GREGORYMO Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Έκανα πρόσφατα ένα συμβόλαιο μίσθωσης και θέλω να το σπάσω. Γίνεται και ποια η τυχόν ρήτρα ? ΥΓ. Η ιδιαιτερότητα είναι ότι είμαι ο ΕΚΜΙΣΘΩΤΗΣ.
G.bar Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Συνεννοεισαι ευγενικά με τον μισθωτή, του λες οτι λόγω της κατάστασης είσαι διατεθειμένος να πληρώσεις την μετακόμιση, του δίνεις ενα ευλογο χρονικό διαστημα να βρεί νέο σπίτι και αν όλα πάνε καλά, συμφωνειτε. Αν όχι πρέπει να περιμένεις 3 χρόνια ωστε να καταλάβεις οτι δεν μπορείς να παίρνεις τόσο ελαφρά την ανάγκη του άλλου για στέγη. 11
GREGORYMO Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, G.bar είπε Συνεννοεισαι ευγενικά με τον μισθωτή, του λες οτι λόγω της κατάστασης είσαι διατεθειμένος να πληρώσεις την μετακόμιση, του δίνεις ενα ευλογο χρονικό διαστημα να βρεί νέο σπίτι και αν όλα πάνε καλά, συμφωνειτε. Αν όχι πρέπει να περιμένεις 3 χρόνια ωστε να καταλάβεις οτι δεν μπορείς να παίρνεις τόσο ελαφρά την ανάγκη του άλλου για στέγη. Καλά τα λες, αλλά δεν είναι έτσι ακριβώς. Μένει ΗΔΗ 7 χρόνια στο σπίτι.
godfather0991 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, GREGORYMO είπε Καλά τα λες, αλλά δεν είναι έτσι ακριβώς. Μένει ΗΔΗ 7 χρόνια στο σπίτι. Τι εννοείς μένει 7 χρόνια? Με ή χωρίς συμβόλαιο έμενε? Αυτό που κάνατε τώρα είναι καινούργιο?
GREGORYMO Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, godfather0991 είπε Τι εννοείς μένει 7 χρόνια? Με ή χωρίς συμβόλαιο έμενε? Αυτό που κάνατε τώρα είναι καινούργιο? Το θέμα είναι ότι τα συμβόλαια ΔΕΝ προβλέπουν κάποια ρήτρα υπαναχώρησης και άρα τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις !
G.bar Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε Καλά τα λες, αλλά δεν είναι έτσι ακριβώς. Μένει ΗΔΗ 7 χρόνια στο σπίτι. Με το πρόσφατα φαντάστηκα οτι είναι νέος ενοικιαστής, όπως και να έχει αν έκανες νέο συμβόλαιο ισχυουν τα ίδια ακριβώς, η τα βρίσκετε ήρεμα και ωραία να φύγει ή περιμένεις το νέο ελάχιστο που είναι 3 χρόνια.
GREGORYMO Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, G.bar είπε Με το πρόσφατα φαντάστηκα οτι είναι νέος ενοικιαστής, όπως και να έχει αν έκανες νέο συμβόλαιο ισχυουν τα ίδια ακριβώς, η τα βρίσκετε ήρεμα και ωραία να φύγει ή περιμένεις το νέο ελάχιστο που είναι 3 χρόνια. Δεν υπάρχει άλλη λύση !!!!
G.bar Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε Δεν υπάρχει άλλη λύση !!!! Εμένα πάντως αν μου ζήταγε ο σπιτονοικοκύρης μου ήρεμα και ωραία να φύγω για δικούς του λόγους, και μου έδινε και το περιθώρειο που χρειαζόταν (6 μήνες τουλάχιστον αν είναι για Αθήνα) + τα έξοδα της μετακόμισης, θα έφευγα. 3 1
godfather0991 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Από την στιγμή που έχετε συμβόλαιο τότε δεν μπορείς να τον βγάλεις από το σπίτι παρά μόνο μετά την πάροδο 3 χρόνων. Αν πάλι πρέπει να φύγει ο ενοικιαστής τότε μόνο όπως είπε @G.bar Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2019 από godfather0991
GREGORYMO Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Έχει στρατοπεδεύσει και δεν βλέπω να φεύγει !!!!! 1 λεπτό πριν, G.bar είπε Εμένα πάντως αν μου ζήταγε ο σπιτονοικοκύρης μου ήρεμα και ωραία να φύγω για δικούς του λόγους, και μου έδινε και το περιθώρειο που χρειαζόταν (6 μήνες τουλάχιστον αν είναι για Αθήνα) + τα έξοδα της μετακόμισης, θα έφευγα. Τα δίνω, αλλά δεν βλέπω να φεύγει!!!! 1 λεπτό πριν, godfather0991 είπε Από την στιγμή που έχετε συμβόλαιο τότε δεν μπορείς να τον βγάλεις από το σπίτι παρά μόνο μετά την πάροδο 3 χρόνων. Το ξέρω, αλλά λέω μήπως υπάρχει κάποια ποινή που προβλέπεται.
godfather0991 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Έχει στρατοπεδεύσει και δεν βλέπω να φεύγει !!!!! Τα δίνω, αλλά δεν βλέπω να φεύγει!!!! Δεν ξέρω ποιο είναι το πρόβλημα που έχεις με τον συγκεκριμένο/η ενοικιαστή αλλά αν έχεις πρόβλημα κακώς του έκανες συμβόλαιο. Χωρίς συμβόλαιο μπορούσες να κάνεις ότι θέλεις τώρα έχεις δεσμευτεί. Μόνο σε ειδικές περιπτώσεις μπορείς να ζητήσεις να φύγει κάποιος ενοικιαστής.
GREGORYMO Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, godfather0991 είπε Δεν ξέρω ποιο είναι το πρόβλημα που έχεις με τον συγκεκριμένο/η ενοικιαστή αλλά αν έχεις πρόβλημα κακώς του έκανες συμβόλαιο. Χωρίς συμβόλαιο μπορούσες να κάνεις ότι θέλεις τώρα έχεις δεσμευτεί. Μόνο σε ειδικές περιπτώσεις μπορείς να ζητήσεις να φύγει κάποιος ενοικιαστής. Το ξέρω. Έκανα μακακια στο τετράγωνο!! Αν σας πω το ιστορικό, πρέπει να με κλαίνε και οι ρέγγες!!!!
godfather0991 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε Το ξέρω. Έκανα μακακια στο τετράγωνο!! Ε άμα σε πληρώνει στην ώρα σου μια χαρά θα σαι για 3 χρόνια.
hp8 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 18 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Δεν υπάρχει άλλη λύση !!!! Δικαστικά και μονο για ιδιόχρηση για επαγγελματική στέγη από τον κύριο του σπιτιού,ή σύζυγό του ή τέκνα τους
Προτεινόμενες αναρτήσεις