Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δείτε εδώ http://www.skaitv.gr/episode/enimerosi/ta-nea-tou-ska-stis-2000/2019-09-30-19/eidiseis-bradino-deltio-1072110

(επειδή το συγκεκριμένο δελτίο είναι πλέον παλιό, ίσως φαίνεται καλύτερα το πρόβλημα στο τελευταίο)

Το πρόβλημα φαίνεται να σταματάει αν μπλοκάρετε το subdomain backend.dna-delivery.com 

Επίσης κλείνει αν ο browser ή extension επιτρέπει την απενεργοποίηση του WebRTC

Μετά από 3-4 λεπτά πεξίματος σου διαλύει το upload δε μπα να'χεις και 5Mbps up.

Ξέρει κανείς πως μπλοκάρεται; Τι σκατά κάνουν, p2p "κλοπή";

Σαν να βλέπω άπειρα connections.

Σα να βάζουν τους χρήστες τους να δίνουν όλο το Upload τους χωρίς να ρωτήσουν είναι. Αισχρό.

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην παίζει p2p "κλοπή". Δείτε το Resource Monitor των Windows μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα:

image.png.00ece453c46a2a724996c61a24b05eb3.png

Άσε που είναι και αισχρή παραβίαση προσωπικών δεδομένων. "ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΙΟ ΑΛΛΟ IP ΒΛΕΠΕΙ ΣΚΑΪ ΤΩΡΑ": the feature.

Επεξ/σία από tobindax
  • Like 3
  • Thanks 1
  • Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, neo80 είπε

μήπως είναι απο τα windows 10

Αποκλείεται! Δεν υπάρχει άλλο σάιτ που έχω δει να το κάνει αυτό.

ΥΓ. Επίσης εκείνο είναι μόνο για το windows update και λοιπά (τρέχε το ooshutup10 για να τα κλείνεις αυτά)

Επεξ/σία από tobindax
Δημοσ.

Το να "βλεπουν" το IP σου δεν ειναι παρανομο, γιατι νομιζεις πχ πως το insomnia δεν το βλεπει οταν μπαινεις μεσα; Ολες οι σελιδες το βλεπουν.

Απο εκει και περα για πιο λογο να σου τρωει upload δεν το καταλαβαινω. Δοκιμασε με κανενα netstat να σιγουρεψεις τι γινεται και αν οντως γινεται αυτο δεν χανεις κατι να το ψαξεις παραπανω ακομα και με τις καταλληλες αρχες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Salvation81 είπε

Το να "βλεπουν" το IP σου δεν ειναι παρανομο, γιατι νομιζεις πχ πως το insomnia δεν το βλεπει οταν μπαινεις μεσα; Ολες οι σελιδες το βλεπουν.

Απο εκει και περα για πιο λογο να σου τρωει upload δεν το καταλαβαινω. Δοκιμασε με κανενα netstat να σιγουρεψεις τι γινεται και αν οντως γινεται αυτο δεν χανεις κατι να το ψαξεις παραπανω ακομα και με τις καταλληλες αρχες.

Νομίζω ότι εννοεί τους άλλους χρήστες και όχι το website.Όλα τα website βλέπουν την ip σου...

Προφανώς χρησιμοποιεί τη σύνδεση του για να δώσει το content σε άλλους χρήστες όπως τα torrents.

Επεξ/σία από user2163
Δημοσ.
Μόλις τώρα, user2163 είπε

Νομίζω ότι εννοεί τους άλλους χρήστες και όχι το website.Όλα τα website βλέπουν την ip σου...

Αν αυτο εννοει ναι οκ αλλα εμενα δεν θα με απασχολουσε αυτο, το upload ειναι το θεμα (αν σου τρωνε resources γενικα ισως να κανουν ακομα και mining - βεβαια εκει καποιος θα τους εχει χακαρει την σελιδα, αμφιβαλω πως θα το εκανε ο ιδιος ο ΣΚΑΙ).

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Salvation81 είπε

Αν αυτο εννοει ναι οκ αλλα εμενα δεν θα με απασχολουσε αυτο, το upload ειναι το θεμα (αν σου τρωνε resources γενικα ισως να κανουν ακομα και mining - βεβαια εκει καποιος θα τους εχει χακαρει την σελιδα, αμφιβαλω πως θα το εκανε ο ιδιος ο ΣΚΑΙ).

Δεν θα χρησιμοποιούσε και cpu σε αυτή την περίπτωση;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

8 λεπτά πριν, user2163 είπε

Προφανώς χρησιμοποιεί τη σύνδεση του για να δώσει το content σε άλλους χρήστες όπως τα torrents.

Το player τους κάνει p2p εξακριβωμένα. Ανοίξτε το Resource Monitor και εξακριβώστε το μόνοι σας (default tool των windows είναι πλέον).

Είναι και ολίγον αυτοκαταστροφικοί: μετά από λίγο κάνει τέτοιο congestion που ούτε καν μπορείς να κατεβάσεις το βίντεο.

4 λεπτά πριν, user2163 είπε

Ναι.

Επεξ/σία από tobindax
  • Like 3
Δημοσ.

Σωστά λέει.

Αν ήταν κρυπτονόμισμα οι πόροι του συστήματος θα ήταν στα ύψη ;)

Αν παίζει όντως αυτό και δεν είναι κανένας ιός που έχουν κολλήσει θα φάνε μεγάλο κράξιμο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, neo80 είπε

Σωστά λέει.

Αν ήταν κρυπτονόμισμα οι πόροι του συστήματος θα ήταν στα ύψη ;)

Αν παίζει όντως αυτό και δεν είναι κανένας ιός που έχουν κολλήσει θα φάνε μεγάλο κράξιμο.

Σίγουρα το πρόγραμμα του video player τους είναι. Αφού όλα τα IP που σε βάζει να σου ρουφάνε το internet είναι Έλληνες.

Προφανώς μπαίνουν για να δουν το ίδιο βίντεο και σε βάζουν να τους το δίνεις (μερικά).

Επεξ/σία από tobindax
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, tobindax είπε

Σίγουρα το πρόγραμμα του video player τους είναι. Αφού όλα τα IP που σε βάζει να σου ρουφάνε το internet είναι Έλληνες.

ξέρεις κάποιο πρόγραμμα που να κάνει μαζικά geolocation να το εξακριβώσω γιατί βαριέμαι να ποστάρω μία μία τις ip

Επεξ/σία από neo80
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, neo80 είπε

ξέρεις κάποιο πρόγραμμα που να κάνει μαζικά geolocation να το εξακριβώσω γιατί βαριέμαι να ποστάρω μία μία τις ip

Το Resource Monitor κάνει resolve μόνο του και εκείνοι που ρουφάνε συνήθως *.gr είναι (δες το pic στο πρώτο post).

ΥΓ. Μπορείς να κάνεις και πλήρες geoloc προφανώς αλλά μόνο μέσω google ξέρω (να βρω σάιτ που το κάνει)

Επεξ/σία από tobindax
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

όχι εντάξει ξέρω να βρίσκω ευχαριστώ.

Το θέμα είναι ότι δεν σταματάει ούτε με ριστάρτ 😯

Για δοκίμασε το  Spyware S&D και κάνε ένα update & immunization 

ποιο αντιικό έχεις εγώ έχω της eset το smart security.

τρέξε το currports θα πάρεις περισσότερες πληροφορίες για τις ip και απο εκεί μπορείς να τις κάνεις kill

τρέξε το σαν διαχειριστής.

απο ότι λένε στην kapsersky δεν είναι κάτι ύποπτο μάλλον δεν πρέπει να ανησυχούμε.

Επεξ/σία από neo80
Δημοσ.
1 ώρα πριν, user2163 είπε

Γιαυτο και ειπα αν του τρωει γενικα resources του συστηματος.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, tobindax είπε

Αποκλείεται! Δεν υπάρχει άλλο σάιτ που έχω δει να το κάνει αυτό.

ΥΓ. Επίσης εκείνο είναι μόνο για το windows update και λοιπά (τρέχε το ooshutup10 για να τα κλείνεις αυτά)

Το "πρόβλημα" που αναφέρεις δεν είναι υπαρκτό σε άλλους υπολογιστές. (Το δοκίμασα σε 2 διαφορετικούς)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...