Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 4 Μαϊου Δημοσ. 4 Μαϊου (επεξεργασμένο) Καλησπερα, εχει τυχει σε κανανενα να του πεταει error οταν κατεβαζει παιχνιδι μεσω του gamepass? Something unexpected happened και το errorcode ειναι 0x87e00029 αλλα δεν μπορω να βρω καποια σοβαρη λυση στο ιντερνετ. Εχω δοκιμασει 2 διαφορετικα παιχνιδια και το πεταει και στα 2. Εχω δοκιμασει Install σε διαφορετικους δισκους και παλι τιποτα. Ξεκιναει το download και μετα απο λιγα mb πεταει error. Ωστοσο μου ανοιγει παιχνιδι που εχω κανει ηδη install. Επεξ/σία 4 Μαϊου από Αλεξανδρος A.92
chek2fire Δημοσ. 5 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 5 Μαϊου Στις 4/5/2025 στις 3:58 ΜΜ, Αλεξανδρος A.92 είπε Καλησπερα, εχει τυχει σε κανανενα να του πεταει error οταν κατεβαζει παιχνιδι μεσω του gamepass? Something unexpected happened και το errorcode ειναι 0x87e00029 αλλα δεν μπορω να βρω καποια σοβαρη λυση στο ιντερνετ. Εχω δοκιμασει 2 διαφορετικα παιχνιδια και το πεταει και στα 2. Εχω δοκιμασει Install σε διαφορετικους δισκους και παλι τιποτα. Ξεκιναει το download και μετα απο λιγα mb πεταει error. Ωστοσο μου ανοιγει παιχνιδι που εχω κανει ηδη install. μου έχει συμβεί εμένα είτε είναι έλλειψη χώρου, η πιο πρόσφατα μου το έβγαζε αυτό και με τα πολλά βρήκα ότι ήθελε αναβάθμιση το ίδιο το gamepass χωρίς να μου είχε βγάλει πριν κάποια ειδοποίηση.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου 4 ώρες πριν, chek2fire είπε μου έχει συμβεί εμένα είτε είναι έλλειψη χώρου, η πιο πρόσφατα μου το έβγαζε αυτό και με τα πολλά βρήκα ότι ήθελε αναβάθμιση το ίδιο το gamepass χωρίς να μου είχε βγάλει πριν κάποια ειδοποίηση. τιποτα απο τα 2 κατι περιεργα απο το utube εκανα και λυθηκε. Ουσιαστικα εφτιαξα εναν φακελο WpSystem και στον υπαρχων του προσθεσα την καταληξη .old...Τρεχα γυρευε. 1
mikele13- Δημοσ. Κυριακή στις 06:50 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 06:50 μμ Καλησπέρα. Επειδή έχω πολύ καιρό να ασχοληθώ ποιά είναι η καλύτερη φθηνή λύση για gamepass? Ετήσια υπάρχει? Δεν θέλω να δίνω ανά μήνα. Ευχαριστώ.
naruto14 Δημοσ. Κυριακή στις 08:50 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:50 μμ 1 ώρα πριν, mikele13- είπε Καλησπέρα. Επειδή έχω πολύ καιρό να ασχοληθώ ποιά είναι η καλύτερη φθηνή λύση για gamepass? Ετήσια υπάρχει? Δεν θέλω να δίνω ανά μήνα. Ευχαριστώ. Αγοράζεις τρίμηνες κάρτες game pass για PC ή Ultimate (ανάλογα τι χρειάζεσαι) από το κλειδάδικο της επιλογής σου. Εναλλακτικά, βάζεις Game Pass Core όσο θες και το μετατρέπεις μετά σε Ultimate πληρώνοντας 18€ για ένα μήνα. Η αντιστοιχία είναι 2:1. Δηλαδή 2 χρόνια Game Pass Core κάνουν ένα χρόνο Game Pass Ultimate. 1
mikele13- Δημοσ. Κυριακή στις 09:14 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:14 μμ 23 λεπτά πριν, naruto14 είπε Αγοράζεις τρίμηνες κάρτες game pass για PC ή Ultimate (ανάλογα τι χρειάζεσαι) από το κλειδάδικο της επιλογής σου. Εναλλακτικά, βάζεις Game Pass Core όσο θες και το μετατρέπεις μετά σε Ultimate πληρώνοντας 18€ για ένα μήνα. Η αντιστοιχία είναι 2:1. Δηλαδή 2 χρόνια Game Pass Core κάνουν ένα χρόνο Game Pass Ultimate. Μόνο για PC θέλω δεν έχω Xbox άρα στακαρω 3μηνες. 1
ggfioggos Δημοσ. Δευτέρα στις 07:26 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:26 μμ Ψάξου λίγο στα κλειδάδικα, όπως είπε ο φίλος πιο πάνω, για PC Game Pass έχει κάρτες για τρεις μήνες με λίγο πάνω απο 20€ οπότε βγαίνει περίπου 7-8€ ο μήνας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα