DrLo Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 49 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Αποσμητικό, κολωνια, οδοντόβουρτσα, οδοντόκρεμα, σαπούνι, σαμπουάν, γυαλιά οράσεως, θήκες γυαλιών, ξυριστικά, υγρό φακών επαφής κλπ, εύκολα ένα κιλάκι Ακόμα κι έτσι να είναι έχεις πριγράψει ενα [πολύ μεγάλο] νεσεσέρ. Ακόμα και αν βάλεις άλλο ένα γιατί όλοι ξέουμε ότι όλοι όταν ταξιδευυν χρειάζονται back-up γυαλά, υγρό φακών και 2-3 σαμπουάν και σαπούνια έχουμε 2 κιλα. Άρα 2 τζιν και 2 πουλόβερ είναι άλλα 6. Δηλαδή 1 τζίν και 1 πουλόβερ ζυγίουν 3 κιλά ?
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Μετακόμιση κάνει ή πάει ταξίδι;Γιατί 2-3 σαμπουάν και σαπούνια;Εκεί που θα πάει δεν μπορεί να αγοράσει;Αλλά και να μην αγοράσει υπάρχουν τα αφρόλουτρα και σαμπουαν 2 σε 1,αφροί ξυρίσματος μικτής συσκευασίας.Ενα ξυραφάκι θα πάρει μαζί του,τα γυαλιά μπορεί να τα έχει και πάνω του.
ctasis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Εχω πάνω 50 πτήσεις τον χρόνο τα τελευταία δύο χρόνια και ποτέ δεν μου έχουν ζυγίσει την αποσκευή μου στην πύλη αναχώρησης (έκανα πάντα on line check in). Σε πάρα πολλές περιπτώσεις ζητούσαν εθελοντές για να δώσουν την αποσκευή να φορτωθεί στο αμπάρι (χωρίς επιπλέον χρέωση εννοείται). Πρόσεξε μόνο η αποσκευή να είναι σύμφωνα με τις διαστάσεις που ορίζει η εταιρία
MariosPower Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 22/9/2019 στις 4:28 ΜΜ, mary είπε Αυτά είναι υγρά. Θα τα βάλεις στο σακουλάκι για τον έλεγχο και μετά όταν περάσεις για να επιβιβαστεις τα χώνεις στην τσάντα ώμου /χειρός. Δεν τα βάζεις από την αρχή στη βαλίτσα για να υπολογίσεις το βάρος. Βασικά ούτε χρειάζεται να τα υπολογίζεις ότι θα μπουν βαλίτσα. Παιδια σας Ευχαριστω πολυ ΟΛΟΥΣ ! ΤΑΞΙΔΕΨΑ φυσικα δεν ελενξαν τιποτε ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα