asking_A_question Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο e-banking της Εθνικής στη δημιουργία PDF; Δε δημιουργούνται / ανοίγουν PDF γενικά ούτε σε αποδείξεις πληρωμών, ούτε σε statements εδώ και μέρες. (Έχω δοκιμάσει με 3 browser ανεπιτυχώς.) Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2019 από asking_A_question
kakofonixx Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 πριν μερικές μέρες το παρατήρησα και εγώ χρησιμοποιόντας τον chrome δοκίμασα με firefox και παρατήρησα ότι το αντιμετώπιζε σαν pop-up και δεν το άφηνε να εμφανιστεί, οπότε και το ρύθμισα να τα επιτρέπει για το συγκεκριμένο ιστότοπο και πλέον τα άνοιγε κανονικά
asking_A_question Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, kakofonixx είπε πριν μερικές μέρες το παρατήρησα και εγώ χρησιμοποιόντας τον chrome δοκίμασα με firefox και παρατήρησα ότι το αντιμετώπιζε σαν pop-up και δεν το άφηνε να εμφανιστεί, οπότε και το ρύθμισα να τα επιτρέπει για το συγκεκριμένο ιστότοπο και πλέον τα άνοιγε κανονικά Κι εγώ έκανα Allow στον Firefox, αλλά δε βλέπω κάποια διαφορά. Δεν ανοίγει τίποτα. Ομοίως και με Chrome και Opera, αν και σε αυτούς τους 2 δε νομίζω να μου πέταξε ποτέ μήνυμα για να δώσω άδεια σε pop-ups. Σου τα ανοίγει κανονικά και αυτή τη στιγμή ή μήπως διορθώθηκε το πρόβλημα παροδικά και επανήλθε;
kormos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Είναι συχνό φαινόμενο... Κάνε αν θες δοκιμή αποθηκεύοντας το αρχείο τοπικά ή εγκατέστησε άλλον PDF reader 1
asking_A_question Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, kormos είπε Είναι συχνό φαινόμενο... Κάνε αν θες δοκιμή αποθηκεύοντας το αρχείο τοπικά ή εγκατέστησε άλλον PDF reader Αν και δεν περίμενα να δουλέψει (γιατί το πρόβλημα εμφανιζόταν σε 3 browsers, σε 2 διαφορετικά συστήματα - PC & laptop), τελικά αλλάζοντας τις ρυθμίσεις του Firefox στα Applications για τα PDF από "Preview in Firefox" σε "Save File" (δουλεύει επίσης και το άνοιγμα με Acrobat ως default αντί για save) το αρχείο κατέβηκε! Ευχαριστώ για την ιδέα! Τελικά ήταν και η λύση! Λογικά κάτι πρέπει να άλλαξε στο web banking της Εθνικής γιατί λίγο καιρό πριν τα PDF άνοιγαν στον Firefox χωρίς πρόβλημα, ενώ τώρα δεν τα ανοίγει κανένας browser. Υπ' όψιν είχα κάνει allow τα pop-up (γιατί πλέον τα PDF τα εμφάνιζε ως pop-up) χωρίς αποτέλεσμα σε 2 διαφορετικούς browsers (στον τρίτο δε δοκίμασα να αλλάξω τις ρυθμίσεις για τα pop-up). Από τη στιγμή λοιπόν που τα PDF τα άνοιγε το web banking ως pop-ups, από τότε εμφανίστηκε και το θέμα αυτό.
kormos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 25 λεπτά πριν, asking_A_question είπε Αν και δεν περίμενα να δουλέψει (γιατί το πρόβλημα εμφανιζόταν σε 3 browsers, σε 2 διαφορετικά συστήματα - PC & laptop), τελικά αλλάζοντας τις ρυθμίσεις του Firefox στα Applications για τα PDF από "Preview in Firefox" σε "Save File" (δουλεύει επίσης και το άνοιγμα με Acrobat ως default αντί για save) το αρχείο κατέβηκε! Ευχαριστώ για την ιδέα! Τελικά ήταν και η λύση! Λογικά κάτι πρέπει να άλλαξε στο web banking της Εθνικής γιατί λίγο καιρό πριν τα PDF άνοιγαν στον Firefox χωρίς πρόβλημα, ενώ τώρα δεν τα ανοίγει κανένας browser. Υπ' όψιν είχα κάνει allow τα pop-up (γιατί πλέον τα PDF τα εμφάνιζε ως pop-up) χωρίς αποτέλεσμα σε 2 διαφορετικούς browsers (στον τρίτο δε δοκίμασα να αλλάξω τις ρυθμίσεις για τα pop-up). Από τη στιγμή λοιπόν που τα PDF τα άνοιγε το web banking ως pop-ups, από τότε εμφανίστηκε και το θέμα αυτό. Χαίρομαι που βρέθηκε λύση... Είναι πιστεύω προσωρινό, τελευταία όλο αλλαγές είναι η Εθνική
asking_A_question Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, kormos είπε Χαίρομαι που βρέθηκε λύση... Είναι πιστεύω προσωρινό, τελευταία όλο αλλαγές είναι η Εθνική Προφανώς λόγω του νέου website του web banking, το οποίο μάλλον δεν έχει ολοκληρωθεί 100%.
GnsP Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δεν ξέρω αν βοηθάει, αλλά εγώ ακόμα μπαίνω στο παλιό ui από το https://ibankretail.nbg.gr/sts/Account/Login/web
asking_A_question Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 20 λεπτά πριν, GnsP είπε Δεν ξέρω αν βοηθάει, αλλά εγώ ακόμα μπαίνω στο παλιό ui από το https://ibankretail.nbg.gr/sts/Account/Login/web Δεν παράγει καθόλου PDF στο παλιό, για συναλλαγές (δεν ξέρω για statements). Το δοκίμασα κι αυτό. Και τώρα το δοκίμασα και με save, πάλι τίποτα. Στις συναλλαγές στο ημερολόγιο γράφει null, άρα δε φορτώνει τα δεδομένα από τη βάση...
asking_A_question Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Για την ιστορία από χθες διορθώθηκε το πρόβλημα και πλέον τα PDF ανοίγουν κανονικά χωρίς να χρειάζεται υποχρεωτικά save.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα