Προς το περιεχόμενο

Γενικο λύκειο ή ΕΠΑΛ για Game development


Unknown Greek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα είμαι 14 και πάω 3η γυμνασίου.

Τα τελευταία χρόνια έχω αγαπήσει τα video games κτλ και θελω να παω προς τον τομεα του game development ή game designing ή web developer.Του χρονου λοιπον θα παω λυκειο και δεν ξερω αν πρεπει να επιλεξω γελ ή επαλ. Καποιοι μου λενε γελ καποιοι επαλ, γι αυτο θελω και αλλες γνωμες

Ευχαριστώ πολύ 😉

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα σου πρότεινα ΕΠΑΛ........θα κάνεις 4-5 ώρες την ημέρα μαθήματα πληροφορικής απτήν Β και στην Γ.....δηλαδή τον προγραμματισμό αν θυμάμαι καλά στην 3η έχει και πολύ λίγο game dev.........και τα 2 είναι καλά είτε ΓΕΛ είτε ΕΠΑΛ με την λογική ότι θα πας σε κάποια σχολή στο μέλλον.....επίσης και για τις πανελλήνιες ίσως υπάρχει καλύτερη βοήθεια στο ΕΠΑΛ....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν και είσαι σε λάθος ενότητα, θα σου πρότεινα ΓΕΛ και παράλληλα μαθήματα προγραμματισμού σε κάποιο εξωτερικό φροντιστήριο.

Δεν ξέρω αν οι κατευθύνσεις είναι όπως στα χρόνια μου, αλλά επέλεξε κάτι που να έχει μαθηματικά, να μάθεις να λύνεις μαθηματικά προβλήματα, αλγόριθμους κτλ.

Τη γλώσσα προγραμματισμού, στο σχολείο δε θα τη μάθεις. Θα τη μάθεις μόνος σου η στο φροντιστήριο. Για μόνος, μπορείς να ξεκινήσεις με μια μηχανή όπως η Unity και να μάθεις c# που είναι και η γλώσσα που χρησιμοποιεί η συγκεκριμένη μηχανή. Αν καταφέρεις και μέχρι να τελειώσεις έχεις βγάλει ένα αξιοπρεπές παιχνίδι, πολύ πιθανόν να πιάσεις δουλειά πριν καν τελειώσεις το πανεπιστήμιο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...