Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, *nenya* είπε

Κάνε κίνηση βρε, μια ζωή την έχουμε!

Σκέψου και ωραίες διακριτικές ατάκες όμως XD

30-Flirty-Memes-for-Her.jpg?fit=600,600&

84045255.jpg

hE00C6E13

Πες μου οτι θα επεφτες με τετοιες "ατακες"...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dynamics είπε

Παραλίγο κ θα το έγραφες Κυριακή το τοπικ τυπε...κρίμα

Παραλίγο κ θα το έγραφες Κυριακή το τοπικ τυπε...κρίμα

Αυτό ξαναπες το

Δημοσ.
58 minutes ago, kallair said:

Πες μου οτι θα επεφτες με τετοιες "ατακες"...

Χαχαχ ντάξει, προφανώς λίιιιγο τραβηγμένες. Αλλά ξερωγώ, why not; Είναι πολύ πιο άμεσες ατάκες απ'το να στέλνει ο άλλος μηνύματα περί ανέμων και υδάτων για βδομάδες του τύπου 'Τί κάνεις κούκλα;' και να κωλώνει να προτείνει έστω έναν καφέ από κοντά.

(Και αν θες να το πιάσουμε σοβαρά το τρολοθέμα: το θέμα δεν είναι τόσο η ίδια η ατάκα αλλά η αυτοπεποίθηση που εκπέμπει ο άλλος, οι τρόποι του, ο τρόπος που εκφράζεται, το μυαλό του, το χιούμορ του, το βλέμμα του και τόσα άλλα πραματάκια.)

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοιτα η αληθεια ειναι οτι ΟΠΟΙΑ ατακα κ αν πεις, αν γουσταρει η αλλη, θα "πεσει" και θα γινει παιχνιδι. Ο πλαγιος τροπος, ο μουλωχτος, 9 στις 10 φορες θα σε βαλει στο  friendzone και θα εισαι ο καληνυχτακιας της υποθεσης..

7 λεπτά πριν, *nenya* είπε

Χαχαχ ντάξει, προφανώς λίιιιγο τραβηγμένες. Αλλά ξερωγώ, why not; Είναι πολύ πιο άμεσες ατάκες απ'το να στέλνει ο άλλος μηνύματα περί ανέμων και υδάτων για βδομάδες του τύπου 'Τί κάνεις κούκλα;' και να κωλώνει να προτείνει έστω έναν καφέ από κοντά.

(Και αν θες να το πιάσουμε σοβαρά το τρολοθέμα: το θέμα δεν είναι τόσο η ίδια η ατάκα αλλά η αυτοπεποίθηση που εκπέμπει ο άλλος, οι τρόποι του, ο τρόπος που εκφράζεται, το μυαλό του, το χιούμορ του, το βλέμμα του και τόσα άλλα πραματάκια.)

λοιπον.. εγω θα προτεινα το εξης. Πηγαινεις πολυ απλα κ την πιανεις κ της λες:

"καλησπερα, ξερεις σε λιγο καιρο θα φυγω απο την εταιρεια και δυστυχως δεν προλαβαμε να γνωριστουμε καλυτερα. Θα ηθελα πολυ να παμε για ενα ποτο ή φαγητο αν θες, γιατι δεν στο κρυβω, μου εχεις κανει πολυ ωραια εντυπωση". ή κατι παρομοιο σε αυτα τα πλαισια. απλο, ντομπρο, αντρικο, μεθανιωτικο!

Αν η αλλη γουσταρει κ της αρεσεις, θα το εκτιμησει να ξερεις. και θα φανει αμεσως αν σε εχει στο friendzone ή οχι.. (που μεταξυ μας εισαι στο friendzone k απλα δεν το ξερεις ακομα).

Επεξ/σία από kallair
  • Like 1
Δημοσ.

Θες να είσαι ο τύπος για τον οποίο θα συζητάει με άλλες στη δουλειά και θα τους λέει για το πως είσαι και το τι κάνετε; Σεβάσου τον εαυτό σου και βρες καμιά άλλη ή απλά βρέξε τον και μετά κάν'την (χρησιμοποιώντας τις ατάκες που είπε ο από πάνω)!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Α! Και να σημειωθεί και το άλλο: κορασίδες, δεν είναι ανάγκη να περιμένετε απ'τον άλλον να στείλει πρώτος. Αν γουστάρετε, κάντε πρώτες εσείς κίνηση! (Θυμίζω έτος: 2019)

Επεξ/σία από *nenya*
Τί γελάς kallair; Σιγά μην καθόμασταν όλες με σταυρωμένα χέρια να περιμένουμε τον πρίγκιπα στο άσπρο άλογο να μας χτυπήσει την πόρτα :P
  • Thanks 2
Δημοσ.

προς TS, προσπάθησε να γινεις οσο πιο μαλακας μπορείς. Απέφυγε πλαγιους τρόπους και γινε Πανος Μιχαλοπούλοςσε ταινίες των '80.

Μπορει να γελας τώρα αλλα ειναι 100% σίγουρη επιτυχία, ειδικα στις σοβαρες γκομενες(αν υπάρχουν τετοιες). 

Δημοσ.
Just now, *nenya* said:

Α! Και να σημειωθεί και το άλλο: κορασίδες, δεν είναι ανάγκη να περιμένετε απ'τον άλλον να στείλει πρώτος. Αν γουστάρετε, κάντε πρώτες εσείς κίνηση! (Θυμίζω έτος: 2019)

Αποτέλεσμα εικόνας για thank you gif

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, *nenya* είπε

Αχ τι μου θυμησες. κολλητος μου βγαινει με τυπισσα, γειτονισσα απο την παλια του γειτονια. πανε για ποτο, πανε μετα σπιτι του, γινεται οτι γινεται, την επομενη μερα δεν στελνει ουτε ο ενας μηνυμα αλλα ουτε κ ο αλλος! του στελνει η τυπισσα κ λεει κ του κανει σκηνη που δεν εστειλε μνμ ο κολλητος μου κ την αρχιζει στα καντηλια αυτος κ της λεει "εσυ γιατι δεν εστειλες και περιμενεις απο μενα να στειλω;" ΙΣΟΤΗΤΑ!!!

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, *nenya* είπε

Ετσι οπως το πανε οι γυναικες θα βγαλουν και τους αστραγαλους τους εξω😂

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...