pink_glitter Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Deleted Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2019 από pink_glitter
Γιαούρτι Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 ε ανέβασε και μια φωτογραφία να σε δούμε ώστε να πούμε τι σου ταιριάζει περισσότερο
mourouzis2005 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Αγαπητη συμφορουμιτισσα, τετοιο θεμα ιδανικο τρελο τρολαρισμα δεν εχει ξανατεθει στο ινσομνια. Αν παρεις μιση γραμμη απαντηση που να αξίζει, θα ειναι θαυμα!!
*nenya* Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Α ρε συ pink glitter, την ίδια σκέψη κάναμε! Έχω κι εγώ να πάω καλεσμένη σε γάμο αρχές Οκτώβρη. Νομίζω καλύτερα να επιλέξουμε μανίκι 3/4 ('τρουακάρ') όπως είναι στο φόρεμα που μας έδειξες. Το συγκεκριμένο φόρεμα μου φαίνεται πολύ συντηρητικό και για μεγάλες κιουρίες πάντως... Προσωπικά έλεγα να δω κάτι σε ολόσωμη φόρμα ή φόρεμα λίγο πιο κοντό απ'αυτό της φωτό. ([ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΡΕ ΠΣΤΗ ΜΟΥ! Τι τραβάμεεεεεεεε) 1
*nenya* Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Τί deleted; Γιατί deleted; Κοπέλα μου άστα αγόρια να λένε ό,τι θέλουν, υπάρχουμε κι εμείς που δείχνουμε κατανόηση!! 2
pink_glitter Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, *nenya* είπε Τί deleted; Γιατί deleted; Κοπέλα μου άστα αγόρια να λένε ό,τι θέλουν, υπάρχουμε κι εμείς που δείχνουμε κατανόηση!! Τι να πω...είπα και εγώ να ανεβάσω ένα θέμα να ζητήσω μια γνώμη και έπεσαν να με φάνε. Τέλος πάντων μάλλον το έκανα σε λάθος Forum. Ευχαριστώ πάντως που μου έδωσες την γνώμη σου 1
Γιαούρτι Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Εγώ αυτό που λέω σε παρόμοιες περιπτώσεις είναι ότι, Αν η άλλη είναι νουνάρα ό,τι και να φορέσει δε παίζει κανένα ρόλο. Τώρα αν είναι κάρο με πατάτες, όσο και να παιδεύεται να συνδυάσει ρούχα-χρώματα, το αποτέλεσμα δε θα αλλάξει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις