Προς το περιεχόμενο

Ni no Kuni: Wrath of the White Witch Remastered

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν εχουν τετοια απήχηση τα παιχνιδια αυτα δυστηχως.

Πλεον κυριως τα shooter εχουν.

Και στο θεμα του Ni no kuni 2,μονο 2 ατομα γραψαμε τις συνολικες μας εντυπωσεις για το παιχνιδι.

Φυσικα το ιδιο το παιχνιδι ειναι καταπληκτικο overall και σιγουρα θα ειναι στο radar οσων παιζουν Jrpg παιχνιδια(απο μενα σιγουρη αγορα).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν έχουν απήχη στο συγκεκριμένο forum. Αν και στο αντίστοιχο θέμα τότε στο Console section υπήρχε αρκετή συμμετοχή. Εγώ προσωπικά θα το τιμήσω για να το ξαναπαίξω, αλλά σε μια χαμηλότερη τιμή. Λίγο too much το 50άρι που ζητάει αυτή τη στιγμή για παιχνίδι 6μιση ετών.

Επεξ/σία από naruto14
  • Like 1
Δημοσ.

Το περίμενα πως και πως μιας και δεν είχα sony ps3 για να το απολαύσω.

Πολύ καλό και αρκετά καλύτερο από το νούμερο 2.

Για τους φαν - Ghilbi - Jrpg - Anime 😉

Δημοσ.
2 ώρες πριν, naruto14 είπε

Δεν έχουν απήχη στο συγκεκριμένο forum. 

Γενικα στο pc δεν εχουν απηχηση,οχι μονο στο εδω forum.

Το παιχνιδι κυκλοφορησε πριν 2-3μερες και online βλεπω αυτη την στιγμη και παιζουν μολις 290ατομα https://steamdb.info/app/798460/

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Fulgore είπε

Γενικα στο pc δεν εχουν απηχηση,οχι μονο στο εδω forum.

Το παιχνιδι κυκλοφορησε πριν 2-3μερες και online βλεπω αυτη την στιγμη και παιζουν μολις 290ατομα https://steamdb.info/app/798460/

Αυτά τα παιχνίδια έχουν φανατικούς, δηλαδή όσοι νοιάζονταν θα είχαν πάρει ps3 ήδη για αυτό και για άλλα jrpgs. Στο steam κατά τη πάγια τακτική της BAMCO κυκλοφόρησε AAA priced και ο κόσμος που το χε παίξει ήδη και θέλει να το ξαναπαίξει gloriously στο pc, σκέφτεται να το δώσει το 50ρι. Κατά τα άλλα το og παιχνίδι του ps3 ήταν αριστούργημα και είμαι άτομο που γενικά δε με συγκινούν τα jrpgs.

Δημοσ.

Αυτο ακριβως λεω και εγω πιο πανω.

Και το ξερω απο πρωτο χερι γιατι γενικα ασχολουμαι και ο ιδιος πολυ με τετοια παιχνιδια και βλεπω γενικα τι απήχηση εχουν.

ΤΟ παιχνιδι προφανως ειναι παρα πολυ καλο,αλλα δυστηχως πλεον εν ετη 2019 οι περισσοτεροι μονο shooter και αθλητικα κοιτανε.

Δημοσ.

Έπαιξα το περσινό Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom, ήταν καλό, όχι όμως κάτι συγκλονιστικό.

Γενικότερα κυριαρχεί η άποψη ότι το πρώτο είναι καλύτερο σαν παιχνίδι και με βάζει σε σκέψεις, αλλά διαβάζω ότι έχει θέματα με ανισόρροπο επίπεδο δυσκολίας, γεμάτο difficulty spikes, εκτεταμένο grinding και κακή ΑΙ στις μάχες. Υποθέτω ότι το remaster δε διορθώνει τίποτε από όλα αυτά, παρ' όλα αυτά, όσοι το είχατε παίξει στο PS3, σε τι βαθμό τα εν λόγω θέματα σας ενόχλησαν/επηρέασαν την εμπειρία; 

Δημοσ.

σαφέστατα καλύτερο παιχνίδι το 1ο από το 2ο. το 2ο ηταν μια μεγάλη μετριότητα κατ εμέ, με πολυ  grind και ανούσιο τράβηγμα απο τα μαλλιά για να μεγαλώσει κ τρελη επανάληψη στα quests.

το πρώτο έχει πολύ πιο καλοστημένη ιστορία και κόσμο. Για τα difficulty spikes τωρα, ναι θα φας μερικά δεξιά αριστερα που μπορει να αναγκάσουν σε grind, ισχύει. Και οτι η ΑΙ κάνει λίγο τα δικά της, επισης ισχύει. Για εμένα το μεγαλύτερο θέμα ηταν το unbalanced mana pool. για χαρακτήρα που ειναι μάγος, μεσα σε 2-3 μάχες αδειάζεις απο mana και τρεχεις να βρεις ξανα rest point να γεμισεις, πολυ ενοχλητικό!

αλλά σιγουρα ένα διασκεδαστικότατο παιχνίδι κ με πλούσιο υλικό μετά τον τερματισμό :)

Από τη προηγούμενη γενιά, θα έλεγα πως ειναι σιγουρα στο Top 10 jrpg που βγήκαν.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, Skywalker333 είπε

σαφέστατα καλύτερο παιχνίδι το 1ο από το 2ο. το 2ο ηταν μια μεγάλη μετριότητα κατ εμέ, με πολυ  grind και ανούσιο τράβηγμα απο τα μαλλιά για να μεγαλώσει κ τρελη επανάληψη στα quests.

το πρώτο έχει πολύ πιο καλοστημένη ιστορία και κόσμο. Για τα difficulty spikes τωρα, ναι θα φας μερικά δεξιά αριστερα που μπορει να αναγκάσουν σε grind, ισχύει. Και οτι η ΑΙ κάνει λίγο τα δικά της, επισης ισχύει. Για εμένα το μεγαλύτερο θέμα ηταν το unbalanced mana pool. για χαρακτήρα που ειναι μάγος, μεσα σε 2-3 μάχες αδειάζεις απο mana και τρεχεις να βρεις ξανα rest point να γεμισεις, πολυ ενοχλητικό!

αλλά σιγουρα ένα διασκεδαστικότατο παιχνίδι κ με πλούσιο υλικό μετά τον τερματισμό :)

Από τη προηγούμενη γενιά, θα έλεγα πως ειναι σιγουρα στο Top 10 jrpg που βγήκαν.

Συμφωνώ απόλυτα. Σκέψου είχα αγοράσει το 2 το πρώτο καιρό κυκλοφορίας μαζί με το season pass επειδή το είχα βρει σε καλή τιμή και δεν έχω παίξει πάνω από 6 ώρες. Είχε πολύ απογοητευτικό scaling στο επίπεδο δυσκολίας. Τα bosses είχαν μια ελάχιστη πρόκληση, αλλά όλα τα υπόλοιπα fights ήταν απλά spam ενός κουμπιού. Συν το ότι η έλλειψη των familiars ήταν κάτι αρκετά απογοητευτικό μιας και αυτά έδιναν μια ξεχωριστή ταυτότητα στο πρώτο παιχνίδι.

Από όσο έχω διαβάσει έχει βελτιωθεί η κατάσταση με τη δυσκολία του παιχνιδιού και ίσως του δώσω μια ευκαιρία στα κοντά (μιλώντας για το 2 πάντα). Αλλά ναι, αυτό τον ενθουσιασμό που μου είχε δημιουργήσει το πρώτο, δε το πλησίασε ούτε στο ελάχιστο.

Επεξ/σία από naruto14
  • Like 1
Δημοσ.

Παίδες τι συγκρίνουμε σε αυτό το παιχνίδι έχει γίνει δουλειά. Πραγματική δουλειά. Τα γραφικά αλλά gimbli, η ιστορία γροθιά, ή μουσική από τη φιλαρμονική του Τόκιο το gameplay με βάθος οι χαρακτήρες ζωντανοί... τι σχέση έχει με το δεύτερο, ένα συνονθύλευμα των κακών στοιχείων των δυτικών παιχνιδιών που πατήσε σε μια φθηνή ρηχή αντιγραφή/αρπαχτή του πρώτου και έβγαλε τελικό αποτέλεσμά ένα μπερδεμένο ανούσιο πράγμα. Για μένα το δεύτερο δεν ήταν καν μέτριο.Ηταν κακό. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...