mikell Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Καλημέρα σας.Εχω αυτές τις μνήμες και δεν μπορώ με τίποτα στα 3200 να κατεβάσω τα timings.Μετά την αλλαγή των timings δεν κάνει post η μητική καθόλου.Η μητρική είναι msi x470 gaming plus.Την βοήθεια σας!
hondakkias31 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Βγάλε την μπαταρία της μητρικής κάνα δυο λεπτά και ξαναβαλτην θα πάει default setings για τις μνήμες δεν ξέρω εγώ τις έχω στο xmp μόνο δεν πειράζω timings
mikell Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Κάνω reset bios και κάνει post κανονικά μετά.Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να κατεβάσω timings.ΤΟ περίεργο είναι ότι πρόκειται για b-die μνήμες.
Sheogorath Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, mikell είπε Κάνω reset bios και κάνει post κανονικά μετά.Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να κατεβάσω timings.ΤΟ περίεργο είναι ότι πρόκειται για b-die μνήμες. Αμφιβάλλω αν με 16-18-18 είναι bdie. Μάλλον διαβαζει μλκιες.
mikell Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αρα τα αφήνω όλα όπως ειναι με το xmp?Θα έβλεπα μεγάλες διαφορές στα games με αλλα timings?Εχω τον 2600. Ετσι εξηγείται... Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2019 από mikell
ultraex2003 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 11 λεπτά πριν, mikell είπε Αρα τα αφήνω όλα όπως ειναι με το xmp?Θα έβλεπα μεγάλες διαφορές στα games με αλλα timings? το κοβω η για AFR η για CJR οπως διαβαζε σε εμενα και τελικα ειταν CJR οι μνημες μου με αυτα τα timmings και παιξε με το calculator εχει ετοιμα profiles με timmings θελει βεβαια ψαξιμο για ποιο ψηλα αλλα στο τελος θα βγαλεις ακρη ειμαι σιγουρος bro !! αλλα ελα εδω και αρχινα το διαβασμα για να δεις τι παιζει 1
ultraex2003 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, mikell είπε Σας ευχαριστώ πολύ. στη ερωτηση σου πριν σαφως και βοηθανε οι μεγαλυτερες συχνοτητες σε συνδιασμο με σφικτα timmings εαν και εφοσον μπορει να γινουν εδω απο το φιλο κωστα ενα review σε 14 games και bench εαν δε το ειδες στο λινκ που σου βαλα πριν 1
mikell Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Βλέπω ότι δεν παίρνουν χαμπάρι όλα τα games απο σφιχτά timings....Αυτά είναι τα δικά μου με default: 2 ώρες πριν, ultraex2003 είπε το κοβω η για AFR η για CJR οπως διαβαζε σε εμενα και τελικα ειταν CJR οι μνημες μου με αυτα τα timmings Πως το είδες αυτο? Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2019 από mikell
ultraex2003 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, mikell είπε Βλέπω ότι δεν παίρνουν χαμπάρι όλα τα games απο σφιχτά timings....Αυτά είναι τα δικά μου με default: Πως το είδες αυτο? για 3200 σε αυτα τα timmings μια χαρα αυτα τα νουμερα βγαζω και γω
mikell Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Οσον αφορά το pbo,hpet,smt και cool and quiet,πια πρέπει να έχω ενεργοποιημένα και πια απενεργοποιημένα?Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά 15 χρόνια ήμουν με intel....
ultraex2003 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, mikell είπε Οσον αφορά το pbo,hpet,smt και cool and quiet,πια πρέπει να έχω ενεργοποιημένα και πια απενεργοποιημένα?Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά 15 χρόνια ήμουν με intel.... pbo δε εχω στο βιος καθοτι ryzen 2600 τα αλλα τα εχω auto
mikell Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Σ'ευχαριστώ για το χρόνο σου. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2019 από mikell
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα