Προς το περιεχόμενο

Αγορά Pocophone ;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα καινούριο κινητό. Έχω το Redmi Note 3 Pro. Το είχα πάρει αρκετά φθηνά οπότε δεν μπορώ να πώ ότι δεν είμαι ικανοποιημένος. Έχω όμως αρκετά παράπονα, κυρίως ότι έχει αρκετές φορές κάνει κλήση από μόνο του , και σε πολλές κλήσεις ξεκινάει να ηχογραφεί χωρίς να το θέλω εγώ. Και για τα Redmi note 7 δεν ακούω και τα καλύτερα. Αξίζει να πάω σε pocophone, μετά από τόσο καιρό που έχει βγει; Τι άλλο είναι αξιόλογο στην κατηγορία τιμής έως 250 ευρώ;

Περιμένω το feedback σας!

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Θα το πάρεις από σκρουτζαδικο; 

Δες και το Mi 9T ή το πιο παλιό Mi 8 (64Gb) . 

Εξαρτάται τι θες από το κινητό. Τι σε ενδιαφέρει παραπάνω, απόδοση, αυτονομία, κάμερα κτλ. 

Δημοσ.

Το Poco στα 250 ευρώ απλά είναι μακράν το καλύτερο κινητό ever με snapdragon 845 (τέρας) και adreno 630(υπέρ τέρας😀) πρόσθεσε σε όλο αυτό και 6gb ram που μετράει πολύ στην όλη εμπειρία ,επίσης η κάμερα του μπορεί να μην βγάζει by default τις καλύτερες φωτο αλλά μπορείς να βάλεις την Google camera εεε σου λέω πως θα πάθεις πλάκα μετοντι φωτογραφίες θα βγάζεις η μέρα με την νύχτα στην κυριολεξία( να σημειώσω ότι δεν χρειάζεται να κάνεις root το κινητό απλά κάνεις install το apk😉).

Πρόσθεσε σε αυτό και την πολύ καλή αυτονομία του κινητού και καθαρησες 😉

Τώρα πάμε στα αρνητικά :

1) απουσια nfc 😞

2) Πλαστικηστικη κατασκευή πρωσοπικα δεν με πειράζει καθόλου αφού πάντα το κινητό το έχω σε θήκη σε άλλους όμως μπορεί να τους πειράζει 😉

3) το ηχείο ναι μεν είναι καλό αλλά θα μπορούσε να ήταν καλύτερο 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Psyber είπε

ειναι πιο προσφατο μοντέλο από το poco?

Ναι ειναι και επισης πολυ καλυτερο απο ο,τι και να σου προτεινουν σε αυτα τα χρηματα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Psyber είπε

Παιδιά ευχαριστώ για το feedback. Τώρα διαπίστωσα ότι έρχεται το Redmi note 8 Pro. Τι πιστεύετε για αυτό;

μακριά, mediatek δε θα έπαιρνα με τίποτα

• Like 1
Δημοσ.

Και το Mi8 είναι πολύ καλή επιλογή. Το χει φίλος μου και συγκριτικά με το pocophone που το έχω δουλέψει και αυτό μπορώ να πω ότι έχει αρκετά καλύτερα υλικά, σε απόδοση είναι πάνω κάτω τα ίδια (snapdragon 845, adreno 630), έχει Nfc, σε φωτογραφίες με την στοκ εφαρμογή καλύτερο το Mi8 με εγκατάσταση gcam πάλι ένα κλικ καλύτερο το Mi8 (εξαρτάται από την έκδοση και τις ρυθμίσεις), σε βίντεο ειδικά slow motion πιο καλό το pocophone. Αυτονομίας το poco μεγαλύτερη. Εάν το θέλεις για πλοήγηση ξεχνάς το poco. Με double frequency gps Το Mi8 πολύ καλύτερο. Το μεγαλύτερο μείον στο Mi8 είναι ότι δεν παίρνει sd. 

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Psyber είπε

ειναι πιο προσφατο μοντέλο από το poco?

1 ώρα πριν, Comic maniak είπε

Ναι ειναι και επισης πολυ καλυτερο απο ο,τι και να σου προτεινουν σε αυτα τα χρηματα.

Το Mi mix 3 είναι του Οκτωβρίου 2018 ενώ το Poco Αυγούστου 2018.....

Δημοσ.

mi8 δεν έχει θύρα ακουστικών , δεν παίρνει sd card , δεν έχει ράδιο , έχει μικρή μπαταρία , αν τον ενδιαφέρουν αυτά καλύτερα poco 

• Like 2
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Payne83 είπε

Θα το πάρεις από σκρουτζαδικο; 

Δες και το Mi 9T ή το πιο παλιό Mi 8 (64Gb) . 

Εξαρτάται τι θες από το κινητό. Τι σε ενδιαφέρει παραπάνω, απόδοση, αυτονομία, κάμερα κτλ. 

Αν τον ενδιαφέρει το sar το Mi9 T απορρίπτεται......

SAR1.341W/kg1.511W/kg

Δημοσ.

Το Poco είναι εξαιρετική συσκευή και δεν είναι τόσο πλαστικουρα όπως έχω δει αν αναγράφεται συχνά.

Αυτονομία εξαιρετική, φωτογραφίες επίσης άριστες για τα χρήματά του και δε κολλάει καθόλου.

Είναι συσκευή που θα μείνεις σίγουρα ευχαριστημένος και η μόνη περίπτωση να μην σε καλύψει είναι άμα θες πιο εξειδικευμένα πράγματα (nfc, premium feeling κτλ)

Δεν τα γουστάρω μια τα Xiaomi αλλά έχει κάνει πολύ καλή δουλειά με το Poco.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...