Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια χαρά κινείται η αγορά :)

Πιο πολλούς (potential) αγοραστές βρήκε ο ts με το νήμα παρά να έβαζε αγγελία ;)

(εννοείται πως δεν το λέω σαν αρνητικό αλλά όπως και να το κάνεις έχει ένα "κοινωνιολογικό" ενδιαφέρον).

• Like 3
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, haris_216 είπε

Πιο πολλούς (potential) αγοραστές βρήκε ο ts με το νήμα παρά να έβαζε αγγελία ;)

(εννοείται πως δεν το λέω σαν αρνητικό αλλά όπως και να το κάνεις έχει ένα "κοινωνιολογικό" ενδιαφέρον).

Βεβαια αυριο κανω και συμβολαια.Εγω μια ερωτηση εκανα τι ειναι καλυτερο να κανει καποιος σε ενα παλιο διαμερισμα που θελει να πουλησει(δηλαδη αν καποιος εχει γνωση τι ειναι προτιμοτερο).Δεν χρησιμοποιησα το φορουμ να βρω αγοραστη και οποιος θελει ας γραψει αν επικοινωνησα με καποιον να δωσω περισσοτερα στοιχεια(για το ακινητο).Σαφως μου δωθηκαν καλες συμβουλες τις οποιες θα ακολουθησω.Οι ελληνες ειμαστε ενας λαος που αν ακουσουμε οτι κατι πωλειται αμεσως ρωταμε ποσο κ.τ.λ δεν σημαινει οτι οντως ενδιαφερομαστε.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Dannie είπε

Βεβαια αυριο κανω και συμβολαια.Εγω μια ερωτηση εκανα τι ειναι καλυτερο να κανει καποιος σε ενα παλιο διαμερισμα που θελει να πουλησει(δηλαδη αν καποιος εχει γνωση τι ειναι προτιμοτερο).Δεν χρησιμοποιησα το φορουμ να βρω αγοραστη και οποιος θελει ας γραψει αν επικοινωνησα με καποιον να δωσω περισσοτερα στοιχεια(για το ακινητο).Σαφως μου δωθηκαν καλες συμβουλες τις οποιες θα ακολουθησω.Οι ελληνες ειμαστε ενας λαος που αν ακουσουμε οτι κατι πωλειται αμεσως ρωταμε ποσο κ.τ.λ δεν σημαινει οτι οντως ενδιαφερομαστε.

Μην τρελαίνεσαι. Δεν είπα ότι είπα σαν αρνητικό. Απλά μία παρατήρηση έκανα.

Και μακάρι να βρεις ακόμα και από εδώ αγοραστή (δεν υπάρχει τίποτα το κακό ή το μεμπτό). Δεν υπάρχει υποχρεωτική οδός για πώληση. Αγοραστή βρίσκεις εδώ, σε αγγελία, συνάδελφο στη δουλειά ή και στο φούρνο που πας για ψωμί.

Απλά θέλει μία προσοχή καθώς οι δύο σας (αγοραστής και πωλητής) έχετε κοινό ενδιαφέρον την πώληση αλλά αντικρουόμενα συμφέροντα ως προς την τιμή. Και είναι εποχή που υπάρχουν αγοραστές, ψάχνουν επενδυτές αλλά καιροφυλακτούν και κοράκια.

Επεξ/σία από haris_216
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, haris_216 είπε

Μην τρελαίνεσαι. Δεν είπα ότι είπα σαν αρνητικό. Απλά μία παρατήρηση έκανα.

Και μακάρι να βρεις ακόμα και από εδώ αγοραστή (δεν υπάρχει τίποτα το κακό ή το μεμπτό). Δεν υπάρχει υποχρεωτική οδός για πώληση. Αγοραστή βρίσκεις εδώ, σε αγγελία, συνάδελφο στη δουλειά ή και στο φούρνο που πας για ψωμί

Το θεωρω πονηρο καποιος να ζηταει συμβουλη και συγχρονως να προσπαθει να πουλησει κατι σε αυτο το συγκεκριμενο θριντ(εχει αγγελιες σε αλλο τομεα του σαιτ).Ειχα απλα το διλημμα να γινουν καποιες εργασιες(οχι ολικη ανακαινηση)η να πωληθει οπως ειναι.Εχω ξαναπουλησει ακινητο απλα ηταν σε πολυ καλη κατασταση και την ιδια μερα που μπηκε η αγγελια βρεθηκαν 3 αγοραστες(βεβαια αλλες εποχες).Ακομα και στην πολυκατοικια που πηγα να δω αν εμειναν απληρωτα κοινοχρηστα κ.τ.λ η ιδια η διαχειριστρια με ρωταγε τι θα κανω γιατι εχει ατομα που και θελουν να νοικιασουν(αυτο το πιστευω και εγω γιατι υπαρχει ελλειψη)αλλα αν το πουλαω και ποσο γιατι καποιους ξερει(ταχα γιατι η αγορα εχει ανεβει κυριως απο τους κινεζους απλα ειχε περιεργεια να μαθει).

Επεξ/σία από Dannie
Δημοσ.

Δεν έχεις λόγο να μην της πεις. Ακόμα και από απλή περιέργεια να ρωτάει, πάντα υπάρχει περίπτωση να σου προκύψει κάτι.

Ειδικά αν είναι διαχειρίστρια χρόνια, ή μένει χρόνια στην περιοχή. Αν μάλιστα είναι και από τους τύπους που μιλάει με όλους για όλα, μια χαρά διαφήμιση μπορεί να σου κάνει.

Δημοσ.

ΜΗΝ ΤΟ ΠΟΥΛΉΣΕΙΣ !!!! 
Τις ίδιες σκέψεις είχα και εγώ με σένα μια μια γκαρσονιέρα 40 τετραγωνικών ! 
Προτάσεις δεν μου έκανα αλλά με μια μικρή ερεύνα κατέληξα ότι δεν αξίζει να το δώσω! 

Έριξα 10.000€ αλλά έκανα ριζική ανακαίνιση και τελικά έκανα παρέλαση για το ποιος θα το νοικιάσει. 
Και χτύπησα 300€ το μήνα και να με παρακαλάνε γιατί με αυτά τα λεφτά δεν βρίσκαμε καινούργια σπίτια αλλά κάτι ερείπια ! 
Ειδικά αν είναι κοντά σε μετρό τότε ανεβαίνει και λίγο η αξία. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Twoface είπε

ΜΗΝ ΤΟ ΠΟΥΛΉΣΕΙΣ !!!! 
.................................................

Απλά στο "πώληση vs ενοικίαση" πρέπει να συνυπολογισθεί και το ρίσκο του πιστολιάσματος από τον ενοικιαστή.

Τόσα και τόσα ακούμε. Και δεν αναφέρομαι μόνο στις ειδήσεις αλλά ακόμα και με ένα μικρό ψαξιματάκι στο "μπλα-μπλα" θα βρεις πληθώρα σχετικών θεμάτων.

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Twoface είπε

ΜΗΝ ΤΟ ΠΟΥΛΉΣΕΙΣ !!!! 
Τις ίδιες σκέψεις είχα και εγώ με σένα μια μια γκαρσονιέρα 40 τετραγωνικών ! 
Προτάσεις δεν μου έκανα αλλά με μια μικρή ερεύνα κατέληξα ότι δεν αξίζει να το δώσω! 

Έριξα 10.000€ αλλά έκανα ριζική ανακαίνιση και τελικά έκανα παρέλαση για το ποιος θα το νοικιάσει. 
Και χτύπησα 300€ το μήνα και να με παρακαλάνε γιατί με αυτά τα λεφτά δεν βρίσκαμε καινούργια σπίτια αλλά κάτι ερείπια ! 
Ειδικά αν είναι κοντά σε μετρό τότε ανεβαίνει και λίγο η αξία. 

Ειχα την εντυπωση οτι στην αγορα τα 40τμ ειναι «οριακα» για να μεινει καποιος και να κατσει αρκετο καιρο, το βλεπω σαν ενα μεταβατικο σταδιο να βρεις  λιγο πιο ανετο.

Με εκπλησει που βρηκες ενδιαφερομενους αμεσα, εκτος και αν εισαι σε φοιτητουπολη και απευθυνεσαι σε αυτο το κοινο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2 ώρες πριν, haris_216 είπε

λολ ουτε ενας δεν ενδιαφερεται απο οσους ποσταραν οτι ενδιαφερονται. Η να το πω πιο σωστα, σιγουρα μερικοι απο αυτους ενδιαφερονται υπο την προυποθεση οτι ο ts το σκοτωνει ή δεχεται να το ανταλλαξει με οτι εχουνε στην αποθηκη τους για πεταμα :P Οι αλλοι απλη περιεργεια.

O σοβαρα ενδιαφερομενος για τετοια θεματα, αυτονοητα, εκδηλωνει το ενδιαφερον του απο διαφορετικα καναλια επικοινωνιας (ακομα και εντος του φορουμ ). Διαφορετικα ειναι τοσο αφελης (o ενδιαφερομενος) που και στα αληθεια να ενδιαφερεται θα του το παρει αλλος και σε χαμηλοτερη τιμη κιολας :P

Επεξ/σία από BackFromHell
Δημοσ.
2 ώρες πριν, bjj-p είπε

Ειχα την εντυπωση οτι στην αγορα τα 40τμ ειναι «οριακα» για να μεινει καποιος και να κατσει αρκετο καιρο, το βλεπω σαν ενα μεταβατικο σταδιο να βρεις  λιγο πιο ανετο.

Με εκπλησει που βρηκες ενδιαφερομενους αμεσα, εκτος και αν εισαι σε φοιτητουπολη και απευθυνεσαι σε αυτο το κοινο.

ριζική ανακαίνιση απέναντι απο το Μετρό μαζί με 2 σουπερ μαρκετ και  δίπλα στην εθνική . 
Απο την πρώτη μέρα νοικιάστηκε να ξέρεις 

Δημοσ.
Στις 15/9/2019 στις 9:46 ΜΜ, Dannie είπε

Εχω να παλιο διαμερισμα στο κεντρο απο το οποιο εφυγε ο ενοικιαστης μετα απο πολλα χρονια.Θελω να το πουλησω αλλα προβληματιζομαι στο τι να κανω οσο αφορα τις επισκευες που θελει(να κανω καποιες επισκευες και να βαλω πωλητηριο η να βαλω ως εχει μειωνοντας την τιμη;).Πιστευω οτι κανοντας καποια μερεμετια ο αλλος μπαινοντας δεν νιωθει την αρνητικοτητα που βγαζει η βρωμια κ.τ.λ.Καποιος να εχει εμπειρια;

Ειναι στη μεση και η τοποθεσια-το σημειο..  Σε συμβουλευω να δεις μερικα που πωλουνται στην περιοχη για να εχεις μια καλυτερη εικονα για την τιμη που θα το βαλεις..

Αξιζει να κανεις ανακαινιση μονο αν εχεις κονε-γνωριζεις οικονομικα μαστορια..!

Εγω δεν θα μπω στη διαδικασια να σου πω μην το πουλας και τετοια.. γιατι ο καθενας εχει ενα ιστορικο.. (αναγκες-επιλογες)

Ενας που ξερει δεν θα δωσει σημασια στο πχ βαψιμο,πριζες.. αλλα αυτα που θελουν χρημα οπως κουφωματα και κατασταση σε κουζινα,μπανιο γιατι εκει θελει χρημα!

Προσωπικα αν δεν ειχα αναγκη απο μετρητο δεν θα το πουλαγα.. Θα εβαζα κουφωματα.. κανενα κλιματιστικο.. ηλιακο αν υπαρχει  δυνατοτητα εγκαταστασης και θα το νοικιαζα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, BackFromHell είπε

λολ ουτε ενας δεν ενδιαφερεται απο οσους ποσταραν οτι ενδιαφερονται. Η να το πω πιο σωστα, σιγουρα μερικοι απο αυτους ενδιαφερονται υπο την προυποθεση οτι ο ts το σκοτωνει ή δεχεται να το ανταλλαξει με οτι εχουνε στην αποθηκη τους για πεταμα :P Οι αλλοι απλη περιεργεια.

O σοβαρα ενδιαφερομενος για τετοια θεματα, αυτονοητα, εκδηλωνει το ενδιαφερον του απο διαφορετικα καναλια επικοινωνιας (ακομα και εντος του φορουμ ). Διαφορετικα ειναι τοσο αφελης (o ενδιαφερομενος) που και στα αληθεια να ενδιαφερεται θα του το παρει αλλος και σε χαμηλοτερη τιμη κιολας :P

Φαντάζομαι pm που θα έλαβε ο ts.

¨Φιλε σε ενδιαφερει ανταλλαγή με το 50% αγροτεμαχίου ενός στρέμματος στο Χαλκουτσι + ένα παπί Honda GLX 90 σε άριστη κατάσταση+μια τηλεόραση Sony trinitron 26 ιντσών σε κατάσταση βιτρίνας?¨

Επεξ/σία από moure
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...