Insomniac2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπέρα ομάδα, Από χθες, έχω προσπαθήσει 7-8 φορές να πληρώσω τον λογαριασμό της ΔΕΗ από την σελίδα τους με κάρτα. Βάζω αριθμό πληρωμής κτλ. Σε επόμενη σελίδα βάζω στοιχεία κάρτας και μόλις πατάω υποβολή... Τίποτα! Περνάνε 20-30 δευτερόλεπτα και μου εμφανίζει ότι η σελίδα δεν ανταποκρίθηκε. Έχω δοκιμάσει και από κινητό και από υπολογιστή. Είναι γενικό το πρόβλημα και σε σας; Ευχαριστώ πολύ.
asdfnikos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Πλήρωσα πριν απο κάνα 2ωρο κανονικά από την σελιδα τους με ελληνική κάρτα. Δοκίμασε να κάνεις καθαρισμό cookies στον browser σου και ενα restart το μόντεμ.
NikosKallithea Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Την τράπεζα σου την κάλεσες να ρωτήσεις τι παίζει;
christakos07 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 34 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Την τράπεζα σου την κάλεσες να ρωτήσεις τι παίζει; Πρώτα ρωτάμε ινσομνια. Το αναφέρουν και οι όροι πελάτη της εκάστοτε τράπεζας. 1
tigergreg Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Μεγαλη προσοχη στον κωδικο πληρωμης γιατι κι εγω εκανα λαθος συνεχεια βαζοντας RF ANTI FR μεχρι που το καταλαβα....
Mhlogiatros Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μα Κωδικός Ηλεκτρονικής Πληρωμής: RF ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ δε γραφει πανω στο λογαριασμο ? Αν κανεις λαθος δε προχωραει ... ειναι δυνατο να πληρωσεις αλλουνου κατα λαθος ; Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2019 από Mhlogiatros
Insomniac2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δοκίμασα από άλλο browser εκτός του Chrome και τελικά προχώρησε η συναλλαγή. Στον chrome από κινητο και υπολογιστή δεν δουλεψε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα