slk200gr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, billdanos είπε Αρκεί να καταλάβεις πως αυτή η "αίσθηση", ήταν και είναι ανέκαθεν το βασικό στοιχείο της Apple. Και για να το πετύχεις αυτό δεν αρκεί απλά να λες ωραία λογάκια αλλά πρέπει και τα προϊόντα σου να μπορούν να το υποστηρίξουν. συμφωνω απολυτα ,τα πρωτα χρονια το πετυχε ,τωρα που δεν το πετυχαινει εδω και μερικα χρονια, το αφηνει free Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2019 από slk200gr
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 5 minutes ago, duende said: οσοι πιστευετε οτι με ενα αιφον αλλαζει το κοινωνικο status σας και κραζετε αυτους που εχουν η δεν εχουν, να το κοιταξετε λιγο... Η αίσθηση στην οποία αναφερόμαστε δεν αφορά τους γύρω μας αλλά εμάς τους ίδιους σαν χρήστες των συσκευών και των υπηρεσιών. 6 minutes ago, slk200gr said: συμφωνω απολυτα ,τα πρωτα χρονια το πετυχε ,τωρα που δεν το πετυχαινει εδω και μερικα χρονια, το αφηνει free δεν αφήνει τίποτα free και παραμένει σταθερή. Απλά κάποτε "έπαιζε μπάλα" μόνη της σχεδόν και ξεχώριζε ενώ πλεον ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος. Το πρώτο iphone ξεχώρισε γιατί βρέθηκε ανάμεσα σε πλαστικές συσκευές με άθλια λειτουργικά και οθόνες! 2 4
duende Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, billdanos είπε Η αίσθηση στην οποία αναφερόμαστε δεν αφορά τους γύρω μας αλλά εμάς τους ίδιους σαν χρήστες των συσκευών και των υπηρεσιών. Δεν αναφερομουν σε σενα με τον slk, ετυχε και επεσαν μαζι τα ποστ...
Fotis13 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Παντως εγω το βρισκω θετικο που η Apple αποφασισε να αποκτησουν αμεση προσβαση στην παρουσιαση και οσοι δεν εχουν apple συσκευες .Για να δουν πως ειναι μια υποδειγματικη παρουσιαση προιοντων με αισθητικη ( αν και αρκετοι δεν ειναι σε θεση να διακρινουν ουτε τα βασικα ) απο το τσιρκο Medrano που ειναι οι υπολοιπες . Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2019 από Fotis13 1 2
billvwrulez Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Παιδια ενα εχω να πω : ΚΡΑΖΕΙΣ ΘΑΥΜΑΖΕΙΣ !!! 2
Tokyo Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, D.Luffy είπε Εφόσον άρχισες πάλι να μοιράζεις λυπημένες φατσούλες και shrugs δεξια αριστερά, πάμε καλά. Βρήκες τον παλιό καλό σου εαυτό. 🤣 Ευχαριστώ πολύ ♥️ Προσπαθώ όσο μπορώ 3 λεπτά πριν, billvwrulez είπε Παιδια ενα εχω να πω : ΚΡΑΖΕΙΣ ΘΑΥΜΑΖΕΙΣ !!! 🤦🏻♂️ Και εγώ ένα έχω να πω: ΓΕΛΑΩ 1 ώρα πριν, Fotis13 είπε Παντως εγω το βρισκω θετικο που η Apple αποφασισε να αποκτησουν αμεση προσβαση στην παρουσιαση και οσοι δεν εχουν apple συσκευες .Για να δουν πως ειναι μια υποδειγματικη παρουσιαση προιοντων με αισθητικη ( αν και αρκετοι δεν ειναι σε θεση να διακρινουν ουτε τα βασικα ) απο το τσιρκο Medrano που ειναι οι υπολοιπες . Παρουσιάσεις Surface > Παρουσιάσεις apple τα τελευταία χρόνια. Βασικά οι παρουσιάσεις της apple είναι όλες το ίδιο πράγμα τελευταία τώρα που το σκέφτομαι. Ούτε εκεί δεν μπορούν να πρωτοτυπίσουν πλεον. Ίδιες κλισέ ατακες. Λευκοι μινιμαλ πάγκοι. Και ένα μάτσο αμαθείς της τεχνολογίας να χειροκροτούν σε κάθε ασήμαντη πρόταση χωρίς λόγο. 2 ώρες πριν, billdanos είπε Αρκεί να καταλάβεις πως αυτή η "αίσθηση", ήταν και είναι ανέκαθεν το βασικό στοιχείο της Apple. Και για να το πετύχεις αυτό δεν αρκεί απλά να λες ωραία λογάκια αλλά πρέπει και τα προϊόντα σου να μπορούν να το υποστηρίξουν. Τα προϊόντα που δεν μπορούσαν να πιάσουν σήμα γιατί δεν τα κρατούσαν σωστά οι χρήστες 😂😂😂 Μου βγήκε ο χυμός από τη μύτη με αυτά που γράφεις 1 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 41 minutes ago, Tokyo said: Τα προϊόντα που δεν μπορούσαν να πιάσουν σήμα γιατί δεν τα κρατούσαν σωστά οι χρήστες 😂😂😂 Μου βγήκε ο χυμός από τη μύτη με αυτά που γράφεις Ενώ τα manuals των συσκευών που είχες και δεν τα διάβαζες ποτέ, δεν σου εξηγούσαν πως η λήψη επηρεάζεται ενώ τα κρατάς ε? Είναι γεγονός! Εμείς που είχαμε όλες τις συσκευές της Apple από την πρώτη, δεν μπορούσαμε να πάρουμε τηλέφωνο! Μη σας χαλάσουμε το σενάριο και τη φαντασίωση, κρίμα για το χυμό! 2 2 1
tritonas00 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Fotis13 είπε Για να δουν πως ειναι μια υποδειγματικη παρουσιαση προιοντων σωστα, καπως ετσι Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2019 από tritonas00
vagosd Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 13 ώρες πριν, Chris_BMW είπε Μπράβο σου .. μαζί με όλα αυτά που εχεις στο Android κινητό σου έχεις και ... πολλά καντάρια κόμπλεξ φίλε ... και αυτό εκτός από τα σχόλια σου φαίνεται από την φωτογραφία του προφίλ σου ... κόμπλεξ γιατί ? Επειδή δεν είμαι φανμποι και κρίνω τι μου πλασάρουν ? Σε πληροφορώ έχω ακόμα συσκευές Apple (εκτός κινητού) και είμαι ευχαριστημένος . Αλλά όχι δεν είναι καινοτόμες οι συσκευές και δεν αξίζουν το hype που έχουν . Παλιά όντως ήταν αυτό το "think different" που έχω στο avatar και ξεχώριζε σαν εταιρία . Τώρα έχει καταντήσει βαρετή και πουλάει το ίδιο και το ίδιο κάθε χρόνο. Αν βγάλει ένα καλό κινητό πάλι θα την προτιμήσω αλλά προς το παρόν δε θα πάρω.
Fulgore Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 10 λεπτά πριν, vagosd είπε Τώρα έχει καταντήσει βαρετή και πουλάει το ίδιο και το ίδιο κάθε χρόνο. Ενω οι αλλες εταιρειες καθε χρονο μεσα στις καινοτομιες και το Innovation ειναι... Ειδαμε και την Samsung στο Note10 τι ''innovation''που πουλησε σε σχεση με το Note9 ή και στην Sony με το προσφατο Xperia 1(α ξεχασα ποιος ασχολειται με την Sony)ή την Google με το προσφατο Pixel 3xl της...τι οχι? Αν λες οτι εχει καταντησει βαρετη και πουλαει το ιδιο και το ιδιο καθε χρονο,για Xiaomi τι πρεπει να πουμε δηλαδη?
Tokyo Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 46 λεπτά πριν, billdanos είπε Ενώ τα manuals των συσκευών που είχες και δεν τα διάβαζες ποτέ, δεν σου εξηγούσαν πως η λήψη επηρεάζεται ενώ τα κρατάς ε? Είναι γεγονός! Εμείς που είχαμε όλες τις συσκευές της Apple από την πρώτη, δεν μπορούσαμε να πάρουμε τηλέφωνο! Μη σας χαλάσουμε το σενάριο και τη φαντασίωση, κρίμα για το χυμό! Spoiler Μη το συνεχίζεις, με αυτά που γράφεις γελάει και ο κόσμος😂😂😂 1 1
alexakos89 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 28 λεπτά πριν, vagosd είπε κόμπλεξ γιατί ? Επειδή δεν είμαι φανμποι και κρίνω τι μου πλασάρουν ? Σε πληροφορώ έχω ακόμα συσκευές Apple (εκτός κινητού) και είμαι ευχαριστημένος . Αλλά όχι δεν είναι καινοτόμες οι συσκευές και δεν αξίζουν το hype που έχουν . Παλιά όντως ήταν αυτό το "think different" που έχω στο avatar και ξεχώριζε σαν εταιρία . Τώρα έχει καταντήσει βαρετή και πουλάει το ίδιο και το ίδιο κάθε χρόνο. Αν βγάλει ένα καλό κινητό πάλι θα την προτιμήσω αλλά προς το παρόν δε θα πάρω. Για πες μας τι διαφορετικο σου πλασαρουν οι αλλες εταιριες? και τι το διαφορετικο θα ηθελες να δεις ρε παιδακι μ.
vagosd Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 7 λεπτά πριν, Fulgore είπε Ενω οι αλλες εταιρειες καθε χρονο μεσα στις καινοτομιες και το Innovation ειναι... Ειδαμε και την Samsung στο Note10 τι ''innovation''που πουλησε σε σχεση με το Note9 ή και στην Sony με το προσφατο Xperia 1(α ξεχασα ποιος ασχολειται με την Sony)ή την Google με το προσφατο Pixel 3xl της...τι οχι? Αν λες οτι εχει καταντησει βαρετη και πουλαει το ιδιο και το ιδιο καθε χρονο,για Xiaomi τι πρεπει να πουμε δηλαδη? Πάντως αν βάλεις δίπλα ένα Νοτε 9 με ένα 10 καταλαβαίνεις ποιο είναι ποιο . Αν βάλεις δίπλα ένα Χ με ένα ΧS έχεις 50% πιθανότητα να το βρεις στην τύχη 😁. Ειδικά όταν είδα σε παρουσίαση τεχνολογικού κολοσσού να παρουσιάζει animoji και να χειροκροτάνε οι πληρωμένοι του κοινού , λέω εντάξει τέλος από τεχνολογία θα γίνει gadget για πλούσια παιδάκια. 3 λεπτά πριν, alexakos89 είπε Για πες μας τι διαφορετικο σου πλασαρουν οι αλλες εταιριες? και τι το διαφορετικο θα ηθελες να δεις ρε παιδακι μ. Θα ήθελα να φύγει το notch που πλεον παραπέμπει σε συσκευή 2 ετίας και να είναι πραγματικό bezeless. Θα ήθελα το camera app να έχει pro mode να μπορώ να ρυθμίζω ISO , κλείστρο κτλ. Θα ήθελα το files app να είναι ένας explorer ή finder όχι όπως τώρα . Και τέλος μια always on display ή έστω ένα notification LED. Γιατί να ανοίγω την οθόνη για να δω αν έχω ειδοποίηση ?? Αυτά είναι οι ελλείψεις . Τις καινοτομίες έιναι δουλειά άλλων να τις βρουν
alexakos89 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, vagosd είπε Πάντως αν βάλεις δίπλα ένα Νοτε 9 με ένα 10 καταλαβαίνεις ποιο είναι ποιο . Αν βάλεις δίπλα ένα Χ με ένα ΧS έχεις 50% πιθανότητα να το βρεις στην τύχη 😁. Ειδικά όταν είδα σε παρουσίαση τεχνολογικού κολοσσού να παρουσιάζει animoji και να χειροκροτάνε οι πληρωμένοι του κοινού , λέω εντάξει τέλος από τεχνολογία θα γίνει gadget για πλούσια παιδάκια. Θα ήθελα να φύγει το notch που πλεον παραπέμπει σε συσκευή 2 ετίας και να είναι πραγματικό bezeless. Θα ήθελα το camera app να έχει pro mode να μπορώ να ρυθμίζω ISO , κλείστρο κτλ. Θα ήθελα το files app να είναι ένας explorer ή finder όχι όπως τώρα . Και τέλος μια always on display ή έστω ένα notification LED. Γιατί να ανοίγω την οθόνη για να δω αν έχω ειδοποίηση ?? Αυτά είναι οι ελλείψεις . Τις καινοτομίες έιναι δουλειά άλλων να τις βρουν Καλυτερα notch με face ID παρα μια αθλια τρυπα. Procam 6. Κανει τα παντα που θες και ακομα παραπανω. με 5.5 ευρω. Δινεις 1200 αν θες να το παιζεις PRO το παιρνεις.Αλλιως ψαξε στα τσαμπα gscam στο android σου. Διαφορετικες φιλοσοφιες ο finder με τον file explorer. Οτι θελεις το βρισκεις και το αποθηκευεις εκει μεσα. Notification led δεν εχει ουτε το note απο την μανα του. Διοτι ζητας bezelless. Επισης το always on πρεπει να πας απο πανω να το δεις. Οποτε κανε 2 ταπ και βλεπεις και στο iphone . Η δεν μπορεις να κανεις ταπς? Αλλα ναι ειναι μια καλη προσθηκη. Οποτε δεν μ ειπες και κατι για να δικαιολογησει την αγορα ενος android. Ενω εγω εχω αρκετα. και τα εχουμε αναλυση πολλακις. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2019 από alexakos89
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 31 minutes ago, Tokyo said: Hide contents Μη το συνεχίζεις, με αυτά που γράφεις γελάει και ο κόσμος😂😂😂 Sorry, είχα ξεχάσει ποιος είσαι! :p 1 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα