντως. Εγώ εμφανισιακά τη προτιμώ την prism από όλες τις Noctua, ακόμα και αν τους βάψεις τα fans.🤬

Επεξ/σία από ilos
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, BabisTs είπε

σε λίγο δεν θα δίνει ούτε η amd ψύκτρα παίδες......άντε να βγάλουν μεγαλύτερο κέρδος και η amd....αλλά να πουλήσουν και οι aftermarket cooling λύσεις.....

Καλυτερα αλλα να ριξει κανα $10 τις τιμες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο πλευρας αποδοσης τα cooler αυτα ειναι αυτο που λεμε''καλυτερα απο το τιποτα''και φυσικα 5φορες καλυτερα απο τις σαβουρες που εβαζε η Intel,αλλα μεχρι εκει.

Ειδικα η Prism το μονο καλο που εχει ειναι το rgb. Απορω δηλαδη με αυτους που την αγοραζαν 30 και 35ευρω στις αγγελιες.

Εδω πχ οπως εχω αναφερει παλιοτερα χανει σε αποδοση απο ψ υκτρα των 15δολλαριων....

image.png.5e10386f3072dfcfe10d151b4460c49d.png

Επεξ/σία από Fulgore
  • Moderators
Δημοσ.
15 minutes ago, Fulgore said:

Απο πλευρας αποδοσης τα cooler αυτα ειναι αυτο που λεμε''καλυτερα απο το τιποτα''και φυσικα 5φορες καλυτερα απο τις σαβουρες που εβαζε η Intel,αλλα μεχρι εκει.

Ειδικα η Prism το μονο καλο που εχει ειναι το rgb. Απορω δηλαδη με αυτους που την αγοραζαν 30 και 35ευρω στις αγγελιες.

Εδω πχ οπως εχω αναφερει παλιοτερα χανει σε αποδοση απο ψ υκτρα των 15δολλαριων....

image.png.5e10386f3072dfcfe10d151b4460c49d.png

Δεν μπορείς να τη συγκρίνεις με tower cooler. Και 3 δολάρια να έκανε θα έχανε απ αυτό.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ilos είπε

Ο 3700x έρχεται με την prism ρε συ. Αυτή ευτυχώς δεν έφαγε downgrade.😂 Τώρα σε σχέση με την nh-d9l, δε ξέρω πως τα πάει. Σίγουρα θα κάνει περισσότερο θόρυβο πάντως. Εγώ εμφανισιακά τη προτιμώ την prism από όλες τις Noctua, ακόμα και αν τους βάψεις τα fans.🤬

Χειρότερα τα πάει η χρωματιστή από την σκ@τί μου... Από εμφάνιση σκίζει βέβαια...η μικρή μου όμως είναι "νεκρική σιγή"...

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε

Δεν μπορείς να τη συγκρίνεις με tower cooler. Και 3 δολάρια να έκανε θα έχανε απ αυτό.

Το ολο point της συγκρισης ειναι οτι και να μην βαζει στο μελλον coolers δεν τρεχει τιποτα,αν ριξει πχ την τιμη 20ευρω κατω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Offtopic much? 😛

Ε όχι και πολύ βρε...😂 Τι να πούμε για τα 10nm της intel ρε συ... Σαν τον μονόκερο στα παραμύθια είναι ως τώρα στο desktop κομμάτι... Στο laptop είναι κυρίαρχη μιας και η amd δεν θεωρώ ότι έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα και ουσιαστικά με το συγκεκριμένο κομμάτι της αγοράς... Θα μου άρεσε να υπάρχει μεγαλύτερος ανταγωνισμός και εκεί...

Επεξ/σία από dimoskoutr
  • Moderators
Δημοσ.
35 minutes ago, ThReSh said:

Offtopic much? 😛

Οκ ας κλειδώσει για κάνα χρονάκι παρακαλώ. Θα κάνεις report εσύ ή εγώ? 😛 

Δημοσ.

Επισημο θεμα θα ανοιχτει οταν με το καλο κυκλοφορησουν οι επομενοι ιντελ.

Τωρα αυτο το θεμα αν δειτε και απο το υφος των πρωτων σχολιων ανοιχτηκε απο κατι παιδια με μπλε σχολικες τσαντες για να κραξουν την Amd.

Γνωστα πραγματα κοινως...

• Like 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, godslayerxp είπε

μπορείς να καταλάβεις ότι το ότι χρησιμοποιούν intel είναι επειδή έχουν ήδη αγοράσει τα μηχανήματά τους από παλιότερα και ότι το κόστος και ο χρόνος για αλλαγή είναι σημαντικά;
μου αρέσει πάντως που βάζεις τη φάτσα δίπλα σε κάθε σου κουβέντα... το καταλαβαίνεις ότι είναι για γέλια ότι γράφεις

ή γιατι οι περισσοτερες εφαρμογες δεν αγαπουν την τοπικοτητα....?:P

14 ώρες πριν, dimoskoutr είπε

Ε όχι και πολύ βρε...😂 Τι να πούμε για τα 10nm της intel ρε συ... Σαν τον μονόκερο στα παραμύθια είναι ως τώρα στο desktop κομμάτι... Στο laptop είναι κυρίαρχη μιας και η amd δεν θεωρώ ότι έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα και ουσιαστικά με το συγκεκριμένο κομμάτι της αγοράς... Θα μου άρεσε να υπάρχει μεγαλύτερος ανταγωνισμός και εκεί...

δεν εχει ασχοληθει σοβαρα η amd που απο τα μπραζος/λιανος μας ειχε πρηξει με το async computing και ποσο καλες καρτες γραφικων ειχε? απο το '10 ειναι στην αγορα apu και  δεν εχει καταφερει τιποτα απολυτως.

13 ώρες πριν, Fulgore είπε

Επισημο θεμα θα ανοιχτει οταν με το καλο κυκλοφορησουν οι επομενοι ιντελ.

Τωρα αυτο το θεμα αν δειτε και απο το υφος των πρωτων σχολιων ανοιχτηκε απο κατι παιδια με μπλε σχολικες τσαντες για να κραξουν την Amd.

Γνωστα πραγματα κοινως...

το θεμα ειναι τα 10νμ και οχι αποκλειστικα το desktop που ανοιγουν καποιοι για να δειξουν ποσο καλα μηχανηματα εχουν και το διατυμπανιζουν κιολας. οποτε εφοσον εχουμε κανονικα "επισημα" τσιπακια σε λαπτοπ πανακριβα εχουμε αγορα που μπορει να ενδιαφερει καποιους, σ' αρεσει δε σ' αρεσει εσενα.

το computing δεν αφορα μονο το desktop οπως εσυ νομιζεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...