Jedi35 Δημοσ. 7 Μαϊου Δημοσ. 7 Μαϊου Καλησπέρα έκανα χθες αποδοχή στο συμβόλαιο .μπήκα στο σύστημα για την επιδότηση και δεν μου δέχεται την αίτηση τι φταιει ?
phanispal Δημοσ. 7 Μαϊου Δημοσ. 7 Μαϊου Κάτω κάτω αναφέρει για ποιους λόγους απορρίπτεται. Σε σένα τι λέει;
GREGORYMO Δημοσ. 7 Μαϊου Δημοσ. 7 Μαϊου 43 λεπτά πριν, Jedi35 είπε Καλησπέρα έκανα χθες αποδοχή στο συμβόλαιο .μπήκα στο σύστημα για την επιδότηση και δεν μου δέχεται την αίτηση τι φταιει ? Μήπως έχεις ενεργό επιδόμα ?
Jedi35 Δημοσ. 7 Μαϊου Δημοσ. 7 Μαϊου 24 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Μήπως έχεις ενεργό επιδόμα ? Όχι δεν έχω πρώτη φορά κάνω
GREGORYMO Δημοσ. 7 Μαϊου Δημοσ. 7 Μαϊου 3 ώρες πριν, Jedi35 είπε Όχι δεν έχω πρώτη φορά κάνω Το ρεύμα είναι στο όνομα σου? 3 ώρες πριν, Jedi35 είπε Όχι δεν έχω πρώτη φορά κάνω ΑΦΟΥ ΔΕΝ έχεις βάλει το ρεύμα στο όνομα σου... 1
Boubis1411 Δημοσ. 6 Ιουλίου Δημοσ. 6 Ιουλίου καλησπερα σε ολους- πηγα να κανω νεο εξαμηνο και μου βγαζει αυτα !! Η δημιουργία της αίτησης απέτυχε. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα. Δε βρέθηκε ο ΑΦΜ 195361525 στο Μητρώο του ΑΜΚΑ. Απευθυνθείτε σε ΚΕΠ για την ενημέρωση του Μητρώου ΑΜΚΑ. Προσοχή! Θα πρέπει να εισάγετε αριθμό μισθωτηρίου το οποίο να είναι ενεργό στo παρακάτω διάστημα: 1/8/2025 - 31/1/2026 το συμβολαιο μου ληγει το 2028 !! ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ξερει καποιος ;;;
soundou Δημοσ. 7 Ιουλίου Δημοσ. 7 Ιουλίου 1 ώρα πριν, Boubis1411 είπε καλησπερα σε ολους- πηγα να κανω νεο εξαμηνο και μου βγαζει αυτα !! Η δημιουργία της αίτησης απέτυχε. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα. Δε βρέθηκε ο ΑΦΜ 195361525 στο Μητρώο του ΑΜΚΑ. Απευθυνθείτε σε ΚΕΠ για την ενημέρωση του Μητρώου ΑΜΚΑ. Προσοχή! Θα πρέπει να εισάγετε αριθμό μισθωτηρίου το οποίο να είναι ενεργό στo παρακάτω διάστημα: 1/8/2025 - 31/1/2026 το συμβολαιο μου ληγει το 2028 !! ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ξερει καποιος ;;; προκειτε για αφμ παιδιου που εκδοθηκε αυτοματα? 1
Boubis1411 Δημοσ. 7 Ιουλίου Δημοσ. 7 Ιουλίου 8 λεπτά πριν, soundou είπε προκειτε για αφμ παιδιου που εκδοθηκε αυτοματα? ναι ναι...τι παιζει ;
soundou Δημοσ. 7 Ιουλίου Δημοσ. 7 Ιουλίου πας κεπ κ σου βγαζουν ενα αριθμο κ μετα προνοια να σου περάσουν το αφμ των παιδιών στο σύστημα 1
Boubis1411 Δημοσ. 7 Ιουλίου Δημοσ. 7 Ιουλίου 25 λεπτά πριν, soundou είπε πας κεπ κ σου βγαζουν ενα αριθμο κ μετα προνοια να σου περάσουν το αφμ των παιδιών στο σύστημα πηγα με εδιωξαν....στο ΕΦΚΑ λενε....αντε τωρα βγαλε ακρη αν παω προνοια θα ζητησουν 1 εκατομυριο χαρτια -τα σχολεια ειναι κλειστα ...δεν βλεπω να παιρνω επιδομα
Boubis1411 Δημοσ. 7 Ιουλίου Δημοσ. 7 Ιουλίου 58 λεπτά πριν, soundou είπε πανε στα κεκ και πες τους θα στο κανουν. Το κεκ τι είναι;
Georgz Δημοσ. 7 Ιουλίου Δημοσ. 7 Ιουλίου 15 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Το κεκ τι είναι; Κέντρο Εξυπηρέτησης Κουναβιών 😌 2
Boubis1411 Δημοσ. 7 Ιουλίου Δημοσ. 7 Ιουλίου 13 λεπτά πριν, Georgz είπε Κέντρο Εξυπηρέτησης Κουναβιών 😌 Πήγα είπαμε σε 2 με έδιωξαν. Δεν το κάνουν αυτοί Εφκα ζητάνε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα