Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 4/6/2021 στις 1:43 ΜΜ, djmarios είπε

όχι, είμαι Φιλοθέη τέρμα επάνω και είναι το σημείο που το της σήμα Vodafone δεν πιάνει καθόλου καλά, το ίδιο συμβαίνει και στο σπίτι του κολλητού μου που είναι σχεδόν δίπλα αλλά εκεί το wifi calling δουλεύει κανονικά. δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να φταίει. με το που μπάινω στο σπίτι του φίλου μου η ένδειξη wifi calling βγαίνει αμέσως στο πάνω μέρος της οθόνης και το σήμα είναι σούπερ, φεύγω από εκεί γυρνάω στο δικό μου, δεν υπάρχει πλέον το σηματάκι στην οθόνη. για να μιλήσω πρέπει να παω κοντά στο παράθυρο και αν την ώρα που μιλάω πάω προς το κέντρο του σπιτιού κάνει διακοπές και πολλές φορές πέφτει και η γραμμή 

Εγώ θα κοιτούσα μήπως κάποιο firewall εμποδίζει. Δοκίμασε να δεις τις ρυθμίσεις στο router και μετά επικοινώνησε με τον παροχο. Θα μπορούσε να δώσει κάποια υποστήριξη. 

Δημοσ.

Εδώ και μερικές μέρες το vowifi και το volte μου κάνει νερά. Ενώ μέχρι στιγμής λειτουργούσε πάρα πολύ καλά χωρίς κάποιο πρόβλημα (συσκευή Mi8) πλέον συνήθως δεν δουλεύει καμία φορά μετά από επανεκκίνηση στρώνει μετά από λίγο παλιά τα ίδια. Το έχει παρατηρήσει άλλος? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...