Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, oceanborngr είπε

Ολοι εσεις οι μιζεροι της φτηνης βενζινας και του σφραγισματος απο μολυβδο μην απορησετε γιατι τα δισεγγονα σας θα μιλανε τουρκικα και θα χρειαζονται διαβατηριο για να κατεβουν Αθηνα. Εσεις θα φταιτε. 

Μια χαρά είναι τα τουρκικά γιατί..άντε μπας και χρησιμοποιήσουμε το διαβατήριο γιατί αλλιώς δεν...

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ηλια μου Τα ειπες και ξεθυμανες... Βλεπεις τα Σκοπια ή η Β.Μακεδονια και οπως αλλιως θελετε.. ειναι μπας-κλας να πας να κανεις τα ψωνια σου. Αν μεναμε συνορα με Γαλλια ομως, ε; Wow... θα ειμασταν ευρωπαιοι πολιτες να πηγαιναμε για ψωνια εκει. Ο φιλος απο πανω τους λυπαται του καημενους τους βορειοελλαδιτες που πανε και γεμιζουν τα αυτοκινητα τους και κανουν το σουπερμαρκετ τους με 40% κατω στην τιμη. Πρεπει σαν σωστοι πατριωτες να πανε εδω να πληρωσουν την βενζινη τους 1.70 αντι για 1.10, για να νιωσουν τον πατριωτισμο μεσα τους ρε παιδι μου. Να ρωτησω κατι.. για να ξερω και γω τι να λεω.. Λυπομαστε και αυτους που παιρνουν αεροπλανακι και πανε Μιλανο, Λονδινο και Κωνσταντινουπολη για ψωνια ή μονο την πλεμπα που παει Σκοπια;

Επεξ/σία από N3M3SiS
  • Like 2
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Iliaskrs είπε

Κάτι τελευταίο κ κλείνω:Η αλλαγή του εκλογικού νόμου θα πρέπει να δίνει σωστά το δικαίωμα φήφου σε έλληνες του εξωτερικόυ αλλα κ να στερεί απο τα άτομα με νοητικά,ψυχολογικά θέματα τα λεγόμενα μη σκεπτόμενα η άτομα της καφετέριας τα πολιτικά δικαιώματα μπας κ σωθεί ο τόπος.

Καληνύχτα σας.

Δεν εισαι υποχρεωμενος να ψηφιζεις.
Μπορεις και να το αποφυγεις αυτοβουλως, δεν εχεις αναγκη κανενα νομοσχεδιο να σε υποχρεωσει να απεχεις.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, tsifotis είπε

Δεν εισαι υποχρεωμενος να ψηφιζεις.
Μπορεις και να το αποφυγεις αυτοβουλως, δεν εχεις αναγκη κανενα νομοσχεδιο να σε υποχρεωσει να απεχεις.

Αυτός θέλει να ψηφίζει. άλλα άτομα που αυτός θεωρεί ότι δεν πρέπει, δεν θέλει να ψηφίζουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, N3M3SiS είπε

Ηλια μου Τα ειπες και ξεθυμανες... Βλεπεις τα Σκοπια ή η Β.Μακεδονια και οπως αλλιως θελετε.. ειναι μπας-κλας να πας να κανεις τα ψωνια σου. Αν μεναμε συνορα με Γαλλια ομως, ε; Wow... θα ειμασταν ευρωπαιοι πολιτες να πηγαιναμε για ψωνια εκει. Ο φιλος απο πανω τους λυπαται του καημενους τους βορειοελλαδιτες που πανε και γεμιζουν τα αυτοκινητα τους και κανουν το σουπερμαρκετ τους με 40% κατω στην τιμη. Πρεπει σαν σωστοι πατριωτες να πανε εδω να πληρωσουν την βενζινη τους 1.70 αντι για 1.10, για να νιωσουν τον πατριωτισμο μεσα τους ρε παιδι μου. Να ρωτησω κατι.. για να ξερω και γω τι να λεω.. Λυπομαστε και αυτους που παιρνουν αεροπλανακι και πανε Μιλανο, Λονδινο και Κωνσταντινουπολη για ψωνια ή μονο την πλεμπα που παει Σκοπια;

Ωραία λοιπόν,κ εγώ αύριο δεν θα πάω να αγοράσω παπούτσια απο κάποιο τοπικό μαγαζί αλλά απο ένα e-shop με παπούτσια από Πακιστάν γιατι θα έχω όφελος 2ε.Μάλιστα θα πω κ στον πωλητή να μου τα στείλει ως gift γ να γλιτώσω τελωνειο.

Επεξ/σία από Iliaskrs
  • Sad 1
Δημοσ.

Μια χαρά άνθρωποι είναι και οι Βούλγαροι και οι Τούρκοι και οι Μακεδόνες..πιο φτωχοί κι απο εμάς, φιλόξενοι και βιοπαλαιστές. Χαλαρώστε τη ζωή σας. Πάρτε το αυτοκίνητο και βγείτε απο τα σύνορα. Εξωτερικό δεν είναι μόνο οι Βουδαπέστες και τα Λονδίνα, τα Βαλκάνια έχουν μοναδική ομορφιά.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...