artist1 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Παιδια οσες φορες και αν εχω προσπαθησει στην ζωη μου να κλεισω ραντεβου δωρεαν στον ΕΟΠΥΥ μεσω της σελιδας ΠΟΤΕ δεν τα καταφερα. Μπορει καποιος να με βοηθήσει εχω αγανακτήσει πλέον. Επισης αν παω σε ιδιωτη συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ και μου γραψει αυτος συνταγη τα φαρμακα μου θα τα παρω δωρεαν ως ανασφάλιστη; Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2019 από artist1
papoys1 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, artist1 είπε Παιδια οσες φορες και αν εχω προσπαθησει στην ζωη μου να κλεισω ραντεβου δωρεαν στον ΕΟΠΥΥ μεσω της σελιδας ΠΟΤΕ δεν τα καταφερα. Μπορει καποιος να με βοηθήσει εχω αγανακτήσει πλέον. ΗΔΙΚΑ Α.Ε. - ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ - ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Π.Φ.Υ. - ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ - ΚΩΔΙΚΟΥΣ TAXIS - ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΑΜΚΑ και ΕΙΣΟΔΟΣ - ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ - " ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΡΑΝΤΕΒΟΥ -ΝΕΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ - Προγραμματίζεις συμπληρώνοντας τις επιλογές (ηυμερομηνία ειδικότητα περιοχή δομή κ.λ.π. ) Στην τελευταία οθόνη συμπληρώνεις τηλέφωνο και είσαι εντάξει. Ελπίζω να βοήθησα. Για αυτά πληρώνουμε τις εταιρείες χοντρά μέσω τηλεφώνου και παλαιότερα και δεν μας έδιναν δικαίωμα και πρόσβαση οι εκάστοτε κυβερνώντες να κλείνουμε μόνοι μας ραντεβού μέσω του συστήματος. Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2019 από papoys1
artist1 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, papoys1 είπε ΗΔΙΚΑ Α.Ε. - ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ - ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Π.Φ.Υ. - ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ - ΚΩΔΙΚΟΥΣ TAXIS - ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΑΜΚΑ και ΕΙΣΟΔΟΣ - ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ - " ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΡΑΝΤΕΒΟΥ -ΝΕΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ - Προγραμματίζεις συμπληρώνοντας τις επιλογές (ηυμερομηνία ειδικότητα περιοχή δομή κ.λ.π. ) Στην τελευταία οθόνη συμπληρώνεις τηλέφωνο και είσαι εντάξει. Ελπίζω να βοήθησα. Για αυτά πληρώνουμε τις εταιρείες χοντρά μέσω τηλεφώνου και παλαιότερα δεν μας έδιναν δικαίωμα οι εκάστοτε κυβερνώντες να κλείνουμε μόνοι μας ραντεβού μέσω του συστήματος. Σε ευχαριστω πολυ τα εχω κανει ολα αυτα αλλα οτι και να βαλω δεν βγαζει διαθεσιμο ραντεβου! Ακομα και ακυρες ειδικοτητες εχω βαλει και δεν μου βγαζει τιποτα. Επισης για ραντεβου στον ΕΟΠΥΥ ξερεις ποια επιλογη βαζω;
papoys1 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, artist1 είπε Σε ευχαριστω πολυ τα εχω κανει ολα αυτα αλλα οτι και να βαλω δεν βγαζει διαθεσιμο ραντεβου! Ακομα και ακυρες ειδικοτητες εχω βαλει και δεν μου βγαζει τιποτα. Επισης για ραντεβου στον ΕΟΠΥΥ ξερεις ποια επιλογη βαζω; Την πρώτη Κ.Υ. (πρώην Π.Ε.Δ.Υ.) πατάς τακτικό - αναζήτηση και πρέπει να σου βγάλει.Μήπως δεν συμπληρώνεις σωστά τον τελευταίο πίνακα ή μήπως δεν είσαι τακτοποιημένος υγειονομικά (βιβλιάριο υγείας που λέγαμε παλιά;;;;;; Εμένα μια χαρά δουλεύει και σε δοκιμή που έκανα αυτή τη στιγμή.
artist1 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, papoys1 είπε Την πρώτη Κ.Υ. (πρώην Π.Ε.Δ.Υ.) πατάς τακτικό - αναζήτηση και πρέπει να σου βγάλει.Μήπως δεν συμπληρώνεις σωστά τον τελευταίο πίνακα ή μήπως δεν είσαι τακτοποιημένος υγειονομικά (βιβλιάριο υγείας που λέγαμε παλιά;;;;;; Εμένα μια χαρά δουλεύει και σε δοκιμή που έκανα αυτή τη στιγμή. Μηπως δεν μενεις Αθηνα και εδω Αθηνα δεν υπαρχει ουτε ενα διαθεσιμο; Αν και το αποκλειω. Μα και οι ανασφαλιστοι δικαιουνται ραντεβου γιατι να μην δουλευει σε εμενα; Το δοκιμασα και το Κ.Υ. και παλι δεν δουλευει εχω αγανακτησει πλεον. Μηπως πρεπει να συμπληρωσω κατι στο περιοδο "επιλογη παραπομπης" ; Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2019 από artist1
papoys1 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, artist1 είπε Μηπως δεν μενεις Αθηνα και εδω Αθηνα δεν υπαρχει ουτε ενα διαθεσιμο; Αν και το αποκλειω. Μα και οι ανασφαλιστοι δικαιουνται ραντεβου γιατι να μην δουλευει σε εμενα; Το δοκιμασα και το Κ.Υ. και παλι δεν δουλευει εχω αγανακτησει πλεον. Μηπως πρεπει να συμπληρωσω κατι στο περιοδο "επιλογη παραπομπης" ; Αγία Παρασκευή βάζω γιατί είμαι κοντά και μια χαρά μου βγάζει.Για βάλε και εσύ Αγία Παρασκευή και δοκίμασε μήπως εκεί που βάζεις δεν δουλεύουν στο σύστημα;;;;;; Και δεν το γράφεις εσύ . Βάζεις επιλογή από αυτές που σου βγάζει. Όχι ημερομηνίες δεν τις πειράζεις.Απλά βάζεις επιλογή ειδικότητας και εκεί βγάζει μόνο του διαθέσιμες από πότε μέχρι πότε. Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2019 από papoys1 1
artist1 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, papoys1 είπε Αγία Παρασκευή βάζω γιατί είμαι κοντά και μια χαρά μου βγάζει.Για βάλε και εσύ Αγία Παρασκευή και δοκίμασε μήπως εκεί που βάζεις δεν δουλεύουν στο σύστημα;;;;;; Όχι ημερομηνίες δεν τις πειράζεις.Απλά βάζεις επιλογή ειδικότητας και εκεί βγάζει μόνο του διαθέσιμες από πότε μέχρι πότε. Ευχαριστω παρα πολυ ! Ναι δεν μου εβγαζε με βαση την περιοχη μου τελικα. Μια ακομα ερωτηση μπορω στην ιδια πλατφορμα να κλεισω ραντεβου και για νοσοκομεια;
papoys1 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Πρέπει λογικά να μπορείς αλλά προσωπικά δεν το έχω κάνει.Μόνο στην Αγία Παρασκευή έχω κλείσει γιατί και εγώ πρόσφατα το χρησιμοποιώ.Ενδεχομένως και αυτά να μην δουλεύουν όλα στο σύστημα. Βλέπεις και οι τηλεφωνικές εταιρείες που κονομάνε από αυτή τη δουλειά (και συνήθως τις έχουν άνθρωποι με πολύ δύναμη στα γρανάζια) έχουν τη δύναμη να αποτρέπουν κάποιους να το κάνουν όπως εκεί που δοκίμαζες αρχικά.Και μην ξεχνάμε σε ποια χώρα ζούμε.Εκεί που βασιλεύει η μίζα το μέσον και η διαφθορά.. 1
artist1 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, papoys1 είπε Πρέπει λογικά να μπορείς αλλά προσωπικά δεν το έχω κάνει.Μόνο στην Αγία Παρασκευή έχω κλείσει γιατί και εγώ πρόσφατα το χρησιμοποιώ.Ενδεχομένως και αυτά να μην δουλεύουν όλα στο σύστημα. Βλέπεις και οι τηλεφωνικές εταιρείες που κονομάνε από αυτή τη δουλειά (και συνήθως τις έχουν άνθρωποι με πολύ δύναμη στα γρανάζια) έχουν τη δύναμη να αποτρέπουν κάποιους να το κάνουν όπως εκεί που δοκίμαζες αρχικά.Και μην ξεχνάμε σε ποια χώρα ζούμε.Εκεί που βασιλεύει η μίζα το μέσον και η διαφθορά.. Και εγω τοσα χρονια προσπαθουσα προσπαθουσα και ενω ηξερα την πλατφορμα δεν μου εβγαζε αποτελεσματα και εβαζα φιλους μου να καλουν γιατι δεν ειχα καρτα. Οπως τα λες ειναι! Ευχαριστω και παλι τουλαχιστον δεν θα χρεωνομαι αδικα απο εδω και περα για τον ΕΟΠΥΥ εστω. Συν πως αν κατι μου τυχει μπορω να το ακυρωσω ενω πριν δεν θα το εκανα γιατι δεν θα μπορουσα να χρεωθω παλι να το ακυρωνω και καποιος αλλος μπορει να παρει την θεση μου. Υπαρχει κατι αναλογο και για τα νοσοκομεια που και παλι υπολειτουργει αν το ψαξεις. Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2019 από artist1 1
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, papoys1 είπε Για βάλε και εσύ Αγία Παρασκευή και δοκίμασε μήπως εκεί που βάζεις δεν δουλεύουν στο σύστημα;;;;;; Σε όλες τις περιοχές δουλεύει, απλά δεν υπάρχουν παντού όλες οι ειδικότητες. Σε κάποιες ειδικότητες εξυπηρετούν ελάχιστοι γιατροί, οπότε και τα ραντεβού είναι σχεδόν πάντα κλεισμένα όλα. Πρέπει να πετύχεις ακύρωση ή τις πρώτες μέρες που ανοίγει το πρόγραμμα για μεγαλύτερο διάστημα. Αν θυμάμαι καλά έχεις τη δυνατότητα να κλείσεις ραντεβού σε ημερομηνία μέσα στο επόμενο δίμηνο.
arisg90 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Εκλεισα (νομιζω δηλαδη) ενα ραντεβου μεσω το ΗΔΙΚΑ σε Κ.Υ. αλλα ουτε κανενα ιμειλ ηρθει ουτε καμια αλλη ειδοποιηση,ουτε ιστορικο μπορω να βρω.Πως βλεπουμε ρε παιδια τα (επερχομενα) ραντεβου μας?
Joshua21 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 19 λεπτά πριν, arisg90 είπε Εκλεισα (νομιζω δηλαδη) ενα ραντεβου μεσω το ΗΔΙΚΑ σε Κ.Υ. αλλα ουτε κανενα ιμειλ ηρθει ουτε καμια αλλη ειδοποιηση,ουτε ιστορικο μπορω να βρω.Πως βλεπουμε ρε παιδια τα (επερχομενα) ραντεβου μας? Το πιο πιθανό είναι να μην το έκλεισες. Όσο για το πως μπορείς να δεις τα ραντεβού σου: Αν πατήσεις εκεί που σου δείχνω θα σου βγάλει λίστα. 1
arisg90 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Εκει παταγα αλλα δεν εβλεπα την επιλογη τα ραντεβου μου.Σ ευχαριστω πολυ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα