Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Σε έναν πολύ στενό μου συγγενή, του μπλόκαραν πρόσφατα το facebook, με την κατηγορία ότι "Ο λογαριασμός σας απενεργοποιήθηκε επειδή παριστάνει κάποιον άλλο, κάτι που παραβιάζει τους Όρους της κοινότητας του Facebook.".
έστειλα επανειλημμένα μηνύματα για να τον ενεργοποιήσουν(με ταυτότητες κτλπ στο [email protected]) και τίποτα ακόμα, πάνε 5 μέρες που είναι κλειστός, και έχει δουλειές και πολλά άλλα που διαχειρίζεται μέσω FB.
επίσης κάθε φορά που πατάω στο "Αν πιστεύετε ότι κάνουμε λάθος, ενημερώστε μας", μου πετάει έρορ "Sorry, something went wrong. We're working on getting this fixed as soon as we can. Go Back "

Σημείωση: έχει δύο λογαριασμούς στο facebook(δε ξέρω αν επιτρεπεται βέβαια, αλλά και πάλι έπρεπε να απαντήσουν στα μηνύματα λέγοντας ότι δεν επιτρέπεται), μπορεί κάποιος που θέλει να της κάνει κακό να έκανε αναφορά ότι υποδύεται τον Α και να έφαγε μπλοκ στον Β;
δε μας απαντάνε ώστε να ξέρουμε τουλάχιστον ποιον από τους δύο λογαριασμούς να απενεργοποιήσουμε (γιατί ο Β είναι πολύ σημαντικός).

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, ManFromEarth είπε

Facebook is a community where people use their authentic identities. It's against the Facebook Community Standards to maintain more than one personal account.

Εν ολίγοις, δεν σεβάστηκε τους κανόνες και έπεσε ο πέλεκυς του Μαρκ.

οκ έγινε λάθος(υπάρχουν άτομα με 4 λογαριασμούς και πάνω και δεν έχουν πάθει τίποτα), δε θα έπρεπε να μας δώσουν την δυνατότητα να διαλέξουμε έναν από τους δύο λογαριασμούς;

Για ποιο λόγο δεν απαντάνε στα αιτήματα/ερωτήσεις που τους έχουμε υποβάλει;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, LoXaR είπε

οκ έγινε λάθος(υπάρχουν άτομα με 4 λογαριασμούς και πάνω και δεν έχουν πάθει τίποτα), δε θα έπρεπε να μας δώσουν την δυνατότητα να διαλέξουμε έναν από τους δύο λογαριασμούς;

Για ποιο λόγο δεν απαντάνε στα αιτήματα/ερωτήσεις που τους έχουμε υποβάλει;

Γιατί δεν έχουν ανάγκη να κρατήσουν τους πελάτες τους. Έχουν άλλα 3 δισ εκτός απο σένα.

Επεξ/σία από zx1234r
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, zx1234r είπε

Γιατί δεν έχουν ανάγκη να κρατήσουν τους πελάτες τους. Έχουν άλλα 3 δισ εκτός απο σένα.

ναι τους άλλους που έχουν από 2 και πάνω λογαριασμούς πως δε τους μπλοκάρουν;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, LoXaR είπε

ναι τους άλλους που έχουν από 2 και πάνω λογαριασμούς πως δε τους μπλοκάρουν;

γιατι τα 3 δις θα γινουν 1 και θα πεσει η αξία στο χρηματιστήριο.

Απάντηση δεν θα παρεις ποτέ πάντως. Τους πλήρωνες για αυτο που έκανες με το λογαριασμο?  

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, dkstopo είπε

γιατι τα 3 δις θα γινουν 1 και θα πεσει η αξία στο χρηματιστήριο.

Απάντηση δεν θα παρεις ποτέ πάντως. Τους πλήρωνες για αυτο που έκανες με το λογαριασμο?  

είχε ανοίξει διαφημίσεις με τον Β

Επεξ/σία από LoXaR
Δημοσ.

Μου κλείδωσαν λογαριασμό πέρυσι επειδή δεν είχα πραγματικό όνομα το οποίο φυσικά δεν θα μπορούσαν να το τσεκάρουν με κάποιο τρόπο.

Έστειλα 1 μέιλ στο οποίο πήρα copy-pasted απάντηση που ζητούσε διαβατήριο.

Προφανώς και δεν έστειλα και το λίγο που έψαξα σε φόρουμ δεν στο ανοίγουν.

Όπως είπε και ένας φίλος πιο πάνω απλά δεν τους ενδιαφέρει και δεν μπορείς να τους κάνεις κάτι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, Razgriz είπε

Μου κλείδωσαν λογαριασμό πέρυσι επειδή δεν είχα πραγματικό όνομα το οποίο φυσικά δεν θα μπορούσαν να το τσεκάρουν με κάποιο τρόπο.

Έστειλα 1 μέιλ στο οποίο πήρα copy-pasted απάντηση που ζητούσε διαβατήριο.

Προφανώς και δεν έστειλα και το λίγο που έψαξα σε φόρουμ δεν στο ανοίγουν.

Όπως είπε και ένας φίλος πιο πάνω απλά δεν τους ενδιαφέρει και δεν μπορείς να τους κάνεις κάτι.

εννοείται πως το ανοίγουν. σε μένα είχαν στείλει το ίδιο και έφτιαξα στο photoshop μια ψευτοκάρτα με το όνομα που είχα στο fb και την επόμενη μέρα τον είχα πίσω. και δεν ζητούσαν διαβατήριο, τουλάχιστον σε μένα, αλλά κάποιο έγγραφο που να βεβαιώνει το πραγματικό σου όνομα, αυτό θα μπορούσε να είναι δηλαδή και μια κάρτα βιβλιοθήκης.

Επεξ/σία από sensai
Δημοσ.
4 ώρες πριν, sensai είπε

εννοείται πως το ανοίγουν. σε μένα είχαν στείλει το ίδιο και έφτιαξα στο photoshop μια ψευτοκάρτα με το όνομα που είχα στο fb και την επόμενη μέρα τον είχα πίσω. και δεν ζητούσαν διαβατήριο, τουλάχιστον σε μένα, αλλά κάποιο έγγραφο που να βεβαιώνει το πραγματικό σου όνομα, αυτό θα μπορούσε να είναι δηλαδή και μια κάρτα βιβλιοθήκης.

Ευχαριστώ για την πληροφορία φίλε μου.

Αν και μου είχαν ζητήσει ταυτότητα/διαβατήριο θα κάνω μια δοκιμή με αυτό που λες!

Δημοσ.

Κάτι που δεν είπε κανείς στον TS :

Από ρουφιανιά έφτασες εκεί που είσαι TS. Αυτό πρέπει να σου απαντάει πολλά ερωτήματα για τους "υπόλοιπους" που λες.

Ο έλεγχος γίνεται αρχικά "bottom - up" δηλαδή από εμάς τα ίδια τα πελατάκια. Στο κατόπιν έρχεται να κρίνει τα αιτήματα των πελατών η όποια ομάδα νοικιάζει το Facebook για να τα δρομολογεί.. και έτσι ολοκληρώνεται το κάθε τι.

Εάν εμένα με λένε Μέγα Αλέξανδρο (σαν ονοματεπώνυμο), αλλά εγώ είμαι ένας 75χρονος, φιλικότατος με τους πάντες, υπάρχει μεγάλη πιθανότατα κανείς να μην μπει ποτέ στη διαδικασία να με κάνει report στο Facebook Team. Με λίγα λόγια αν περνάς απαρατήρητος από τους χρήστες, τότε μπορεί να σε λες όπως γουστάρεις - για πάντα.

Κάποιος/οι χρήστης/ες φέρανε τον φίλο σου στη κατάσταση που βρίσκεται. Τώρα για τη καθυστέρηση.. και εμένα με είχαν καθυστερήσει. Είχα στείλει ταυτότητα και μετά από 15 ημέρες είχε ξεμπλοκαριστεί. Μέχρι τότε είχα δημιουργήσει άλλο Account.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...