Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, filipN είπε

Το "πρόβλημα" που αναφέρεις δεν είναι υπαρκτό σε άλλους υπολογιστές. (Το δοκίμασα σε 2 διαφορετικούς)

Για περίμενε μερικά λεπτά ενώ το βίντεο παίζει. Επίσης τα IP που εμφανίζονται στο Resource Monitor είναι από νωρίς.

π.χ. τι ρόλο βαράει ένα άσχετο IP από γερμανικό ADSL να ρουφάει το ίντερνετ σου στα καλά καθούμενα;

(τα ελληνικά είναι τα περισσότερα προφανώς)

Επεξ/σία από tobindax
Δημοσ.

Επιβεβαιώνω και εγώ ότι υπάρχει αυτό απλά δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα ή αν ανέκαθεν δούλευε με αυτόν τον τρόπο η υπηρεσία αυτή του ΣΚΑΙ.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, tobindax είπε

Για περίμενε μερικά λεπτά ενώ το βίντεο παίζει. Επίσης τα IP που εμφανίζονται στο Resource Monitor είναι από νωρίς.

π.χ. τι ρόλο βαράει ένα άσχετο IP από γερμανικό ADSL να ρουφάει το ίντερνετ σου στα καλά καθούμενα;

(τα ελληνικά είναι τα περισσότερα προφανώς)

Είπες 3-4 λεπτά και το άφησα τουλάχιστον 15 λεπτά σε κάθε υπολογιστή, κατά συνέπεια:

Το "πρόβλημα" που αναφέρεις δεν είναι υπαρκτό σε άλλους υπολογιστές...

• Confused 2
Δημοσ.

απο ότι βλέπω η θύρα είναι 443 που σχετίζεται με το πρωτόκολλο https και είναι udp που χρησιμοποιείται μόνο σε βίντεο και ήχο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, filipN είπε

Είπες 3-4 λεπτά και το άφησα τουλάχιστον 15 λεπτά σε κάθε υπολογιστή, κατά συνέπεια:

Σε εμένα που δοκίμασα το έκανε κανονικά άνοιξε connections σε παρόχους ελληνικούς αλλά και εξωτερικού σε άλλους που έβλεπαν live μαζί με εμένα.

Screenshot (7)_LI.jpg

Επεξ/σία από user2163
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, user2163 είπε

Σε εμένα που δοκίμασα το έκανε κανονικά άνοιξε connections σε παρόχους ελληνικούς αλλά και εξωτερικού σε άλλους που έβλεπαν live μαζί με εμένα

Thank you. Θα με βγάλουν και τρελό στο τέλος. Αναρωτιέμαι όμως αν δε συμβαίνει σε όλους.

12 λεπτά πριν, user2163 είπε

Επιβεβαιώνω και εγώ ότι υπάρχει αυτό απλά δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα ή αν ανέκαθεν δούλευε με αυτόν τον τρόπο η υπηρεσία αυτή του ΣΚΑΙ.

Το πρόβλημα είναι έτσι για τουλάχιστον πολλές βδομάδες τώρα. Απλά μόλις τώρα συνειδητοποίησα ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ P2P ΕΝΤΕΛΩΣ.

Μέχρι τώρα υπέθετα ότι είχαν bug.

12 λεπτά πριν, filipN είπε

Άνοιξες κανένα network monitor να δεις αν έγιναν connection σε τίποτα random home IPs (ειδικά ελληνικές); Πάντως όντως ίσως δεν το επιβάλουν σε όλους για κάποιους λόγους.

Πάντως σίγουρα το πρόβλημα είναι "υπαρκτό σε άλλους υπολογιστές" γιατί έχουμε ανεξάρτητες επιβεβαιώσεις.

Επεξ/σία από tobindax
  • Like 1
Δημοσ.

Άρε μια Ζωίτσα που θέλουν να τους βάλει σε τάξη 😛

Δημοσ.

Σίγουρα παίζει ρόλο και ο browser, αρχικά το δοκίμασα με edge και δεν το παρατήρησα, με opera, chrome και firefox όμως ξεκινάει αμέσως.

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Firewall κανονικά, δεν παίζει ρόλο όμως εφόσον είναι κίνηση δεδομένων που ξεκινάει από μέσα προς τα έξω.

Επίσης από λίγο ψάξιμο (δεν είναι ο τομέας μου) φαίνεται πως χρησιμοποιούν streamroot https://streamroot.io/ .

STREAMROOT DNA

WebRTC-based peer-to-peer video CDN for media companies, OTT platforms, live TV streaming and more.

Προσωπικά δεν έχω θέμα να χρησιμοποιούν (και) δικό μου bandwirdh, αλλά νομίζω πως θα έπρεπε να ενημερώνει πρώτα.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

P2P λέει στο 2κ19 ένα από τα μεγαλύτερα εάν όχι το μεγαλύτερο κανάλι στην Ελλάδα LUL

Δεν έχουν λεφτά για server οι καημένοι

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mene είπε

Προσωπικά δεν έχω θέμα να χρησιμοποιούν (και) δικό μου bandwirdh, αλλά νομίζω πως θα έπρεπε να ενημερώνει πρώτα.

Εσύ όχι για έλα όμως στη θέση μιας εταιρείας που χρησιμοποιεί το internet για επαγγελματικούς σκοπούς

2 ώρες πριν, Mene είπε

Firewall κανονικά, δεν παίζει ρόλο όμως εφόσον είναι κίνηση δεδομένων που ξεκινάει από μέσα προς τα έξω.

Όταν λες απο μέσα προς τα έξω εννοείς outbound σωστά;

Hooooooly Shiiiiiiiit παιδιά έχουν δίκιο 100% είναι έτσι όπως τα λένε με το που μπήκα στο σάιτ εκτινάχθηκαν οι εφαρμογές του chrome. 

Αλλά για να φύγει αυτό θα πρέπει να σβήσετε το pc ή με κάποιο πρόγραμμα να καθαρίσετε τη μνήμη γιατί προφανώς αυτό αποθηκεύεται στη μνήμη.

και πολύ φοβάμαι ότι αυτό τα πράγμα θα γίνει μόδα. :(

αυτό όμως δεν ξέρω κατά πόσο είναι ασφαλές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...