Προς το περιεχόμενο

Gaming Room

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, @ngelos είπε

Βάλε λεντοταινίες πίσω από τηλεόραση, έπιπλα κλπ. να δώσεις ατμόσφαιρα και ρυθμιζόμενη/ες λάμπες να μπορείς ν' αλλάζεις χρώματα και ένταση φωτισμού (όπως και στις λεντοταινίες). 

images?q=tbn:ANd9GcTiy4PyPSeiTIUreC2EaGR

Επεξ/σία από DrLo
Δημοσ.
6 ώρες πριν, @ngelos είπε

Βάλε λεντοταινίες πίσω από τηλεόραση, έπιπλα κλπ. να δώσεις ατμόσφαιρα και ρυθμιζόμενη/ες λάμπες να μπορείς ν' αλλάζεις χρώματα και ένταση φωτισμού (όπως και στις λεντοταινίες). Επίσης φτιάξε μερικά καντράκια με retro games. Π.χ. πάρε κορνίζες Α4 και αν έχεις εκτυπωτή βρες μόνος σου από την Google κι εκτύπωσε εικόνες σαν αυτήν:

https://marinkoillustration.bigcartel.com/product/super-mario-64

done!!το εκανα στην tv εχω βαλει εικονα απο παραγγελεια...!!

τωρα θα παρω και αλλα λεντακια για να βαλω σε ολο το δωματιο

στο τοιχο πανω πανω

αυτο με τα καδρακια θελει ψαξιμο η αληθεια ειναι γιατι θα πρεπει να ειναι πολυ ωραια

4 ώρες πριν, DrLo είπε

Untitled-1259.jpg

http://www.thessnews.gr/article/32797/efodos-se-paranomo-oiko-anochis-sto-kentro-tis-thessalonikis-choris-ygeionomikes-exetaseis-oi-ierodoules

εισαι τρελος ρε?χαχαχααχαχχα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βασικά ξεκινά να παίζεις 😊. Άσε τους στολισμούς. Επίσης game room χωρίς retro κονσόλες δεν ορίζεται. Μιας και από ότι βλέπω υπάρχει χρήμα για ξόδεμα, ενα snes και κάνα gameboy επιβάλλεται να πάρεις 😜 Υπάρχει κόσμος που μαζεύει τα cartridge από τα pokemon και τα καδραρει επίσης 

Επεξ/σία από gthe
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, gthe είπε

Βασικά ξεκινά να παίζεις 😊. Άσε τους στολισμούς. Επίσης game room χωρίς retro κονσόλες δεν ορίζεται. Μιας και από ότι βλέπω υπάρχει χρήμα για ξόδεμα, ενα snes και κάνα gameboy επιβάλλεται να πάρεις 😜 Υπάρχει κόσμος που μαζεύει τα cartridge από τα pokemon και τα καδραρει επίσης 

οκ θα παρω και retro Κονσολες τοτε

χαχαχ

εγω οντως δεν παιζω , την γυναικα βαζω και παιζει mario στο switch 

εγω βαριεμαι να παιξω, σκεψου πειρα το ps4 pro ακομα στο κουτι του ειναι κλειστο ουτε μπριζα δεν μπεικε

Επεξ/σία από petradakkiii
  • Confused 1
  • Sad 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...