Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά,

Παλιότερα θυμάμαι κυκλοφορούσαν στα περίπτερα κάποιες κάρτες που έβαζες τον κωδικό στο σάιτ της εταιρείας και είχες πρόσβαση στο ίντερνετ...δεν ξέρω υπάρχει τώρα κάτι ανάλογο γτ με τις συγκυρίες που έχουν τυχει δεν έχω ούτε σύνδεση ούτε προσβάσιμα αλλά δίκτυα και το ίντερνετ είναι υπεραπαραιτητοι..ξέρεις κάνει κτ;χωρίς στικάκια ρούτερ απλή κάρτα με κωδικό;;

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Hapatingo είπε

Κι όμως η viva το παρέχει ακόμα.

Η υπηρεσία Viva Free Internet, σας επιτρέπει να συνδεθείτε στο Internet με κόστος 0,80€/λεπτό (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ), τόσο μέσω PSTN γραμμής με ταχύτητα 56 Kbps όσο και μέσω ISDN με ταχύτητα 64Κbps ή 128Kbps. Το μόνο που απαιτείται είναι ένας υπολογιστής με ένα modem PSTN γραμμή ή με το υπάρχον netmod ISDN γραμμή.

Δηλαδή για μια ώρα συνδεσης θα πληρώσεις 48 ευρω!!!

Δημοσ.
7 ώρες πριν, spartak1 είπε

Θα πάρεις ένα καρτοκινητό και θα εχεις ιντερνετ

Έχω κουράσει τα μάτια μου στο κινητό..στικάκια εταιρειών είναι ακριβά;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, spartak1 είπε

Η υπηρεσία Viva Free Internet, σας επιτρέπει να συνδεθείτε στο Internet με κόστος 0,80€/λεπτό (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ), τόσο μέσω PSTN γραμμής με ταχύτητα 56 Kbps όσο και μέσω ISDN με ταχύτητα 64Κbps ή 128Kbps. Το μόνο που απαιτείται είναι ένας υπολογιστής με ένα modem PSTN γραμμή ή με το υπάρχον netmod ISDN γραμμή.

Δηλαδή για μια ώρα συνδεσης θα πληρώσεις 48 ευρω!!!

και για 56 kbps δηλαδή 7KB/s ...

tasoula.png.97ac8e8f03223e835d8276abfb9c20e3.png

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Να το κάνεις hotspot το κινητό  σου λέει!

Δηλαδή;;..υπάρχει τρόπος το ίντερνετ που έχω μέσω σιμ στο κινητό να το μεταφέρω στο λάπτοπ;

Δημοσ.

Android 'εχεις έτσι;

Θα πας ρυθμίσεις και στην μπαρα αναζητησης θα πατήσεις hotspot.Θα σου βγάλει το hotspot  & tethering ,θα το επιλέξεις,μετα σου δείχνει ότι μπορείς να το κάνεις μέσω usb ή μέσω wifi .Διαλέγεις τρόπο ,αν το κάνεις ασύρματα θα πρέπει να δεις και τον κωδικό που σου βγάζει ώστε να τον βάλεις στο pc για να συνδεθείς.

Δοκιμασε το ,είναι ευκολο

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...