Προς το περιεχόμενο

3 στον αέρα S03E05: Διαγωνισμός Edward Snowden, Mate 30 Series, iPhone 11, Microsoft και Πειρατική IPTV


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το νέο επεισόδιο του τεχνολογικού μας podcast είναι ήδη στον αέρα, περιλαμβάνοντας μάλιστα και διαγωνισμό με την ευγενική χορηγία των εκδόσεων Ψυχογιός. 

 
Συγκεκριμένα κληρώνουμε δύο αντίτυπα του βιβλίου "Το Μεγάλο Φακέλωμα", το οποίο αποτελεί τη βιογραφία του Edward Snowden. Σύμφωνα με την περιγραφή των εκδόσεων Ψυχογιός, το βιβλίο αυτό είναι «η συναρπαστική αφήγηση ενός ευφυούς νεαρού άνδρα που μεγάλωσε μέσα στο διαδίκτυο: ενός άνδρα που έγινε κατάσκοπος, πληροφοριοδότης και, εξόριστος πλέον, η συνείδηση του Ίντερνετ. Γραμμένο με πάθος, χάρη και αδιαμφισβήτητη ειλικρίνεια, το ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ είναι μια καίριας σημασίας μαρτυρία για την ψηφιακή εποχή μας, προορισμένη να γίνει κλασική.»
 
Για τη συμμετοχή στην κλήρωση αρκεί να κάνετε subscribe στο κανάλι του Insomnia στο YouTube, αφήνοντας παράλληλα και ένα σχόλιο στο βίντεο της εκπομπής εδώ. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας και ο νικητής θα ανακοινωθεί στο επόμενο επεισόδιο του podcast το οποίο θα προβληθεί την Τρίτη 1η Οκτωβρίου. 
 
Στα υπόλοιπα θέματα, η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από την παρουσίαση της σειράς Mate 30 από τη Huawei την περασμένη εβδομάδα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει αυτό το διάστημα η κινεζική εταιρεία με την κυκλοφορία της. Συνεχίζουμε με μια γενική συζήτηση γύρω από το iPhone 11 το οποίο κυκλοφορεί αυτή την εβδομάδα στη χώρα μας αλλά και το ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ του Netflix γύρω από τη ζωή του Bill Gates, του συνιδρυτή της Microsoft. Σε ότι αφορά το ελληνικό παράρτημα της Microsoft, έχουμε αλλαγές στελεχών στο υψηλότατο επίπεδο ενώ κλείνουμε με μια αναφορά στην εξάρθρωση πανευρωπαϊκού κυκλώματος απάτης στη συνδρομητική τηλεόραση καθώς και στις νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών.
Αναλυτικά
 
01:53 - Huawei Mate 30 Series
17:25 - Watch GT 2
18:45 - Huawei Vision TV
19:35 - iPhone 11
24:30 - Διαγωνισμός Edward Snowden
26:42 - Inside Bill's brain
29:40 - Microsoft
33:25 - Πειρατική IPTV
35:00 - Games
 
Το podcast "3 στον Αέρα" είναι διαθέσιμο όπως πάντα στις υπηρεσίες Soundcloud, iTunes, Google Podcasts, στο Spotify και πλέον και στο YouTube με βίντεο!

soundcloud.png  spotify.png itunes.png
 

Google Podcastgs.png  youtube.png


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...