Προς το περιεχόμενο

Norton Antivirus den kanei Autoprotect!!

polaki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Exo to 2004, kai edo kai 2 meres den me afinei na to exo se autoprotect mode.. Pigaino options, epilego Autoprotect, alla otan tou kano OK meta den to thetei se leitourgia kai kataligo na min exo prostasia..

Opoios mporei as mou pei ti prepei na kano.. (ektos apo to na allakso antivirus!)

Δημοσ.

euxomai na min einai kanas ios kai sou petaei exo to norton antivirus.to exo dei kai auto.alios kanto uninstall kai kane kana registry cleaner na figoun ola apo mesa oti skoupidi mporei na exei minei stin registry kai meta xanapernato.

Δημοσ.

mhpws ksetsekares sto startup tou msconfig ta ccApp,ccRegVfy??mou parousiase ta idia provlimata otan a eixa ksetsekarei.Tsekare ta kane mia epanekinhsh&prospathise na deis an mporeis na energopoihseis to autoprotect.

Δημοσ.

to ixa pathi kai ego auto to problima giati to eixa apenergopiisi kapia stigmi kai meta me tipota den empene se autoprotect to problima lithike me ena arxiaki poy toy ebala apo tin microsoft opoy to brika pithanon auto tha epathes to arxiaki den thimame pos legotan an to bro tha soy po pio eine.tora exo bali mcafee kai brika tin igiamoy!!!!!!!to protino anepifilakta mias kai eine kai elafri apo to norton!!!!

Δημοσ.

eagle an vreis to arxiaki please kane tin kali kai pes mou apo pou na to katevaso.. Ekana ena search alla den vrika kati...

To mcafee to eixa valei kai ego, alla distixos sto laptop pou exo ton Norton tous tsaksose tous ious, eno to desktop pou eixa to mcafee ton kalosorise kanonikotata!! Opote.. mallon Norton me vlepo na parameno!

Einai ligo (eos parapolu) vari, alla toulaxiston kanei douleia.. Se 3litro pc emena den me kathisterei kai para polu vevaia opote ton kratao kai vlepoume.....

Ligo to laptop gonatizei (Athlon XP 2400) alla kati paei k erxetai :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...