Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως αναμενόταν, η Apple ανακοίνωσε σήμερα την 5η γενιά του έξυπνου ρολογιού της, του Apple Watch.

Με τον σχεδιασμό να παραμένει ίδιος, η σημαντικότερη αλλαγή αφορά την Retina οθόνη η οποία δεν είναι ανάγκη να απενεργοποιείται όταν δεν χρησιμοποιείται το ρολόι, χωρίς αυτό να επηρεάζει την αυτονομία η οποία παραμένει στις 18 ώρες. Ακόμα ενσωματώνει GPS δέκτη, τις πληροφορίες του οποίου μπορούν να αξιοποιούν οι διάφορες εφαρμογές που χρησιμοποιεί ο χρήστης. Με το GPS, το Apple Watch μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτόνομα σε 150 χώρες σε έκτακτες περιπτώσεις που ο κάτοχός του αντιμετωπίσει κάποιο σημαντικό πρόβλημα, ενημερώνοντας με το πάτημα ενός κουμπιού ότι διατρέχει κίνδυνο, και αποστέλλοντας αυτόματα τις συντεταγμένες της θέσης του. Ακόμα, ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει την εφαρμογή της πυξίδας για σχετικές πληροφορίες αλλά και την ανανεωμένη εγγενή εφαρμογή των χαρτών.

image.png.a006d806f57651f2fa34cfbc64dbe88c.png

image.png.6f234f4410b1d179c34d473d9cbe4550.png

Το Apple Watch Series 5 είναι διαθέσιμο σε διάφορες εκδόσεις και με κάσα από διαφορετικά υλικά κατασκευής μεταξύ των οποίων αλουμίνιο, ανοξείδωτο ατσάλι, κεραμικό υλικό και τιτάνιο. Το νέο έξυπνο ρολόι της Apple θα τρέχει το watchOS 6 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις Ηνωμένες Πολιτείες στις 20 Σεπτεμβρίου με τιμή $399 για την «απλή» έκδοση που ενσωματώνει πλέον GPS ενώ η έκδοση με LTE θα κοστίζει $100 παραπάνω. Παράλληλα, η Apple μειώνει την τιμή του Apple Watch Series 3 στα $199 ενώ αποσύρει από την αγορά το περσινό μοντέλο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, το νέο Apple Watch αναμένεται να κυκλοφορήσει στη χώρα μας στις 27 Σεπτεμβρίου.

View full article

• Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φαντάσου να πουλάς ρολόι που κοστίζει εκατοντάδες $ και δεν αξιώνεται καν να δείξει "12:00" 2 φορές συνεχόμενες χωρίς φόρτιση.

Επεξ/σία από Phoenix4
  • Like 4
  • Thanks 2
Δημοσ.

Εδω το ρολοι χειρος μου οταν τελειωνει η μπαταρια μετα απο μηνες, διαολιζομαι.. Δε θελω να φανταστω πως θα ενιωθα με το "καθε μερα φορτιση"

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οπως και με το πρώτο Ipad, ετσι και με τα έξυπνα ρολόγια δημιούργησε ολόκληρη νεα κατηγορία τεχνολογιας.... Ολοι μα ολοι oι υπόλοιποι samsung, huawei, Google σαρα και μαρα απλα ακολουθησαν τον leader... (και εννοείται απέτυχαν παταγωδώς αφου ολοι παραπεουν με μη ολοκληρωμένα ανώριμα λειτουργικα συστήματα, με στασιμους επεξεργαστες και ασαφή χρηστικότητα) 

Επεξ/σία από pacahontas III milagros
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Phoenix4 είπε

Φαντάσου να πουλάς ρολόι που κοστίζεις εκατοντάδες $ και δεν αξιώνεται καν να δείξει "12:00" 2 φορές συνεχόμενες χωρίς φόρτιση.

Δεν έχεις άδικο αλλα δεν είναι δα και το τέλος του κόσμου. Κανεις δεν μένει άγρυπνος 24 ωρες για να δει 2 φορες "12:00"

• Sad 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ήλπιζα σε μεγαλύτερη αυτονομία, αλλά nevermind, θα το πάρω έτσι κι αλλιώς. Χρόνο περιμένω να ξεφορτωθώ την αηδία το "Huami". :P

Μόλις τώρα, babooniaris είπε

Το amazfit bip μου έχει όλη την ώρα ανοιχτή οθόνη και διαρκεί 45 ημέρες με μια φόρτιση......

Ναι, αυτό έχω κι εγώ και θέλω να το πετάξω στα σκουπίδια. 😆

Επεξ/σία από Haldol
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Haldol είπε

Ήλπιζα σε μεγαλύτερη αυτονομία, αλλά nevermind, θα το πάρω έτσι κι αλλιώς. Χρόνο περιμένω να ξεφορτωθώ την αηδία το "Huami". :P

Εμένα με καλύπτει το bip γι'αυτό που το θέλω. Τρέξιμο κ καταγραφή χρόνου κ απόστασης κ με καλό gps

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Haldol είπε

Σε παρακαλώ εάν θες να το πετάξεις στα σκουπίδια χάρισε το μου.....ευχαριστώ 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, pacahontas III milagros είπε

Οπως και με το πρώτο Ipad, ετσι και με τα έξυπνα ρολόγια δημιούργησε ολόκληρη νεα κατηγορία τεχνολογιας.... Ολοι μα ολοι oι υπόλοιποι samsung, huawei, Google σαρα και μαρα απλα ακολουθησαν τον leader... (και εννοείται απέτυχαν παταγωδώς αφου ολοι παραπεουν με μη ολοκληρωμένα ανώριμα λειτουργικα συστήματα, με στασιμους επεξεργαστες και ασαφή χρηστικότητα) 

Δεν ήξερα ότι η Samsung απέτυχε παταγωδώς με τα Gear. Απλά δεν είναι 1η σε πωλήσεις. 

Όπως και με τα κινητά. Δεν απέτυχε η Apple επειδή 1η είναι η Samsung σε πωλήσεις 

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...