neo80 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 παιδιά εγώ το έβαλα στο hosts, έκανα και επανεκκίνηση αλλά δεν είδα διαφορά τι κάνω λάθος; 127.0.0.1 backend.dna-delivery.com
tobindax Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Επίσης η μέθοδος κλείνει πιο γενικά αν κλείσετε το WebRTC από το browser. Τουλάχιστον ο Firefox το επιτρέπει. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2019 από tobindax
neo80 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, tobindax είπε Επίσης η μέθοδος κλείνει πιο γενικά αν κλείσετε το WebRCT από το browser. Τουλάχιστον ο Firefox το επιτρέπει. εννοείς τον task manager του chrome;
filipN Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 1. WebRTC 2. Τη ρύθμιση αυτή την κάνουν εδώ και πολλά χρόνια όσοι θέλουν να έχουν ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο... https://www.expressvpn.com/webrtc-leak-test
neo80 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 7 λεπτά πριν, filipN είπε 1. WebRTC 2. Τη ρύθμιση αυτή την κάνουν εδώ και πολλά χρόνια όσοι θέλουν να έχουν ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο... https://www.expressvpn.com/webrtc-leak-test αυτό έχει κάποιο αντίκτυπο στις συναλλαγές του e-banking ή γενικά με το taxisnet; Μην γίνει καμιά στραβή και ψάχνομαι μετά. άκυρο έχω ublock origin οπότε δεν χρειάζεται να κάνω κάτι.
ipng Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 5 λεπτά πριν, filipN είπε 1. WebRTC 2. Τη ρύθμιση αυτή την κάνουν εδώ και πολλά χρόνια όσοι θέλουν να έχουν ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο... https://www.expressvpn.com/webrtc-leak-test Στα υποψη οτι WebRTC χρησιμοποιουν ένα σωρό υπηρεσίες όπως πχ το Skype. Είναι ποιό ασφαλες να κάνεις χρήση WebRTC από το να τους στέλνεις τις επικοινωνιες σου στον δικό τους server
tobindax Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, filipN είπε 1. WebRTC Διόρθωσα το OP να λέει WebRTC αντί για WebRCT 2 ώρες πριν, neo80 είπε έχω ublock origin οπότε δεν χρειάζεται να κάνω κάτι. Το ublock υποτίθεται δουλεύει μόνο αν είναι ενεργοποιημένη η ανάλογη επιλογή αλλά δεν βλέπω οι scanners να βλέπουν διαφορά, ή το κάνει εμμέσως εάν παίζει το ρόλο του "firewall" και μπλοκάρει συγκεκριμένα hosts (π.χ. με το subdomain που ανέφερα ότι μπορεί να μπλοκάρει κάποιος χειροκίνητα). Επίσης το extension "WebRTC Control" φαίνεται να το μπλοκάρει ολοσχερώς. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2019 από tobindax
tobindax Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Βασικά το κουτάκι του ublock φαίνεται να είναι εντελώς άλλο πράγμα (το να μη φαίνεται το local IP αν είσαι σε VPN) και δε νομίζω να σταματάει την p2p συμπεριφορά, οπότε όσοι το προτείνουν μάλλον κάνουν λάθος και χρειάζεται WebRTC Control η παρόμοιο extension στο Chrome (ή firewalling συγκεκριμένων hosts στο ublock η με άλλο τρόπο). Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2019 από tobindax
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα