Προς το περιεχόμενο

Deleted

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγαπητη συμφορουμιτισσα, τετοιο θεμα ιδανικο τρελο τρολαρισμα δεν εχει ξανατεθει στο ινσομνια. Αν παρεις μιση γραμμη απαντηση που να αξίζει, θα ειναι θαυμα!! 

Δημοσ.

Α ρε συ pink glitter, την ίδια σκέψη κάναμε! Έχω κι εγώ να πάω καλεσμένη σε γάμο αρχές Οκτώβρη. Νομίζω καλύτερα να επιλέξουμε μανίκι 3/4 ('τρουακάρ') όπως είναι στο φόρεμα που μας έδειξες. Το συγκεκριμένο φόρεμα μου φαίνεται πολύ συντηρητικό και για μεγάλες κιουρίες πάντως... Προσωπικά έλεγα να δω κάτι σε ολόσωμη φόρμα ή φόρεμα λίγο πιο κοντό απ'αυτό της φωτό.

([ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΡΕ ΠΣΤΗ ΜΟΥ! Τι τραβάμεεεεεεεε)

• Thanks 1
Δημοσ.

Τί deleted; Γιατί deleted; Κοπέλα μου άστα αγόρια να λένε ό,τι θέλουν, υπάρχουμε κι εμείς που δείχνουμε κατανόηση!!

• Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, *nenya* είπε

Τί deleted; Γιατί deleted; Κοπέλα μου άστα αγόρια να λένε ό,τι θέλουν, υπάρχουμε κι εμείς που δείχνουμε κατανόηση!!

Τι να πω...είπα και εγώ να ανεβάσω ένα θέμα να ζητήσω μια γνώμη και έπεσαν να με φάνε. Τέλος πάντων μάλλον το έκανα σε λάθος Forum. Ευχαριστώ πάντως που μου έδωσες την γνώμη σου :)

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ αυτό που λέω σε παρόμοιες περιπτώσεις είναι ότι,

Αν η άλλη είναι νουνάρα ό,τι και να φορέσει δε παίζει κανένα ρόλο. Τώρα αν είναι κάρο με πατάτες, όσο και να παιδεύεται να συνδυάσει ρούχα-χρώματα, το αποτέλεσμα δε θα αλλάξει.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...