Unlucky35 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπέρα τον τελευταίο χρόνο νιώθω συνέχεια τον παλμό της καρδιάς μου είτε θα είναι στο. Στομάχι είτε στον θώρακα με έχει τρελάνει είναι πολύ σπαστικό έχω πάει σε γιατρό αρκετές φορές αλλά πάντα έλεγε η καρδιά μιυ είναι μια χαρά και δεν βλέπει κάτι.. Έχει. Κανείς το ίδιο πρόβλημα? Καμία λύση? Μήπως ειναι ψυχολογικό το θέμα?
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Ψυχολογικό είναι,όσο το σκέφτεσαι τόσο θα τους ακούς. 1
zx1234r Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Και εγώ πάθαινα κάτι τέτοιο μια περίοδο. Νόμιζα ότι δεν μπορώ να αναπνεύσω και θα λιποθυμούσα. Τελικά ήταν πολύ στενό το παντελόνι.
isay Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 offtopic : Μια θλάση στο στήθος, μια ακους τον παλμό σου ... διαλύεσαι! ontopic : Αφου καρδιολογος σου ειπε οτι εισαι οκ (και μάλιστα πολλες φορές), περιμένεις να ακουσεις κάτι πιο αξιοπιστο σε τεχνολογικό φορουμ που η πλειοψηφία ΔΕΝ ειναι ιατροί; Εν αναγκη πήγαινε σε ενα αλλο ιδιώτη καρδιολογο να σε εξετάσει 1
Unlucky35 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 38 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Ψυχολογικό είναι,όσο το σκέφτεσαι τόσο θα τους ακούς. Μα ακόμα και όταν δεν το σκευτομαι τους νιώθω πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω πέρα από το φόβο που είχα στην αρχή ότι θα παθω κάτι τώρα καταντάει σπαστικό ακόμα και όταν κοιμάμαι τους νιώθω
Super Moderators billdanos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Για ευνόητους λόγους, δεν αφήνουμε (για πολύ) ανοιχτά τέτοια θέματα στο insomnia... Οι βασικές συμβουλές είναι απλές: 1. ΔΕΝ ψάχνεις στο internet για συμπτώματα και συμβουλές γιατί αν είσαι και φοβητσιάρης θα καταλήξεις σε συμπέρασμα πως είσαι ετοιμοθάνατος... 2. Πας στο γιατρό. 3. Πας και σε δεύτερο γιατρό αν πάλι δεν είσαι σίγουρος. 4. Πας σε ψυχολόγο/νευρολόγο/κλπ αν συνεχίσεις να μην αισθάνεσαι καλά ενώ οι εξετάσεις σου είναι οκ. 3
ELTASSOS Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, isay είπε offtopic : Μια θλάση στο στήθος, μια ακους τον παλμό σου ... διαλύεσαι! ontopic : Αφου καρδιολογος σου ειπε οτι εισαι οκ (και μάλιστα πολλες φορές), περιμένεις να ακουσεις κάτι πιο αξιοπιστο σε τεχνολογικό φορουμ που η πλειοψηφία ΔΕΝ ειναι ιατροί; Εν αναγκη πήγαινε σε ενα αλλο ιδιώτη καρδιολογο να σε εξετάσεμπορε Νομιζω ο φιλς δεν ψανει ιατρικη συμβουλη αλλα καποιον με ιδια συμπτωματα να μιλησουν και παραλληλα να μαθουμε και εμεις...
*nenya* Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Το ορθογραφικό του τίτλου πάντως σίγουρα ανεβάζει τους δικούς μου παλμούς 1
Curtis76 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 κανενα προβλημα, να ανησυχεις οταν δε θα τους ακους. Περα απο τη πλακα εχεις παρει 2-3 σοβαρες απαντησεις, δε νομιζω οτι εχει νοημα να προστεθει κατι ακομα
margaritagr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Πας σ έναν καρδιολόγο και μετά πας και σ άλλον , κανεις εξετάσεις. Αίσθημα παλμών μπορεί να δημιουργούν και προβλήματα θυρεοειδούς (σ εμενα δεκααααδες φορές) δλδ θεμα υγείας οπου η καρδιά δινει το σύμπτωμα αλλα δεν ειναι η αιτία. Οποτε με καρδιολόγο καλύπτεις το θεμα της καρδιάς και κανεις και εξετάσεις αίματος που θα σου υποδείξουν για ν αποκλείσεις και τα υπόλοιπα. Μετα μένουν το άγχος και το στρες που όντως σε πολλούς ανθρώπους (και σ εμενα πάλι 😛 ) δημιουργούν αίσθηση παλμών. Εκει μιλάς με ψυχολόγο / νευρολόγο / ψυχίατρο.
giannis2429 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 "Αίσθημα παλμών" πάντως μπορεί να δημιουργήσει και η γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση. Τσεκαρε και στομάχι 1
ELTASSOS Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Παιρνεις ορμονες για σωματοδομη?...η κατι αλλο?
Mhlogiatros Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Και πολλα "φυσικα" συμπληρωματα διατροφης γυμναστηριου εχω δει να κανουν ταχυπαλμιες . Ειδικα αμα τα παιρνουν με τις χουφτες
-Dimitris- Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Το αισθημα παλμων ειναι συμπτωμα πολλων καταστασεων και ταυτοχρονα κατι πολυ γενικο. Το να αναζητας ιατρικες συμβουλες στο ιντερνετ ειναι καπως χαζο. Υ.Γ. Ειναι διαφορετικο πραγμα η ταχυκαρδια με το αισθημα παλμων. 1
APPLEGEEK Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 4/9/2019 στις 3:23 ΜΜ, Unlucky35 είπε Καλησπέρα τον τελευταίο χρόνο νιώθω συνέχεια τον παλμό της καρδιάς μου είτε θα είναι στο. Στομάχι είτε στον θώρακα με έχει τρελάνει είναι πολύ σπαστικό έχω πάει σε γιατρό αρκετές φορές αλλά πάντα έλεγε η καρδιά μιυ είναι μια χαρά και δεν βλέπει κάτι.. Έχει. Κανείς το ίδιο πρόβλημα? Καμία λύση? Μήπως ειναι ψυχολογικό το θέμα? κανε τριπλεξ και αυτο στον διάδρομο τρέξιμο επισης βαλε ΧΟΛΤΕΡ *αλλαξε ιατρο, ολοι λενε ανχος αλλα μπορει να μην ειναι φιλε. και εμενα ελεγαν ανχος για το στομαχι και τελικα κατι εχω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα