vargas Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Fulgore είπε Αν σε τρωει τοσο πολυ ψυχολογικο για το cpu,αγορασε το snapdragon μοντελο απο eglobalcentral.Αλλα ξεχασα,καθεσαι και τρωγεσαι με τον exynos των S10 και εισαι με MiA3 Κοινωςκαι το snapdragon Μοντελο να ειχαμε,παλι δεν θα το αγοραζες,αρα δεν καταλαβαινω γιατι κολλας τοσο στον exynos. Χαίρομαι που σταθηκες απο ολα αυτα στην κεραμικη πλατη και προσπερασες την ουσια η οποια λεει στην πραξη το γνωστο''οτι πληρωνεις παιρνεις'',τουλαχιστον στις ναυαρχιδες που ειναι και οι μεγαλυτερες διαφορες. Δεν θυμαμαι να εγραψα καπου οτι πρεπει ολοι να αγοραζουν μονο Samsung. Παρολα αυτα για την ιστορια να σου πω μονο οτι σε Ελλαδα και Ευρωπη η Samsung ειναι πρωτη με διαφορα σε πωλησεις,αρα εν μερη ''ολοι'' Samsung εχουμε. Και στα φθηνοτερα μοντελα υπαρχει διαφορα(μικροτερη) ,απλα στα φθηνοτερα μοντελα οι διαφορες δεν ειναι τοσο εντονες οπως στις ναυαρχιδες,γιαυτο και τα φθηνοτερα redmi εχουν καλυτερο value for money. Στα φθηνοτερα mi μοντελα πχ η Xiaomi σου δινει και μεγαλυτερες μπαταριες,και micro sd,και πολυ καλες καμερες για τα λεφτα τους και θυρα ακουστικων και και. Στις ναυαρχιδες ειναι που κοβει πραγματα. Αυτο ηταν εξ αρχης και το ολο point μου στο θεμα αυτο που ανοιχτηκε μιας και ο συμφορουμιτης δεν εγινε συγκεκριμενος σε ποια μοντελα αναφερεται. Οτι ναι στις ναυαρχιδες περισσοτερο η διαφορα τιμης αξιζει υπερ της Samsung,αλλα οχι το ιδιο σε φθηνοτερες mid range συσκευες. Το πετύχεις πάλι ...είναι με A3 γτωδεν μπορώ να πάρω το s10 . Τέτοια επιχειρήματα φοβερά πρέπει να σου πήρε ώρα να τα σκεφτείς .. Το ότι έχω αλλάξει ότι υπάρχει σε λιγότερο από ένα χρόνο μόνο κ μόνο για την εμπειρία χρήσης δεν σου λέει κάτι οπότε τι συζητάμε . Κ πιο πριν iphone καινούργια .. όχι ψάχνοντας τις αγγελίες για καμία ευκαιρία ...κολλάω στον exynos γτ η εταιρείαρα... Samsung σου δίνει το χειρότερο ui με τον χειρότερο δυνατό cpu και στην πιο ακριβή τιμή που δεν δικαιολογεί τπτ απο αυτά που φαντάζεσαι . Καλά στις μικρές κατηγορίες γελάει ο κόσμος με τα cpu κ τις κάμερες που υπερκοστολογει το κορεατακι 2
chios Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 5/9/2019 στις 3:21 ΜΜ, vagelis81 είπε Ψαχνοντας για καινουριο smartphone ( το προηγουμενο εκλαπη οπως εγγραψα σε αλλο topic )βλεπω διαφορα μοντελα και τιμες.Η απορια μου λοιπον ειναι η εξης.Βλεπω κινητα samsung τα οποια είναι αρκετα πιο ακριβα απο μοντελα ιδιων χαρακτηριστικων xiaomi η huawei και θελω να ρωτησω αν υπαρχει οντως διαφορα στη ποιοτητα η απλως πληρωνεις το ονομα.Εχω ακουσει διαφορα αλλα δε ξερω τι ισχυει Δεν αξίζει φίλε μου να πετάς τα λεφτά σου και να πληρώσεις όνομα η xiaomi / Huawei βγάζουν πολύ ποιοτικά τηλέφωνα δες το mi 9 t καλό τηλέφωνο.
Fulgore Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, vargas είπε κολλάω στον exynos γτ η εταιρείαρα... Samsung σου δίνει το χειρότερο ui με τον χειρότερο δυνατό cpu και στην πιο ακριβή τιμή που δεν δικαιολογεί τπτ απο αυτά που φαντάζεσαι Εγω δεν πετυχα τιποτα,εσενα βλεπω ομως να κραζεις ολες τις ναυαρχιδες αλλων εταιρειων και μονο για Xiaomi να λες καλα λογια,γιατι ολως τυχαιως αυτες τις συσκευες εχεις αλλαξει τελευταια(pocophone,Mi8,mia3). Ναι εχεις δικιο το OneUI της Samsung ειναι χειροτερο του MiUi.Τετοια γραφεις εσυ και καποιοι αλλοι στα αλλα θεματα και γελανε ολοι. Στα εγραψε και ο αλλος συμφορουμιτης διπλα στο review του MiA3 που του εβαλες και like οτι δεν μπορει καθολου το MiUi που εσυ του απαντησες στο ακυρο για το Antutu score που βγαζει,κοινως οτι να ναι....... Κατα τα αλλα δεν θυμαμαι πουθενα να ανεφερα ουτε οτι η Samsung ειναι η καλυτερη εταιρεια και μονο αυτη πρεπει να αγοραζουν ολοι,ουτε οτι τα κινητα της ειναι τα καλυτερα σε ολους τους τομεις. Περαν τουτου τι καθομαι και μιλαω με ατομο που αδυνατει να καταλαβει οτι σε μια ναυαρχιδα πληρωνεις το συνολο... Και τελος οσο για τις πιο ακριβες τιμες ,εγω βλεπω το Mi9 128gb στα 499ευρω με 2χρονια εγγυηση Infoquest https://www.you.gr/telephony-networking/kinita-tilefona-axesouar/kinita-tilefona/smartphone-xiaomi-mi-9-128gb-black?source=referrals Και το S10e με 2χρονια εγγυηση Smartec να ξεκιναει απο τα 480ευρω https://www.skroutz.gr/s/17447995/Samsung-Galaxy-S10e-Dual-128GB.html Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2019 από Fulgore
Μακιαβέλλι Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Αν και μεγάλος φαν της Xiaomi, το να λέμε ότι mi 9=s 10 είναι παράλογο. Ο μόνος λόγος που το θα το δεχόμουν είναι γιατί έχουν τρύπες και σταγόνες και είναι και τα δύο άσχημα! Κατά τα άλλα το mi mix 3 που αναφέρεται παραπάνω είναι μια αποτυχημένη συσκευή συγκριτικά με τα προηγούμενα μοντέλα της σειράς mix. Γενικότερα η κατά τα άλλα αγαπημένη μου Xiaomi έχει να βγάλει high end κινητό από το mi mix 2s στα μάτια μου. Αντιθέτως στα mid range συνεχίζει να κεντάει.
vargas Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 36 λεπτά πριν, Fulgore είπε Εγω δεν πετυχα τιποτα,εσενα βλεπω ομως να κραζεις ολες τις ναυαρχιδες αλλων εταιρειων και μονο για Xiaomi να λες καλα λογια,γιατι ολως τυχαιως αυτες τις συσκευες εχεις αλλαξει τελευταια(pocophone,Mi8,mia3). Ναι εχεις δικιο το OneUI της Samsung ειναι χειροτερο του MiUi.Τετοια γραφεις εσυ και καποιοι αλλοι στα αλλα θεματα και γελανε ολοι. Στα εγραψε και ο αλλος συμφορουμιτης διπλα στο review του MiA3 που του εβαλες και like οτι δεν μπορει καθολου το MiUi που εσυ του απαντησες στο ακυρο για το Antutu score που βγαζει,κοινως οτι να ναι....... Κατα τα αλλα δεν θυμαμαι πουθενα να ανεφερα ουτε οτι η Samsung ειναι η καλυτερη εταιρεια και μονο αυτη πρεπει να αγοραζουν ολοι,ουτε οτι τα κινητα της ειναι τα καλυτερα σε ολους τους τομεις. Περαν τουτου τι καθομαι και μιλαω με ατομο που αδυνατει να καταλαβει οτι σε μια ναυαρχιδα πληρωνεις το συνολο... Και τελος οσο για τις πιο ακριβες τιμες ,εγω βλεπω το Mi9 128gb στα 499ευρω με 2χρονια εγγυηση Infoquest https://www.you.gr/telephony-networking/kinita-tilefona-axesouar/kinita-tilefona/smartphone-xiaomi-mi-9-128gb-black?source=referrals Και το S10e με 2χρονια εγγυηση Smartec να ξεκιναει απο τα 480ευρω https://www.skroutz.gr/s/17447995/Samsung-Galaxy-S10e-Dual-128GB.html Το ότι θα αγοράσω εγώ είναι ξεκάθαρα δικο μου θέμα όπως κ το ότι έχω πληρώσει για αυτό. Για μένα το miui είναι καλύτερο σου δίνει πιο πολλά με πολύ λιγότερο bloatware από το τραγικό one που το κραζουν οι ίδιοι οι χρήστες . Αλήθεια για να δοκιμασω κάτι διαφορετικό τι πρέπει να σου ζητήσω την άδεια ;; Μην μου το γυρνας όμως στο σύνολό γτ ενώ στην xiaomi σε ενοχλούν όλα ...όταν σε κάνουν ντα στο θέμα του xr επειδή τόλμησες να μιλήσεις για την 720 p ανάλυση , αμέσως το γυρνας στο καλαματιανο ...κ όχι μια χαρά είναι η οθόνη κ δεν έχει πρόβλημα κ ας είναι κοντά στο 1000 ρικο το κινητό κοινώς ακριβό να ναι μωρέ με ανυπαρκτο vfm κ όλα καλα 15 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε Αν και μεγάλος φαν της Xiaomi, το να λέμε ότι mi 9=s 10 είναι παράλογο. Ο μόνος λόγος που το θα το δεχόμουν είναι γιατί έχουν τρύπες και σταγόνες και είναι και τα δύο άσχημα! Κατά τα άλλα το mi mix 3 που αναφέρεται παραπάνω είναι μια αποτυχημένη συσκευή συγκριτικά με τα προηγούμενα μοντέλα της σειράς mix. Γενικότερα η κατά τα άλλα αγαπημένη μου Xiaomi έχει να βγάλει high end κινητό από το mi mix 2s στα μάτια μου. Αντιθέτως στα mid range συνεχίζει να κεντάει. Το mi 8 που εχανε από το s9 ? Ram. Cpu κάμερα ακαμα κ αυτονομία είχε καλύτερη από το s9.
vasilllis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Κανονιστε τωρα γιατι το νημα το διαβαζουν εφοριακοι και θα παρουν γραμμη οτι εχετε μετοχε στις εταιριες. Δεν θελετε/μπορειτε να καταλαβετε οτι ολες οι εταιριες πουλανε με σκοπο το κερδος? Οι γνωστες εταιριες παιζουν μπαλα στις ιδιες τιμες.Οι κινεζικες ακολουθουν ,ηδη η huawei,κοντευει να τους ξεπερασει.Υπομονη λοιπον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα